|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Wymiana głównie sukienki M L zapraszam
zapraszam!!!! róznosci z majowego są nadal aktualne!
Dziewczyny musze się szybko pozbyć tych rzeczy;0 Kilka moich zasad: 1. Przeglądam wątki i ODPISUJE i licze na to samo 2. Nie wysyłam jako pierwsza( mam ponad 200 pozytywów na innym portalu wymiankowym WYMIANA RZECZY NAJCHĘTNIEJ ZA TLEFON KOMÓRKOWY - NIE BEDE WYBREDNA - TAKI ZWYKŁY DO DZWONIENIA. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Wymiana głównie sukienki M L zapraszam
Unikatowy sweterek oversize xl miętowy
polecam jest boski Ciepły kardigan atmosphere długi Dobry na M i L polecam serdecznie jest ciepły idealny na chłodne wieczory Kolor szary Rozkloszowana sukienka w odcieniach pastelowych M L Mam na sprzedaz sliczną sukienkę na lato w pastelowym odcieniu różu w paseczki i kwiaty, które lekko połyskują, sukienka ślicznie sie prezentuje, dałam za nia 99zl i zalozylam 2 razy. Rozmiar uniwersalny lecz najlepiej prezentuje sie na M i małe L. polecam! Sukienka z baskinką różowa 36/38 Nowa sukienka z baskinką firmy PAPAYA TYLKO Z WISH! - marynarke -katanke jeansową - inną sukienkę cos exstra;0 Sukienka nowa z metkami roz z metki 12 pasuje na M śliczna baskinka tuszuje niedoskonałości figury wymiary podane na płasko szer od pachy do pachy 45 dł całkowita 86 talia 40 materiał sie naddaje w stopniu minimalnym. TURKUSOWA SKIENKA BEZ RAMIACZEK stan bardzo dobry ma usztywniane druciki trzymajacy fason na piersiach kolor turkusowy połyskliwy ma zakladki tuszujące brzuch ![]() polecam serdecznie ROZMIAR m SUKIENKA PLISOWANA ZIELONA ofEruje zupełnie nową sukienkę z firmy C&A w kolorze morska zieleń plisowana delikatnie z cekinowym pasem pod biustem, jest odcinana przez co maskuje zbyd duży brzuszek, Masz możliwość regulacji paskiem z tyłu - idealna zarówno na lato jak i na wesele;0 polecam na biust od miseczki C ![]() Edytowane przez Olimpia_23 Czas edycji: 2013-09-10 o 07:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
i jeszcze strój kąpielowy
NOWE UROCZE KWIECISTE BIKINI trakcyjne bikini z kolekcji b.p.c. beach, z odpinanymi, regulowanymi ramiączkami. W miseczkach wyjmowane wkładki i nieprześwitująca podszewka na wys. biustu. Dla pań o rozm. miseczki A-C. 80% poliamidu, 20% elastanu. Cena katalogowa to 89.90 rozmiar :40 (80) Szer. pod biustem: 37-46 Miseczka: A/B/C Szer. majtek: 39-51 mierzone na płasko PLASZCZ FIOLETOWY STAN BARDZO DOBRY M |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
:)
|
cos u mnie za sweterek w kokardki ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:22.