|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Wtajemniczenie
|
MEGA dłuuuuga LISTA ZACHCIANEK - kwiecień
Witam wszystkie wizażanki
Moja wish jest bardzo długa ponieważ poszukuję wielu rzeczy nie tylko dla siebie. Jest również co kilka dni uaktualniana więc proszę jeśli jesteś chętna ze mną na wymianę zapoznaj się z nią i sprawdzaj czy nie zbywa Ci coś z mojej listy poszukiwanych. Za wishe nawet drobne oddam chętnie np nowe ciuchy z metkami z wątku ciuchowego. NIE JESTEM ZAINTERESOWANA CIUCHAMI ANI BUTAMI - jeśli masz tylko takie rzeczy w swoich wątkach, proszę nie pisz. Oszczędzajmy sobie wzajemnie nerwów i szanujmy swój czas. na niebiesko - już mam i dziękuję. WANDED KOSMETYKI- egzotycznych olejków kosmetycznych - z pachnotki, czarnuszki, kamani i inne.... - każda ilość oleju kokosowego, naturalnego, zimnotłoczonego (szarawy kolor i delikatny zapach) - olejek lawendowy naturalny - SeSDerma, Retises 0,50% Krem przeciwzmarszczkowy i regenerujący na noc, oraz nawilżający z tej serii - oddam wiele - maska do włosów jajeczno – odżywcza babuszki Agafii Sylwka - Fitomed balsam do ciała z lukrecją i alantoiną - olejek lawendowy naturalny - Tonik z kwasami AHA/BHA 10% z BU. - kosmetyki Ivostin zielona seria oprócz toniku- tylko z długim terminem, nowe na zapas - bielenda z torfem , seria do ciała. tylko nowe na prezent - bielenda masła do ciała Delfix10 - green pharmacy masła do ciała. - mariza masła do ciała - kosmetyki do włosów Frederic Fekkai - nowe opakowania, odlewki jak i próbki na spróbowanie - Planeta Organica Arktyczny rokitnik – szampon i odżywka do włosów suchych i zniszczonych. - balsamu do ciała w słoiczku YR Tradition de Hamman i olejku do masażu z tej linii. - krem do Ciała Omega 3 6 9 z YR - LRP Effeclar K - DERMENA - dermena lash do rzęs, dermena szampon/odżywka/żel do włosów, oraz suplement "dermena complex" - na spróbowanie i całe opakowania - pasty do zębów Elmex, Sensodyne i Diament oraz Argital czarna pasta do zębów, rózne rodzaje, oprócz anyżowo-cytrynowej. - tylko nowe z długim terminem na zapas - Lady Spictik antyperspiranty w sztyfcie i żel - tylko nowe z długim terminem na zapas - tusze do rzęs tylko NOWE - Dior Show, Lancom Hypnose Drama, Korres Abyssinia Oil Mascara, Helena Rubinstein. - zmywacze do paznokci - już dziękuję - lakiery OPI (bordo, brązy, beże, nudziaki, śliwki, "petrol"Kamisia - mydło czarne Savon Noir - półprodukty ZSK i BU - różne, pilnie keratyna w płynie. - dobrej jakości nowe oryginalnie zapakowane szczoteczki do zębów - medium. - pilniczka do paznokci bardzo dobrej jakości diamentowy lub kamionkowy. Nowy naturalnie. - bardzo dobrych szczotek do włosów NOWE - również takich z naturalnego włosia. Chętnie Top Choice - zbieram różne flakoniki po miniaturach ale nie wszystkimi jestem zainteresowana. Pytaj jeśli masz. WANDED INNE- charmsy srebro rodowane, tylko ładne i w dobrym stanie i tylko srebro 925. - Pandora - wszystko mnie interesuje - napisz pw a znajdę coś po za wątkami jeśli nic Cię u mnie nie interesuje. - BIŻUTERIA SUTASZ ![]() - kamienie półszlachetne (agaty najchętniej w formie kul może być fasetka kule min 9 mm, na bransoletkę) - rolety na okno w kolorach; biel, ecri, beż, jasnoszara, brąz (inne?) o szer. od 50 do 65 cm. PILNE - portfel skórzany czerwony/bordowy dobrej marki. - elegancki notes do torebki, najchętniej skórzana oprawa. Notes a nie kalendarz! - dobra lupa, nawet 2 szt. PILNE - nożyce krawieckie, mogą być używane ale w pełni sprawne. Chodzi o profesjonalne nożyce krawieckie a nie nożyczki zwykłe. już kupiłam więc dziękuję - pasty do pielęgnacji bordowej skóry (do mebli a nie butów!) - nawozy do kwiatków w patyczkach i nie tylko. - suplementów i witamin SOLGAR - olejek z wiesiołka w kapsach (może być i w płynie) - olej z ogórecznika w kapsach - sterole roślinne (betasterol) najchętniej ze swansona lub puritan prid - ozdobne ładne filiżanki pakowane po sztuce - na prezent -zioło - zawsze chętnie herbaty z całego świata. Ale na Boga tylko ekstra jakości i smaku. Chętnie krajowe robione ręcznie z suszonych owoców całych. - szale jedwabne ręcznie malowane - oddam wiele - piękne nowe lub w stanie idealnym apaszki na szyję, ale tylko jedwab, Za sztuczne nawet najpiękniejsze z góry dziękuję. - kawa w ziarnach Arabica do ekspresu ciśnieniowego. zrobiłam zapasy duże i dziękuję - dodatki do gry The Sims3 (najchętniej "cztery pory roku") - karty microSD (do tel najlepiej w komplecie z adapterem) już kupiłam więc dziękuję - myszki do kompa - obojętnie jakie byle sprawne. - zestaw koszyczek plus klamerki (spinacze do bielizny) tylko nowy. już kupiłam więc dziękuję Zawsze jestem zainteresowana; - rzeczami do decoupage - oddam wiele i szukam nadal MeganArt - przeróżnymi farbami artystycznymi i górnopółkowymi pędzlami np z borsuka. - płótnami, podobraziami, krosnami. - starymi ładnymi ramami do renowacji. - różnymi koronkami nowymi i starymi, ale tylko bawełnianymi. majkatoja - większa ilością zamków błyskawicznych do wszywania do pościeli. (białe, ecri, jasnoszare i inne) - pilnie tasiemka bawełniana BIAŁA skośna do lamowania i ecri też. - elementami do florystyki, narzędziami, surowcami )kwiatki, listki i ozdóbki) klejami etc. - igły do maszyny półpłaskie, różne (strech, jens, standard, lubię cieńsze) - starymi obrazami do renowacji - nowymi, ekstra, eleganckimi torebkami - dużymi głównie klasyczne wzory. Raczej tylko dobrej marki.- poszukam po za wątkiem oddam wiele WANDED PARFUM- jeśli masz flakon poszukiwany przeze mnie daj znać, poszukam po za wątkiem.szukam takich flakonów; - Christian Lacroix Nuit Homme (męski) - już kupiłam dziękuję - Christian Lacroix Nuit - perfumy dla Avon już kupiłam ale szukam jeszcze jednej flaszki na zapas - Thierry Mugler Angel Le Gout Du Parfum The Taste of Fragrance EDP - Thierry Mugler Angel Caprice de Star EDP - Thierry Mulger Angel EDP - LALIQUE Perles de Lalique - DKNY be Delicious Night - Trussardi Donna - Dali RubyLips - Tomorrow Salmy Hayek Bogusia - Halle Berry Halle - Versace Crystal Noir EDT flakony, miniatury, odlewki i próbki - cokolwiek, każda ilość z poniższych zapachów. - zawsze chętnie każde perfumy Salwador Dali - PILNIE tylko 1 ml Lalique Le Parfum na spóbowanie. Elizziak - LALIQUE Perles de Lalique - Donna Karan Black Cashmere EDP - Fendi Theorema Elizziak - Venetta Botega - Mochino Fanny - Mochino Couture - Guerlain Shalimar tylko EDP - każde perfumy Dali, obecnie najpilniej DALIMIX BLACK - Gabriela Sabatini Bolero - YSL Opium - Fragonard Belle de Nuit EDT - Fragonard Eclat EDT - Elie Saab Le Parfum EDP Intense - Police, Pure Police Woman EDT - Tom Ford Signature Collection, Violet Blonde EDP - YSL, Cinema Festival EDT - Giorgio Armani, Emporio Armani Diamonds Black Carat EDP - Paloma Picasso Tentations - Van Cleef & Arpels, Aqua Oriens EDT - Dali Dalimix Black - Givenchy Organza Indecence - wszystkie Lutensy na spróbowanie, najpilniej pałacowy - bardzo chętnie miniatury Dior, YSL, Chanel, nowe na prezenty drobne. ALE za "le roy soleil" - oddam dużo bardzo dużo, właściwie wszystko te klik !!! mąż mi wyszarpał ten unikat na e-bay więc dziękuję.WANDED KSIĄŻKI- PILNIE Najnowszą książkę Kominka Tomka Tomczyka - BLOG już kupiłam więc dziękuję - albumy z dużymi zdjęciami malarstwa światowego. Nie muszą być w idealnym stanie. - wszelkie książki o sztuce (różnej) ale nie podręczniki i leksykony - H. Kurzke - Tomasz Mann: Życie jako dzieło sztuki. - książki Sławomira Kopra (historia popularnonaukowa) - Kapuściński - może ma ktoś jakąś ładnie wydaną serię? - wszelkie książki o perfumiarstwie ![]() - biografie dyktatorów mody. - Kania , Targalski, Marosz "Resortowe dzieci - media" już kupiłam więc dziękuję - wszystko o cichociemnych i Żołnierzach Wyklętych - wszelkie wydawnictwa "podziemne" i niepopularne oraz skandalizujące w tematyce Żołnierzy Wyklętych, historii Polski, życiorysy biografie sławnych oraz archeologia i archeobiblia. - profesor Kazimierz Michałowski - wszystko - Łysiak (oprócz "szachisty" "MW") - Cejrowski (oprócz Gringo zielonego i Rio Anakonda) -"Luksus dlaczego stracił blask" - Lackberg (oprócz Fabrykantki Aniołków oraz Zamiec Śniezna i Woń Migdałów) - Vargas - Beckett - wszystko - pilnie Ch. Harris "grobowy zmysł" - Pierre Barret, Jean-Noel Gurgand, Templariusz z Jeruzalem - Mika Waltari; Trylogia rzymska; Tajemnica królestwa, Rzymianin Minutus oraz Mój syn Juliusz - dobre biografie znanych postaci historycznych szczególnie kobiet Szczególnie łasa jestem na Chanel, kobiece postacie włoskiego renesansu oraz madame de Pompadour - książki historyczne popularnonaukowe (historia do 1939 r), chętnie archeologia i wyjątkowo chętnie archeologia biblijna - za nowości w tej tematyce oddam dużo i poszukam po za wątkiem - dobre thrilerry - chętnie przyjmę ciekawe audiobooki. za biografie Marlin Monroe dziękuję już wszystkie mam/czytałam z wielką wdzięcznością przyjmę jeśli mi dorzucisz - czepki foliowe z gumką do farbowania włosów. - atomki nowe lub używane ale w idealnym stanie do odlewek perfum
lista zachcianek KSIĄŻKI PERFUMY I BIŻUTERIA nowy!!! CIUSZKI I BUTYnowa sukienka na wesele rozm 46 Edytowane przez Pechele Czas edycji: 2014-06-25 o 11:56 |
|
|
|
#2 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: MEGA dłuuuuga LISTA ZACHCIANEK - kwiecień
ZDOBYTE
wszystkim wymienionym wizażankom dziękuję za wspaniałe wymiany Mika Waltari,Egipcjanin Sinuhe już kupiłam więc dziękuję George R. R. Martin - różne ale najpilniej "starcie królów" dziękuję już kupiłam karty SD mogą być używane już zakupiłam więc dziękuję m całą serię z kokosem z YR dziękuje już kupiłam i mam zapasy wszystkie produkty Fitomed - chcę poznać tę markę, nowe i używane (czyste i dobrze przechowywane) oraz próbki. już się obkupiłam więc dziękuję oraz zestawu pojemników do przechowywania żywności. JUŻ MAMY Pilnie poszukuję bardzo dużej komody na biżuterię. Warunek; musi być olbrzymia KUPIŁAM WIĘC DZIĘKUJĘ płyny do intymnej (najchętniej laktacyd)-już dziękuję, mam zapas na 2 lata. -suszarka do włosów, dobra i NOWA z chłodnym nawiewem. JUŻ MAM więc DZIĘKUJĘ mój Ptyś -skarpetki 36-38, różne NOWE mój Ptyś notatki prywatne - dla pamięci. mirosek próbka Karla Lagerfelda odłożona incognito - poszukać jeszcze jednej ksiąŻki w typie DANA BROWN mirosek - składana wymiana załatwione miss kitsh - książki składane, realizacja po nowym roku załatwione VenetianGlass - trzyma dla mnie rezerwacje różowych elementów do ozdoby i szukamy książek na dołożenie na wymianę, realizacja może grudzień.walka o tron i starcie królów dla Venetian i jakies książki ma dla mnie za to odłożone zioło- materiały szukać - lista black list Seona, marylinda, Jamestown, ragutka, Fenris, redroses, Gwiazdeczka223, Protka, lilkana, Soso, Lolka_L, Pin3ska, Katja_24, LucyJordan, Czarnula 4321, delfix10________________
lista zachcianek KSIĄŻKI PERFUMY I BIŻUTERIA nowy!!! CIUSZKI I BUTYnowa sukienka na wesele rozm 46 Edytowane przez Pechele Czas edycji: 2014-04-28 o 13:16 |
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety z Twojej wish mam tylko notes i "papierki" do decoupage w wątku, a poza nim koronki bawełniane, mogę zrobić zdjęcie dzisiaj-i podobrazie czyste z empiku,wypakowane z folii, wymiary 40 na 60.
|
|
|
|
#4 |
|
Wtajemniczenie
|
Fotki dla Palau
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
super !! ehh mam nadzieje ze mi się uda to co zamierzyłam
i wyjdzie piknie. Farby będą kryły totalnie prawda?
|
|
|
|
#6 |
|
🐛🐈 🦄 🐾
|
Hej, nie chciałabyś wymienić odrobiny Le Roy Soleil za odlewkę Organzy Indecence?
Chciałabym sobie przypomnieć jak pachnie Król Słońce, zanim kupię flaszkę Odpisz, proszę, w moim wątku |
|
|
|
#7 |
|
🐛🐈 🦄 🐾
|
Aaa, spoko
![]() Dzięki za odpowiedź W takim razie zostało mi kupno ![]() ---------- Dopisano o 14:38 ---------- Poprzedni post napisano o 14:27 ---------- Tak, kupię Kiedyś go bardzo, bardzo lubiałam. A później coś mi odbiło i pozbyłam się wszystkich butli ![]() Pozdrawiam również
|
|
|
|
#8 |
|
🐛🐈 🦄 🐾
|
Pechele - sorki, że Ci pomarudzę, ale potrzebuję informacji
![]() Udało mi się ustrzelić czyste perfumy Le Roy Soleil i jak rozumiem Twoja wersja to również są czyste perfumy - czy mogłabyś mi napisać, czy dużo się różnią zapachem? Ja znem tylko wersję PDT Będę Ci bardzo wdzięczna za pomoc |
|
|
|
#9 |
|
🐛🐈 🦄 🐾
|
Ja mam (a właściwie do mnie leci) inna, mniejsza limitowana wersja czystych perfum. Ma tylko 7,5 ml, i nie jest w szkle Baccarat.
To mnie uspokoiłaś, że przypomina wersję PDT a nie tą brzydką, czyli EDT ![]() Dzięki za opis |
|
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
spora ta Twoja lista - ale niestety nic nie mam
![]() może zainteresują Cię kolczyki srebrne i może rama trochę do odnowiuenia ... - dołączam fotki
MOJA WYMIANKA https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post74402661 kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post66122351 książki szukam https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post74115786 Edytowane przez _gemini Czas edycji: 2014-05-08 o 14:15 |
|
|
|
#11 |
|
Rozeznanie
|
Hej, zajrzyj do mnie może coś znajdziesz
![]()
|
#12 |
|
Rozeznanie
|
Wiesz, interesowałyby mnie farby do drewna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:09.

KOSMETYKI