|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Głównie kosmetyków pielęgnacyjnych - zajrzyj proszę :)/LUTYWitajcie ![]() Stworzyłam mini-listę poszukiwań i będę wdzięczna za wszelkie informacje, jeśli takowe kosmetyki są u Was w wątkach i byłybyście skłonne się ze mną za nie wymienić ![]() Lista nie jest długa, ale są to rzeczy,które są mi najbardziej potrzebne i chciałabym ograniczyć się właśnie do tej listy. 1. Pielęgnacja ciała ![]() ![]() ![]() ![]() 2. Pielęgnacja włosów ![]() ![]() ![]() 3. Pielęgnacja twarzy ![]() ![]() ![]() ![]() 4. Makijaż ![]() ![]() ![]() 5. Pozostałe ![]() ![]() ![]() Zapraszam do wątków w podpisie - chętnie wymieniam się zarówno za kosmetyki jak i za ubrania. Pozdrawiam Edytowane przez Namietne_Usta Czas edycji: 2014-03-02 o 20:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Głównie kosmetyków pielęgnacyjnych - zajrzyj proszę :)/LUTY
u mnie w wątku waciki,poza znalazłabym jakis peeling gommage (czyli delikatny), odzywki, maski, mam olej kukurydziany i sojowy, spójrz czy masz coś z mojej chciej listy
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]()
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Nie mam aktualnego wątku
![]()
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Jeżeli chodzi o peeling, to kupiłam go w lutym i użyłam 3 razy
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Oki, będę o Tobie pamiętać
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:38.