2013-09-11, 11:10
|
|
Zadomowienie
Przekupka: 5 pkt / 100% pozyt.
|
krem BB Skin 79 Hot Pink tyko za wish. WRZESIEŃ.
Hej!
Mam do wymiany oryginalny krem BB Skin 79 Hot Pink. Wydaje mi się, że została go około połowa, może więcej lub mniej, ciężko to sprawdzić. Początkowo jego pojemność wynosiła 40g. Krem kupiłam około 3 miesiące temu, więc jest całkiem świeży.
Wymienię się tylko na coś o podobnej wartości. Szukam rzeczy, które są raczej zbliżone cenowo lub nawet tańsze. Na mojej liście są też rzeczy, które są na pewno więcej warte niż to, co chcę wymienić, więc mogą mieć większe zużycie.
Mam już bardzo dużo kosmetyków i innych dupereli, wiec wymienię się tylko za:
- azjatyckie skarpetki peelingujące baby foot MAM
- pędzle do makijarzu oczu Maestro lub Hakuro (kulkowy, do załamania powieki, do wewnętrznego kącika, do blendowania), pędzel do minerałów Lancrone (tylko nowe)
- Paletki Sleek- Ultra Mattes Dark, Orginal, Storm, Bad Girl, Showstoppers, Vintage
- lakier Essie (chętnie pooglądam, nie jestem zdecydowana na konkretny kolor)
- suchy szampon Batiste MAM
- Olejki do włosów- Khadi, Babuszka Agafi, Amla MAM, IHT9 (chodzi mi tylko o takie przeciw wypadaniu włosów, wzmacniające)
- Kosmetyki BU i ZSK (olejek myjący, tonik z kwasem 2%, puder, hydrolat, wyciąg z aloesu stężony 10x) (tylko nowe)
- krem Sylveco lekki na dzień (np. brzozowy lub inny) (tylko nowy)
- odżywki, maski do włosów Naturvital (tylko nowe) najchętniej maska aloesowa
- krem Vichy 50SPF capital solei
- szminka Maybelline Colorwhisper w kolorze pink possibilities (tylko nowa)
- kosmetyki rosyjskie (maska drożdżowa Babuszki Agaffi, tonik przeciw wypadaniu włosów Babuszki Agaffi, łopianowa maseczka Babuszki Agaffi, Balsam na propolisie Babuszki Agaffi, Baikal olejek przeciw wypadaniu, Baikal pianka do mycia twarzy, Natura Siberica spray do włosów i ciała żywe witaminy) i inne(tylko nowe)
Posty "coś u mnie" będę ignorować.
Edytowane przez Clarity
Czas edycji: 2013-09-22 o 09:38
|
|
|