![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
![]() Koniec Listopada - dużo rzeczy - Tally Weijl, Lipsy London, H&M, P&B, Aparat Foto
wątek nieaktualny, zapraszam do nowego!
Edytowane przez NelehFly Czas edycji: 2014-01-31 o 10:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Koniec Listopada - dużo rzeczy - Tally Weijl, Lipsy London, H&M, P&B, Aparat Fo
1) Aparat Cyfrowy Sony CyberShot DSC-S3000. Stan techniczny - bez zastrzeżeń. Stan wizualny - widoczne drobne rysy, normalne ślady użytkowania. Na zdjęciach trochę przykurzony - przed wysyłką oczywiście zostanie dokładnie wyczyszczony. + oryginalny karton + karta pamięci 2GB + dwie baterie akumulatorowe Sony. Raczej za coś konkretnego z wish lub kilka rzeczy.
![]() 2) Brzoskwiniowa sukienka z falbankami. Kolor na żywo intensywniejszy, pięknie podkreśla opaleniznę. Z podszewką. Szyta na wzór znanej sukienki Lipsy London, z bardzo dobrej jakości materiałów. Z boku zapinana na kryty zamek. Pasuje na większe xs/s. Stan idealny. ![]() 3) Błękitna sukieneczka Nando, wyszywana w kwiaty. Wiązana na szyję, w biuście gumka. Pasuje na xs/s. Z metki na 158, jednak ja mam 164 i uważam, że spokojnie będzie dobra nawet na dziewczynę o wzroście 170 ![]() Edytowane przez NelehFly Czas edycji: 2013-12-15 o 13:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Koniec Listopada - dużo rzeczy - Tally Weijl, Lipsy London, H&M, P&B, Aparat Fo
4) Lipsy London, nowa, z kompletem metek. Rozmiar UK 10, pasuję na M z węższymi biodrami lub S z większym biustem. Z tyłu zapinana na zip z logiem marki, w biuście silikonowe wstawki zapobiegające zsuwaniu się. Jest piękna, jednak na mnie za duża
![]() ![]() 5) BeSmart, czarna sukieneczka, wierzchnia warstwa wytłaczana, dzięki czemu sukieneczka mieni się, sprawiając wrażenie granatowej. W realu dużo ładniejsza. Stan bardzo dobry, rozmiarowo na S/M. Z tyłu posiada gorsetowe wiązanie, zapinana na kryty zamek. 6) Kobaltowa suknia w stanie bardzo dobrym. Góra lekko usztywniana, dopasowana. Zapinana na zamek. Rozmiarowo S/M. 7) Suknia Krystyny Wiśniewskiej. Założona raz, jest jak nowa. Możliwość doczepienia szelek (w komplecie). Gorsetowa góra, połyskujący dół a'la wodne kaskady. Gratis dokładam pasujący do niej szal. Rozmiar 36, jednak można dopasować na 34 (jak na foto). ![]() Edytowane przez NelehFly Czas edycji: 2013-11-29 o 19:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
8) H&M Divided, w realu nieco bardziej turkusowa. Rozmiar 34. Stan dobry - posiada kilka zaciągnięć - jednak rozprasowanych i porozciąganych, oraz wadę fabryczna, jaką jest puszczone oczko przy pasku - nie widać przy noszeniu.
9) Koronkowa bokserka New Look. Rozmiar 36. Typu long. Bardzo dobrej jakości. 10) Botki CCC, rozmiar 36. Stan bdb poza podrapanymi obcasami - zdjęcie dla zainteresowanych. 11) Sweterkowa tunika Bay. Miękka i ciepła. Rozmiar S. Stan bardzo dobry. 12) Szara, luźniejsza bluzeczka dopasowana w biuście. Dłuższa. Rozmiar dość uniwersalny. Stan dobry 13) Mini jeansowa wykończona ćwiekami. Tally Weijl. Założona tylko raz, jak nowa. Dół fabrycznie postrzępiony. Rozmiar 34. Bardzo króciutka i dopasowana. 14) New Look, beżowa z wyższym stanem. Z przodu zipy. Mam z wymiany, jednak na mnie za duża. Rozmiar 38. Stan bdb. 15) Atmosphere, babydoll. Nowy, z kompletem metek. Rozmiar 34, ale pasuje od 32 do 38 - w biuście ma gumkę dzięki czemu dopasowuje się. Regulowane ramiączka. 16) Takko Fashion - Crazy World. Krótkie, cieplejsze spodenki w kratkę. Idealne na jesień i zimę. Rozmiar 34, stan bardzo dobry. Edytowane przez NelehFly Czas edycji: 2013-11-29 o 20:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
17) Ciepła bluza na polarze. Rozmiar S/M. Stan bardzo dobry, gdzie nie gdzie może być lekko skulkowana
18) Kardigan na zamek. Jak nowy. Mięciutki materiał. Rozmiar od xs do m. 19) Bluzeczka w kwiatki. Delikatna i zwiewna. xs, stan idealny. 20) Bluzeczka na szeleczkach. Stan dobry. Rozmiar xs/s. 21) Anxiety Caffe, elastyczna. Rozmiarowo pasuje na S. Pod pachami delikatne przebarwienia - przed wysyłką spróbuję usunąć. Poza tym bez wad 22) Nikka, kurtka na polarze. Rozmiar S, stan bardzo dobry. Ciepła, idealna jako przejściówka. 23) C&A pasiak z mięciutkiego, przyjemnego w dotyku materiału. Stan idealny. Rozmiar z metki 158-164, rozmiarowo xs-m. Na dole ściągacz, dopasowane rękawki, reszta luźna. 24) Silkland Petite. Czarna koszula wyszywana w kwiaty, z elementami mgiełkowymi. Pasuje na m z dużym biustem, mniejsze l. Dużo ładniejsza niż na zdjęciu, świetnej jakości materiały. Jak nowa. 25) Spódniczka floral na gumie. Rozmiar z metki s/m, ale to m/l. Stan bardzo dobry. Edytowane przez NelehFly Czas edycji: 2013-11-29 o 20:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
26) Dopasowana sukienka asymetryczna z wyciętymi plecami marki Lipsy. Rozmiarowo polecam od xxs do małego m. Bardzo rozciągliwa. Stan dobry. Wysyłka możliwa dopiero po nowym roku (aktualnie nie mam jej przy sobie)
27) Ciekawa bluzeczka Jula. Rozmiar około S. Stan bardzo dobry 28) Atlantic, asymetryczna. Rozmiar z metki m, ale polecam na xs/s. Miły materiał dobrej jakości. Stan bardzo dobry 29) Koszula z działu dziecięcego H&M. Z metki chyba na 158, ja nosiłam na 164 i była ok. Rozmiarowo xs. Stan bardzo dobry 30) Koszula Antalia Femme z dodatkiem stretchu. Nigdy nie noszona. Rozmiar 36 31) Bluzeczka z wszytym bolerkiem i wycięciem na plecach. Dopasowana, ładnie podkreśla figurę. xs 32) Tally Weijl, bluzeczka w kolorze butelkowym. Przód ażurowy, wywinięte rękawki, na piersi kieszonka. Tył bawełniany, gładki, z głebokim dekoltem w kształcie litery V. Na dole gumka. Stan idealny. Rozmiar 36 (na 34 też ok) Edytowane przez NelehFly Czas edycji: 2013-11-29 o 20:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
33) Atmosphere, bluzka w etniczne wzory. Stan bardzo dobry. Rozmiar z metki to chyba 40, ale bluzeczka wypada na mniejszą - polecam nawet na 34 i 36.
34) Bershka BSK bluzeczka na szelkach, rozmiar 36, stan bardzo dobry 35) Sweterek New Look generation - z metki na 11 lat, jednakże pasuje od xs do m. Stan bardzo dobry. Naprawdę świetny, jednak ja nie mam do czego go nosić ![]() 36) Szare rurki skinny Terranova. Stan bardzo dobry. Rozmiar xs, pasują też na s 37) Jeansowa bombka Pull and Bear. Rozmiar z metki 38, na 36 też ok. Stan bardzo dobry. Edytowane przez NelehFly Czas edycji: 2013-11-29 o 20:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
37) j.w.
38) Bluza Diverse. Rozmiar S. Stan bardzo dobry 39) Jeansy Pull and Bear. Z metki to 40, ale pasują na większe 36/38. Stan bardzo dobry. Raczej za inne spodnie. 40) Bluza House. Ciepła, kaptur wysłany grubym misiem. Rozmiar xs. Stan dostateczny - kolor nie jest tak intensywny, jak na początku, miejscami przeblakły 41) Biała marynarka. Stan bardzo dobry. Rozmiar S Edytowane przez NelehFly Czas edycji: 2013-11-29 o 20:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
stradi s (uni)
m&s autograph xs takko fashion xxs (ale od xs do m) e-vie 38 Edytowane przez NelehFly Czas edycji: 2013-11-29 o 20:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
h&m xs-s
studio m xs ny&c xxs/xs xs diverse 37 avon Edytowane przez NelehFly Czas edycji: 2013-11-29 o 20:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
uni
xs xl/xxl xxl xl/xxl l 35 uni xs Edytowane przez NelehFly Czas edycji: 2013-11-29 o 20:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
xs
clockhouse xs/s nie ma s xs/s s/m xs/s s xs Edytowane przez NelehFly Czas edycji: 2013-11-29 o 20:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
f&f xs/s nowa
vero moda xs/s xs/s fransa s house 26/32 xs Edytowane przez NelehFly Czas edycji: 2013-11-29 o 20:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
sabra xs/s
millenium xs angel eye xs/s s avon s duże s s Edytowane przez NelehFly Czas edycji: 2013-11-29 o 20:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
większe xs
g-unit zwężane na xs/s s/m pilot s xs eckored xs Edytowane przez NelehFly Czas edycji: 2013-11-29 o 20:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
s/m
l terranova xs xs/s s/m xs m a70 hello kitty xs Edytowane przez NelehFly Czas edycji: 2013-11-29 o 20:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
uni
xs/s xs 38 xs/s małe m Edytowane przez NelehFly Czas edycji: 2013-11-29 o 20:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
s
s s xs małe s Edytowane przez NelehFly Czas edycji: 2013-11-29 o 20:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
nexus xl
xs house xs house maxfactor 03 Passionate Red - tylko wypróbowany kolor nowa Edytowane przez NelehFly Czas edycji: 2013-11-29 o 20:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Bourjois
Max Eyes Onyx Sally Hansen, kolor medium, nieco ponad pół zużyte Atmosphere UK10 - wymienię tylko na te same, UK8 Atmosphere UK12 - wymienię tylko na te same, UK10 Edytowane przez NelehFly Czas edycji: 2013-12-05 o 16:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
coś za https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1385750358
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1385751255
![]() |
#23 |
Wtajemniczenie
|
Coś za:
bokserkę long koronkową to body jakie ma rozm? https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1385752901 jaki rozm?? https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1385753808 ???? ![]()
![]() |
#25 |
Wtajemniczenie
|
Zapomniałam dopisać o materiale, to taka przyjemna bawełna, sukienka jest lekka i wygodna, zauwazylam tez ze sie nie gniecie
![]()
![]() |
#26 |
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1385753031 ?
![]() |
#27 |
Wtajemniczenie
|
Coś u mnie za fioletową sukienkę na jedno ramię i te dwie bransoletki?
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
upacz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
spodnie to s/m (pozniej sprawdze, ale ja nosiłam s/m i były idealne). zaproponowałam Ci kilka rzeczy, ponieważ spodobał mi się u Ciebie tylko aparat. Mam poza watkiem jeszcze lolite lempicką, którą mogłabym oddac.
![]() |
![]() |
#30 |
Wtajemniczenie
|
cos za bokserke?
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1385751255 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:06.