|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
Przekupka: 42 pkt / 100% pozyt.
|
PERFUMY na inne!!!! SierpieńNIEAKTUALNE Hej ![]() Szukam nowych ciekawych zapachów ![]() Wystawiam swoje flakony, z których najchętniej zrobię odlewki po 10 ml na wymianę. Szukam podobnych pojemności... Wysyłam tylko PACZKĄ i tego samego oczekuję od Ciebie. Z racji kosztów preferuję większe wymiany odlewek. Odlewki mogę przygotować z następujących flakonów: 1. Custo Barcelona EDT 2. Ted Lapidus Rumba Passion EDT 3. Bvlgari BLV Notte EDP 4. Synesis Sao Tome EDP 5. Synesis Tuż Tuż EDP 6. Boucheron Femme EDP 7. Marella Ferrera EDP 8. Tous Touch EDT 9. Salvador Dali Femme EDT 10. Givenchy Extravagance D'Amarige EDT 11. E. Arden Sunflowers EDT 12. Gucci Guilty EDT 13. Sonia Rykiel EDT 14. A. Puig Aqua de Luna EDT 15. Jessica Simpson Fancy Love EDP 16. Sergio Soldano Atelier Noir EDP ZAPRASZAM ![]() Edytowane przez Mellamina Czas edycji: 2013-10-09 o 15:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: PERFUMY na inne!!!! Sierpień
10. Givenchy Extravagance D'Amarige EDT
9. Salvador Dali Femme EDT 3. Bvlgari BLV Notte EDP Cos u mnie ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
z Twoich zapachów kojarzę jedynie Gucci Guilty - mogłabym je sobie przypomnieć w perfumerii, gdybyś chciała je wymienić
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Interesuje mnie Marella Ferrera.
Z pojemności 10 ml mogę oddać: Lalique Amethyst Prada Infusion d'Homme Smell Bent - Never Never Land Yves Rocher: Venice, Ispahan, Neonatura Cocon, Iris Noir oprócz tego mam różne próbki po 2ml i mniej |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
jeszcze posprawdzam, bo nie znam
![]() Edytowane przez jagnieszka Czas edycji: 2013-09-10 o 20:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
sprawdziłam na szybko, coś bym pewnie wybrała (trafiasz w mój jesienno-zimowy gust
![]() Mogę jeszcze odlać Obsession Calvin Klein, Let it Rock Vivienne Westwood, mam 15 ml ogródka nilowego no i próbki: firmowe: H. Boss Boss edt for woman Cacharel Amor Amor Beckham Intimately Yours men 2 ml Lutens Daim Blond Gucci by Gucci edp Hermes eau d'orange verte Hermes Kelly Caleche Laura Biagotti Due odlewki 2 ml (z sklepu): YSL Belle d'opium Trussardi Skin Elie Saab Le Parfum Chopard Wish Caron Eau de Reglisse próbki z wymianek: Miyake A Scent 2 ml Lutens Claire de Musc 1 ml Mugler Angel Violet 1 ml Mugler Angel Pivoine 1 ml |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
oddam wszystko za fancy love, najchętniej całą
![]()
![]() |
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
witaj Melu, mam YSL in Love Again Fleur ok 20 -25ml (tak na oko) w oryginalnym flakonie. Znajdziesz cos u siebie z mojej wish? Dlaego już dostrzegam
![]()
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
![]() chętnie przygarnę całą fancy love. (: jaka to pojemność? znalazłabyś może coś innego niż versace? mam np. nowiutkie Abercrombie&Fitch (: ---------- Dopisano o 19:00 ---------- Poprzedni post napisano o 18:50 ---------- versace używam bardzo namiętnie i ciężko byłoby mi się z nim rozstać.. ale oprócz tego z zapachów mam -DKNY zielone jabłuszko -FCUK late night -Liz Clairborne CURVE niebieski -Abercrombie and Fitch Wakely - NOWY -odleweczka Vera Wang Princess inne wysokopółkowe produkty, np: -3 kroki clinique -bb kremy skin79 -meteoryty GUERLAIN -NOWY bronzer Lancome -NOWY 3in1 cleanser MARY KAY DAJ ZNAĆ (:
Edytowane przez sysia_00 Czas edycji: 2013-09-29 o 18:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
to może zróbmy tak:
ja mam jabłko 100ml, zrobię sobie z niego odlewkę i wyślę Ci ok 50ml w oryginalnym opakowaniu jabłka ![]() jeśli pasuje CI taka umowa, to zapraszam na priv (:
![]() |
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
mogę zrobić odlewkę versace 40ml, ale nie mam flakonu
![]()
![]() |
![]() |
#19 |
Wtajemniczenie
|
Rozumiem, jak by co YSL jest u mnie zachomikowany.
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
jak najbardziej mogę poczekać, bardzo zależy mi na fancy (:
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:32.