![]() |
#1 |
Konto usunięte
|
![]() Październik - Allure, Smashbox, Guerlain, Chanel, Sleek, Bourjois, azja, Agafia
Witam w moim skromnym, październikowym wątku wymianowym : )
-WISHLISTA- - perfumy - Guerlain Shalimar Parfum Initial, Guerlain Shalimar Parfum Initial L'Eau, Miss Dior Cherie (różne wersje mnie interesują), Lancome La Vie Est Belle, Royal Muska, Chanel Coco Mademoiselle i Allure (w różnych wersjach) (na zapas) - mogą być odlewki wszystkich oprócz Coco i Allure, te tylko we flakonach - lakiery do paznokci OPI, Essie, China Glaze, Rimmel - szminki Chanel - serie Rouge Coco/Shine, Rouge Allure/Velvet oraz Estee Lauder Sygnature Hydra Lustre, Guerlain, Clarins, MAC, na niektóre produkty drogeryjne też się skuszę - Guerlain, Les Voilettes Mineral 02 - pędzel do blendowania cieni MAC, Maestro, Real Techniques, Zoeva - pielęgnacja Kanebo (Sensai) - hydrolat oczarowy (nie-ekologiczny!!!) - podkłady firmy Kanebo, Smashbox Studio Skin, 15 Hour Wear Hydrating Foundation SPF10, Clarins Skin Illusion 103 - koniecznie jasne, żółte odcienie - cienie - Too Faced, Natural Eye Collection oraz The Balm, Nude'tude, ewentualnie cienie MAP, Sleek Au Naturel lub wkłady MAC, Inglot, innych nie szukam - kosmetyki Fitomed - serum - różne mi wpadają w oko, ale najchętniej takie z witaminą C lub kwasem hialuronowym - róże - każde, ale najchętniej Benefit, Nars, Prisme Blush Givenchy, Chanel Horizon, Guerlain Madame Rougit - rozświetlacz The Balm - bronzer (jakiś chwalony na KWC) - dobry korektor - L'Oreal Casting Sunkiss dla włosów w odcieniu jasnego brązu - BB kremy It's Skin Babyface i Holika Holika Peach Girl (odcienie żółtawe) - podkłady mineralne Pixie Cover De Luxe - żółte odcienie 0, 1 lub 2 - mogą być sample - woski Yankee Candle - duo do brwi i żel Catrice - pielęgnacja naturalna - glinki, mydła przeróżnej maści, chętnie kosmetyki rosyjskie - meteoryty Guerlain, także odsypki - edycja obojętna oprócz tych mocno brokatowych i bardzo ciemnych Noszę ubrania w rozmiarze głównie 38, t-shirty i podkoszulki często 36, buty 38/39. Kilka zasad: 1. Nie odmieniam się bez wyraźnego powodu 2. Z reguły nie uznaję wycofywania się z wymiany po wzajemnym przesłaniu adresów 3. Wysyłka tylko listem poleconym, ekonomicznym lub priorytetowym - do ustalenia 4. Wysyłka tylko w kopercie bąbelkowej (w skrajnych przypadkach wysyłania w zwykłej kopercie proszę o dokładne opakowanie rzeczy takową folią) 5. Wysyłam również za granicę 6. Zastrzegam, że paczki wysyłam jeden/dwa razy w tygodniu, najczęściej w poniedziałki i piątki ZAPRASZAM RÓWNIEŻ DO WĄTKU CIUCHOWEGO! Legenda: Wolne Zarezerwowane lub już po prostu nie ma Dokładka KOSMETYKI: Chanel, Allure EDT - ok. 22/50 ml - TYLKO za Coco Mademoiselle EDP, chętnie coś dorzucę do większej pojemności na przykład, proszę nie proponować nic innego Smashbox, Liquid Halo HD Foundation SPF15, podkład w kolorze 1 - niewielkie zużycie, oddam tylko za coś z wish Chanel, Rouge Coco, szminka w odcieniu Orchidee - zużycie minimalne - tylko na inną szminkę z serii Rouge Coco/Rouge Allure Guerlain, Terracotta, Loose Powder Kohl, kohl w kolorze brązowym - zużycie minimalne, niestety mnie podrażnia, te kohle są już unikatem, niedostępne w Polsce Lancome, Rouge Sensation, szminka w kolorze Risque, pełnowymiarowa wersja Not For Individual Sale - zużycie ok. 15% Helena Rubinstein. Face Sculptor Make-up, 5 ml miniatura podkładu w odcieniu 23 Beige Biscuit - użyta raz, oddam za przydatny drobiazg Sleek, Lip4 Lipstick Palette, znana paletka szminek do ust w wersji kolorystycznej 859 Siren - jeden odcień nienaruszony, reszta testowana raz - tylko za coś fajnego, najchętniej też produkt do ust Benefit, High Beam, miniatura rozświetlacza - pozostała ponad połowa Make Up Academy Professional, pędzel E3 do blendowania cieni - nowy, nieużywany Bourjois, klasyczny, znany róż w kolorze 15 Rose Eclat - zużycie ok. 5% Holika Holika, Aqua Petit Jelly BB Cream, odcień ten żółtawy, to chyba nr 2, chwalony na KWC - zużycie ok. 20%, nie muszę oddawać, wymienię tylko na coś fajnego z azjatyckiej pielęgnacji, BB z wishlisty itd. Etude House, Moistfull Super Collagen CC Cream - miniatura 5g CC kremu, użyty dwa razy L'Oreal, Color Infallible, La Couleur, cień do powiek w odcieniu 004 Forever Pink - zużycie niewielkie, za drobiazg Maybelline, Color Whisper, szminka w odcieniu 440 Orange Attitude - malowana tylko kilka razy Rimmel, lakier do paznokci 60 Seconds w odcieniu 260 Funtime Fuschia - jedno malowanie Maybelline, lakier do paznokci Colorama w odcieniu 100 - raz malowany Calvin Klein, Truth - odlewka perfum w atomizerze 3/6 ml Rimmel, Moisture Renew Lipstick, szminka w odcieniu 230 Coral Garden - użyta dwa razy Ziaja, Liście Manuka, Oczyszczanie, krem na dzień nawilżający normalizująco-ściągający SPF 10 - 50 ml, niewielkie zużycie Ziaja, Liście Manuka, Oczyszczanie, krem mikrozłuszczający z kwasem migdałowym na noc (zawiera 3% kwasu migdałowego oraz glukonian cynku) - 50 ml, użyty kilka razy Rival de Loop, Clean&Care, tonik pielęgnacyjny do twarzy wrażliwej (bez alkoholu, silikonów, perfum i parabenów), krótki, przyjazny skład, produkt wegański - 200 ml, nowy Kosmetyki organiczne (wymiana na inne kosmetyki organiczne, najchętniej rosyjskie, ale rozważę wszystkie): Pervoe Reshenie, Bania Agafii - Cukrowy Scrub Do Ciała - Antycellulitowy – Cukier Trzcinowy, Melisa, Różeniec Górski, Żeń Szeń, Rozmaryn, Papryczka Chili - 85/100 ml Pervoe Reshenie, Bania Agafii - Ekspres Maska Do Twarzy - Odświeżająca - Wiązówka Błotna, Irys Syberyjski, Mięta, Przewrotnik Pospolity - 95/100 ml Pervoe Reshenie, Bania Agafii – Gryczany Scrub Do Ciała - Elastyczność I Regeneracja – Zielona Gryka, Ałtajski Miód, Trawa Cytrynowa - 85/100 ml Pervoe Reshenie, Bania Agafii - Szampon Do Włosów Specjalny - Aktywator Wzrostu - Ekstrakt Z Igieł Sosny Karłowej, Pięciornik, Łopian, Mydlnica Lekarska, Dziurawiec, Eleuterokok Kolczasty, Rokitnik Ałtajski - 90/100 ml Pervoe Reshenie, Receptury Babuszki Agafii, Organiczne Serum Do Twarzy Do 35 Lat, Składniki aktywne: Dzika róża Daurska, Szczodrak krokoszowaty, Moroznik bajkalski, Bylica arktyczna, Płucnica śnieżna, Jałowiec, Szałwia, Olej słonecznikowy, Rokitnik ałtajski, Malwa różowa, Malina moroszka, Centuria pospolita, Kosaciec blady, buteleczka z pipetą - 25/30 ml Poniższe rzeczy oddam hurtem, albo za drobiazgi, np. lakiery z półki drogeryjnej w podobnej cenie: Lovely, Classic Nail Polish, lakier do paznokci w odcieniu 64 - nowy, nieotwierany Lovely, Baltic Sand, lakier do paznokci w odcieniu 4 - raz malowany, chętnie na wersję złotą Lovely, Mirror Nails, lakier do paznokci w odcieniu 3 - raz malowany Lovely, Gloss Like Gel, lakier do paznokci w odcieniu 237 - raz malowany Alterra, Anti - Age Reichhaltiges Serum Orchidee, bogate serum do cery dojrzałej - zużycie minimalne INNE: Gry na PC z serii The Sims 2 (oczywiście oryginalne): Nocne Życie, Osiedlowe Życie, Czas Wolny, Podróże Edytowane przez daf502bc9430c04b8cbdbd94f51a8624bed02f84_61e0bd2ac4d4e Czas edycji: 2014-10-17 o 11:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Październik - Allure, Smashbox, Guerlain, Chanel, Sleek, Bourjois, azja, Agafia
niestety nic chyba że masz jeszcze jakiś zapach poza wątkiem
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=781101 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Październik - Allure, Smashbox, Guerlain, Chanel, Sleek, Bourjois, azja, Agafia
Może znajdziesz coś u mnie za podkład Smashbox?
![]() |
#7 |
Wieczne Kutango
|
Podoba mi się Allure ale znam tylko wersję EDP której pragnę
![]() ---------- Dopisano o 20:23 ---------- Poprzedni post napisano o 19:20 ---------- Niestety nic więcej nie dobiorę do coco
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Rozważam szminki Chanel i Lancome, tylko muszę znaleźć dobre swatche
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
Hej, znajdziesz coś u nie za:
Pervoe Reshenie, Bania Agafii - Cukrowy Scrub Do Ciała - Antycellulitowy – Cukier Trzcinowy, Melisa, Różeniec Górski, Żeń Szeń, Rozmaryn, Papryczka Chili - 85/100 ml Pervoe Reshenie, Bania Agafii – Gryczany Scrub Do Ciała - Elastyczność I Regeneracja – Zielona Gryka, Ałtajski Miód, Trawa Cytrynowa - 85/100 ml
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Mam coś fajnego
![]() Nową sukienkę z Zary, co prawda nie chciałam jej oddawać, bo kupiłam ją na uczelnie, jest taka na dzień, przed kolano. No ale może ![]() Oraz mam jeszcze spódnicę taką- jest nowa z metką- tutaj znalazłam zdjęcie z pokazu mohito http://famoody.com/wp-content/upload...kink%C4%85.jpg jest taka sama jak ta różowa. one są fajne, mają podszewkę, bardzo porządne. Ja bym jeszcze chętnie przygarnęła podkład smashbox ( czy jak się pisze) i jeszcze chętnie chanel, ale wiem, że chcesz oddać tylko i wyłącznie za inny zapach, rozumiem to ![]() ![]() Hmm, z Twojej wish listy to ten biały t-shirt powinien być dobry, bo ja mam M i jest fajny, mam jeszcze białą bokserkę z bodajże Tally Weijl, nie jest długa, obcisła, fajna ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Czego szukasz za: Gry na PC z serii The Sims 2 (oczywiście oryginalne): Nocne Życie, Osiedlowe Życie, Czas Wolny, Podróże ---------- Dopisano o 19:43 ---------- Poprzedni post napisano o 18:02 ---------- Córeczka mówi,że osiedlowe życie,Ona ma 6 lat ![]() Czego szukać mam ewentualnie?mam też Fife11, 12 i 13 na PS3 ---------- Dopisano o 20:02 ---------- Poprzedni post napisano o 19:43 ---------- Nie mam nic z tych gier. Z Twojej listy mam: Korektor Benefit(użycie praktycznie niewidoczne) La Vie Est Belle EDP(mogę zrobić odlewkę) Lakier Essie w wątku Bronzer Diora w wątku to chyba tyle Z ubrań to ja mam 34/36 rozmiar i buty 35/36 więc raczej nie dopasujemy ![]() ---------- Dopisano o 20:24 ---------- Poprzedni post napisano o 20:02 ---------- A gry są nowe czy używane? nie znam wartości tych gier,u mnie wszystkie rzeczy są dostępne i do oddania,ale w granicach rozsądku ![]() ile gier jesteś w stanie oddać tak,żeby wymianka była opłacalna dla nas obu. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
jak już pisałam nie mam pojęcia ile są warte,więc Ty zaproponuj jakie kosmetyki chcesz i ile gier za to oddasz
![]() ---------- Dopisano o 20:41 ---------- Poprzedni post napisano o 20:28 ---------- Z wymienionych skopiowałam to: *DIOR ORYGINAL BRONZER TAN nr 03-puder brązujący,kolor ciepły średni brąz-AMBER TAN-jest kartonik i welurek,użyty 3 razy,zużycie minimalne ( tu byś musiała coś dobrać na pewno ) *Bourjois Effet 3D MAX 8H,błyszczyk do ust,odcień 15 Rose yummy,nowy *Smashbox Studio Skin, 15 Hour Wear Hydrating Foundation SPF10 najjaśniejszy odcień 1.1 -podkład 1/3 buteleczki,jest kartonik Z tymże błyszczyk troszke porysowany,bo leży w kartoniku z Sephory z innymi kosmetykami,nie jest to jakoś mocno widoczne,ale jednak. Czy taka wymianka Ci pasuje? mogę jeszcze zrobić jakieś odleweczki ,odsypki na testy,czy wrzucić próbki ![]() ---------- Dopisano o 20:42 ---------- Poprzedni post napisano o 20:41 ---------- ---------- Dopisano o 20:50 ---------- Poprzedni post napisano o 20:42 ---------- Tylko jeszcze dla jasności,oddasz mi wszystkie gry,tak? Napisz co chciałabyś przetestować? mogę odlać/odsypać np: Puder La Prairie,korektor porów Algenist,baza Algenist,podkład Bobbi Brown,Clinique Even Better,korektor Heleny Rubinstein 01,...... Jakieś gratisy wrzucę ![]() ---------- Dopisano o 21:02 ---------- Poprzedni post napisano o 20:50 ---------- "Czyli wszystkie gry za bronzer, błyszczyk, podkład i miniaturkę Tous, tak? ![]() Tak,zgadza się ![]() Dorzucę,mogę nawet odsypać (ale nie dużo) pudru Sensai,widziałam,że szukasz ![]() ---------- Dopisano o 21:10 ---------- Poprzedni post napisano o 21:02 ---------- Ok,piszę PW ![]() To się moja córeczka ucieszy ![]() Jeszcze jedno pytanie czy te gry są w języku polskim? ---------- Dopisano o 21:21 ---------- Poprzedni post napisano o 21:10 ---------- Piszę PW ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Wtajemniczenie
|
Nie widzę żadnych zapachów u Ciebie
![]()
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
wysłałam wczoraj paczuszkę,zależy mi na szybkiej dostawie,żeby do piątku doszła,dasz radę?/pozdrawiam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
hej tylko ruski szampon wpadł mi w oko
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
Przekupka: 75 pkt / 100% pozyt.
|
NIc
![]()
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
nic
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Raczkowanie
|
Niestety w ubraniach nic nie znalazłam, ale jeżeli chodzi o kosmetyki interesowały by mnie:
Sleek, Lip4 Lipstick Palette Bourjois, klasyczny, znany róż w kolorze 15 Rose Eclat Rimmel, lakier do paznokci 60 Seconds w odcieniu 260 Funtime Fuschia Ale nie wiem czy chciałabyś wymienić kosmetyki na ubrania. ---------- Dopisano o 22:39 ---------- Poprzedni post napisano o 20:50 ---------- Ale nie wymienię się za wszystkie rzeczy, bo nie kalkuluje mi się to a już nie umiem nic u Ciebie wybrać. Oddam 3 rzeczy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Raczkowanie
|
A wiec sprawa wyglada tak. Bluzka H&M 45cm od pachy do pachy. Sukienka rowniez 45cm od pachy do pachy, gumka bez rozciagania wychodzi 35cm. Spodniczka 37 szerokosc a dlugosc 44cm. Spodenkami zainteresowana byla rowniez inna dziewczyna i mam nadzieje, ze sie nie pognieqasz ale sie z nia wymienie. Jak cos by nie pasowalo z tych ubran to sie mysle dogadamy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 | ||
Zakorzenienie
Przekupka: 14 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:18 ---------- Poprzedni post napisano o 22:03 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:51.