|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Lipcowa wymiana - Natura Siberica, Fitomed, Flat top, minerały i inne
NIEAKTUALNE
Witam ![]() Oto co mam na wymianę: na szaro nieaktualne Pielęgnacja włosów: - próbka (15ml) maski L'Oreal Professionnel Serie Expert Vitamino Color - próbka (15ml) maski L'Oreal Professionnel Serie Expert Liss Ultime -żel Bielenda Graffiti opakowanie 250ml, ubytek minimalny - szampon neutralny Natura Siberica - zużycie ok.1/3 -szampon Fitomed do włosów suchych i normalnych - proszę pytać o aktualne zużycie, bo zdarza mi się go od czasu do czasu użyć - końcówka złotej maski ajurwedyjskiej Planeta Organica - starczy na 1-2 użycia -olejek łopianowy z papryką Green Pharmacy - zużyta mniej niż połowa - ekspresowa odżywka regeneracyjna w sprayu Gliss Kur Oil Nutritive - zużycie ok. 1,5cm poniżej zakrętki MINERAŁY -cień Silk Naturals Escape użyty ok.3 razy -cień Silk Naturals Early (w małym słoiczku, taki jakie dodają w SN jako gratis) -sampel cienia Silk Naturals Ice Queen -sample cienia Meow ModernEyes Evil -sampel Meow Blush Cat Lover -sampel Meow Blush Cat House -sampel Meow Ideal Eyes Witty Kitty użyty, ale przynajmniej na 2 aplikacje jeszcze starczy -sampel Meow Ideal Eyes Sunset -sampel Meow Feliner Thunder -sampel Meow Feliner Spaz -sampel Aromaleigh podkład Gossamer 3W (kolor tylko przetestowany na ręce) -sampel Aromaleigh podkład Gossamer 3WL (kolor tylko przetestowany na ręce) -sampel Aromaleigh podkład Gossamer 2WL (kolor tylko przetestowany na ręce) -sampel Lumiere Silk Radiance Island Sands -sampel Meow Wildcats Lynx -sampel cienia Aromaleigh Flare -sampel cienia Aromaleigh Surprise! -sampel cienia Aromaleigh Bustier -sampel podkładu Amilie Sweet Almond (starczy na jedną aplikację) -sampel podkładu Amilie Creme Brulee (starczy na jedną aplikację) -sampel podkładu Amilie Creme Cardamon (starczy na jedną aplikację) -sampel podkładu Amilie Creme Summer Sand (starczy na jedną aplikację) Mogę zrobić odsypki: -Meow Ideal Eyes Kept Kitty -Meow Feliner Spaz Mogę zrobić odsypki lub oddać pełnowymiarowe opakowanie z ubytkiem (jakim to postaram się dokładnie określić jak ktoś będzie zainteresowany): -Meow Cat Eyes Cat Psss -Meow Cat Eyes Schizo Inne: - Pędzel flat top Sunshade Minerals - słoiczek-aplikator do podkładu mineralnego Everyday Minerals - odkręcany pojemnik na proszek, z którego podkład przedostaje się na gąbeczkę, która zabezpieczona jest zakrętką z małym lusterkiem; świetny do poprawek w ciągu dnia, poza domem - Eveline Odżywka wybielająca do paznokci - kupiona w maju, użyta ok. 3 razy -Żel aloesowy Aloe Pura 100ml - ubytek minimalny, użyty tylko 3 razy na twarz Proszę odpisz u mnie, ja odpiszę u Ciebie ![]()
Wymieniam https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post49197860 Edytowane przez FanaticaDelDembow Czas edycji: 2013-09-01 o 12:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Lipcowa wymiana - Natura Siberica, Fitomed, Flat top, minerały i inne
Coś u mnie za:
- końcówka złotej maski ajurwedyjskiej Planeta Organica - starczy na 1-2 użycia - ekspresowa odżywka regeneracyjna w sprayu Gliss Kur Oil Nutritive - zużycie ok. 1,5cm poniżej zakrętki -szampon Fitomed do włosów suchych i normalnych - zużycie trochę mniej niż 1/3 - próbka (15ml) maski L'Oreal Professionnel Serie Expert Vitamino Color - próbka (15ml) maski L'Oreal Professionnel Serie Expert Liss Ultime ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Znajdziesz coś u mnie za:
-cień Silk Naturals Escape użyty ok.3 razy -cień Silk Naturals Early (w małym słoiczku, taki jakie dodają w SN jako gratis) -sampel cienia Silk Naturals Ice Queen -sample cienia Meow ModernEyes Evil -sampel cienia Aromaleigh Flare -sampel cienia Aromaleigh Surprise! -sampel cienia Aromaleigh Bustier lub za któreś z wymienionych? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
coś u mnie za pędzel i odsypkę lub kilka sampli?
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za kosmetyki do włosów?
MOJA WYMIANKA ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post74402661 kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post66122351 książki szukam ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post74115786 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za :
- szampon neutralny Natura Siberica - zużycie ok.1/3 -szampon Fitomed do włosów suchych i normalnych - zużycie trochę mniej niż 1/3 - końcówka złotej maski ajurwedyjskiej Planeta Organica - starczy na 1-2 użycia -olejek łopianowy z papryką Green Pharmacy - zużyta mniej niż połowa - ekspresowa odżywka regeneracyjna w sprayu Gliss Kur Oil Nutritive - zużycie ok. 1,5cm poniżej zakrętki
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za :
- próbka (15ml) maski L'Oreal Professionnel Serie Expert Vitamino Color - próbka (15ml) maski L'Oreal Professionnel Serie Expert Liss Ultime - szampon neutralny Natura Siberica - zużycie ok.1/3 - końcówka złotej maski ajurwedyjskiej Planeta Organica - starczy na 1-2 użycia ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
Coś u mnie za
- próbka (15ml) maski L'Oreal Professionnel Serie Expert Vitamino Color - próbka (15ml) maski L'Oreal Professionnel Serie Expert Liss Ultime - szampon neutralny Natura Siberica - zużycie ok.1/3 -szampon Fitomed do włosów suchych i normalnych - zużycie trochę mniej niż 1/3 - końcówka złotej maski ajurwedyjskiej Planeta Organica - starczy na 1-2 użycia ? |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
coś u mnie za:
próbka (15ml) maski L'Oreal Professionnel Serie Expert Vitamino Color - próbka (15ml) maski L'Oreal Professionnel Serie Expert Liss Ultime - szampon neutralny Natura Siberica - zużycie ok.1/3 -szampon Fitomed do włosów suchych i normalnych - zużycie trochę mniej niż 1/3 - końcówka złotej maski ajurwedyjskiej Planeta Organica - starczy na 1-2 użycia -olejek łopianowy z papryką Green Pharmacy - zużyta mniej niż połowa - ekspresowa odżywka regeneracyjna w sprayu Gliss Kur Oil Nutritive - zużycie ok. 1,5cm poniżej zakrętki Pędzel flat top Sunshade Minerals mój wątek https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=687397 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
I co za to możesz oddać?
---------- Dopisano o 22:33 ---------- Poprzedni post napisano o 21:40 ---------- To ja chętnie się wymienię ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Ten flat top jest nowy?
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Maski to niestety już niewiele, bo mało mi jej pozostało, a odżywki mogę odlać więcej, np. 200 ml ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Ok w porządku, nie przeszkadza mi to, jestem chętna się wymienić.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Niestety nie opłacałaby mi się taka wymiana. Tyle odżywki L'Occitane to prawie jak cała butelka, która kosztuje 70 zł
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Niestety, ale taką małą wymianką to nie jestem zainteresowana, pozdrawiam!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Rozeznanie
|
up
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:35.