|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Kuźnia inspiracji
|
Mini październik u InsWątek nieaktualny
Na wymianę są: Golden Rose lakier do paznokci różowy jasny, 46, minimalne zużycie Profesjonalny olejek do pielęgnacji skóry 8w1 Eveline (mam kartonik, zużycie niewielkie, max 4mm) Kawior do paznokci Catrice użyty raz Podkład Miss Sporty Skin Match odcień 020 Soft Nude użyty 4 razy Pefrumy Oriflame Pretty Swan - ok. 27/50 ml Puder Bell 2skin Pocket Matte odcień Transparent - praktycznie nówka, użyty max 4 razy (z lusterkiem) - najchętniej za inny odcień, raczej 044 lub 043 Edytowane przez Inspire Czas edycji: 2013-11-05 o 21:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mini październik u Ins - Meow, Alverde, GR
Coś za odżywkę i podkład?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Możesz mi wysłać wyraźne zdjęcia tych Meow? Bo to są dwa czy jeden?
![]() Mam dwa eyelinery w żelu - Maybelline i L'Oreal, obydwa mają bardzo wysokie oceny na KWC, ja też je podzielam, ale na codzień wolę inne eyelinery ![]() + mam róż mineralny Annabelle Minerals i inne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
Tylko proszę Cię o odpowiedź o podkładach, bo muszę wiedzieć jaki to odcień, żeby w ogóle coś negocjować
![]() Mam próbkę z Annabelle - taka próbka wystarcza na około 2-3 miesiące, w zależności od tego ile różu się używa ![]() Eyelinery mają znikome zużycie - każdy z nich użyty przeze mnie ok. 5 razy. Jak wiesz, słoiczki są baaardzo wydajne, coś się nawet o roku użytkowania mówi, jeżeli nie zaschnie, więc moje zużycie jest w porównaniu z tym minimalne ![]() Nie widziałaś tych rzeczy, bo mam je poza wątkiem ![]() Peeling oczywiście mogę oddać, tylko pierwsze i najważniejsze: poproszę o dokładne nazwy i zdjęcie odcieni Meow ![]() ---------- Dopisano o 21:51 ---------- Poprzedni post napisano o 20:31 ---------- Nie musisz robić zdjęcia, myślę że kolor powinien być dla mnie idealny ![]() Czyli jak, byłabyś chętna na wymianę? Ja mogę Ci jutro wstawić te moje produkty i zdecydujesz. Oddałabym Ci peeling, eyeliner z pędzelkiem i róż ![]() ---------- Dopisano o 23:27 ---------- Poprzedni post napisano o 21:51 ---------- Mam takie malutkie pacynki do cieni tylko ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie ?
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
1 - taki różowy róż
![]() 2 - Annabelle Minerals - bardziej pod bronzer już podchodzi 3 - L'Oreal 4 - Maybelline, wydaje się, że dużo go ubyło, ale po prostu tak koleżanka go zmaltretowała, użyty tak samo jak L'Oreal kilka razy ![]() Oczywiście w przypadku wymiany wszystkie opakowania zostaną wyczyszczone :P Tych przedmiotów jeszcze nie wystawiałam, dlatego tak wyglądają. |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
Tak, to jest dokładnie ten eyeliner. Pewnie, a więc: eyeliner, peeling, krem, róże. Nie obrazisz się, jeżeli odsypię sobie różu Annabelle na kilka użyć, bo nawet go jeszcze nie testowałam? ;>
---------- Dopisano o 09:34 ---------- Poprzedni post napisano o 09:20 ---------- Odlewki tych masek mi się marzą ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
niestety nic ;/
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
nic
![]() |
#13 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A czy to ten arganowy? Jakiś link do niego, bo nie znam produktu. Na razie SEP niewymienione.
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:38.