![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Wymienię, wrzesień, Meteory, La petie, Escada , miss dior cherie , rose absolue, CK..
witam !
Mocno odświeżam mój wątek wymiankowy;] za chwile czeka mnie daleka przeprowadzka i chcę pozbyć się części moi cudeniek na bardziej potrzebne mi rzeczy;] nie wymieniam się na siłę i najchętniej tylko na wish. Większość moich rzeczy jest nowa lub testowana i na takie też chciałabym się wymienić;] wszystkie moje rzeczy są oryginalne i dobrze przechowywane, nie mam zwierząt ani nie palę ;] pozdrawiam cieplutko i zapraszam do wymiany ] PERFUMY: 1. Guerlain - La Petite Robe Noir EDP poj. początkowa 30ml z kartonikiem 2. Guerlain La petite Robe Noir EDT poj. poczatkowa 100ml z kartonikiem 3. Miss Dior Cherie EDP poj początkowa 100ml z karonikiem, wycofuje ze względu na nieuczciwe oferty;/ 4. D&G 3 L'Impératrice poj. początkowa 100ml tester z korkiem bez karonika 5. CK In 2 You poj. początkowa 150 ml z kartonikiem 6. Marc Jacobs Sunshine poj. pocz 50ml, 7. Marc Jacobs Gardland poj. pocz 50ml 8. Marc Jacobs Hot Pink poj. pocz. 100ml 9. Rose Absolue Yves Rocher pojemność początkowa 50ml z kartonikiem 10. Owoce leśne edycja limitowana edt poj. pocz. 100ml z kartonikiem 11. Mango i Marakuja edt poj. pocz. 100ml z kartonikiem 12. Flower Party at Night NIEDOSTEPNE W POLSCE edp poj. pocz. 50 z kartonikiem 13. Kylie Mingue Dizzling Darling poj. pocz. 50ml z kartonikiem 14. Comme Une Evidence Czyste perfumy z pompka poj. pocz. 30ml z kartonikiem 15. ESCADA Incredible me poj. 75 ml z kartonikiem 16. Kate Moss Muse tester poj. pocz.50ml 17. Yves Rocher Moment de Bonheur poj. pocz. 30ml PIELĘGNACJA: 0. GUERLAIN METEORY 02 Z KARTONIKIEM mam chyba nawet rachunek z douglasa ;]TYLKO ZA METEORY 01 NIC INNEGO PROSZĘ NIE PROPONOWAĆ!! ;] 1. Yves Rocher mango i marakuja żel pod prysznic NOWY poj. 400ml x 2 szt 2. Yves Rocher owoce leśne żel pod prysznic NOWY poj. 400ml x 2 szt 3. Yves Rocher krem Omega 3 6 9 Krem intensywnie odbudowujący na dzień i na noc poj. 50ml w folii 4. Yves Rocher intensywne serum przeciwzmarszczkowe poj. 40ml w folii 5. Duży komplet próbek w tubkach do cery z problemami i nie tylko Yves Rocher 6. Yves rocher szminka francuska róża, nowa zafoliowana 7. Yves Rocher szminka Grand Rouge kolor 33, czerwień, uzyta raz 8. trzy szminki CELI, tylko testowane: a. nr602 b. nr. 601 c. nr 501 9. szminki MAYBELLINE colorsensational numery; a. 910 shocking coral b. 902 fushia flash 10. dezodorant SCHOLLA z niemiec, nówka poj. 200ml ;] 11. balsam tradition de hamann Yves rocher z olejkiem arganowym i kwiatem pomarańczy. poj. 150 ml nowy zafoliowany ;] zdjęcia meteorów i szminek jutro rano zrobie zeby światło było ok ;] ponadto mam mase żeli pod prysznic Yves rochera bo jestem uzalezniona i posiadam chyba z 40sztuk ;] wislista: 1. Miss dior cherie najstarsza wersja lub miss dior z 2012 roku 2. perfumowany balsam Guerlaina la petite robe noir lub miss dior (cherie) 3. Perfumy Giorgio Armani SI, BOSS XX, Coco Chanel edp, 4. olejki Nuxe i Vichy 5. Vichy Neovadiol gf do skóry mieszanej i normalnej 6. Eyeliner w pisaku Yves Rocher zafoliowany 7. Tusz sexy pulp czarny zafoliowany 8. Meteory 01 tylko w puszeczce 9. Ode al amour Yves Rocher 50ml 10. czyste masło karite 11. głeboko nawilżające balsamy apteczne 12. Eucerin olejek do kapeli 400ml 13. Kylie Mingue Sweet Darling 14. Kylie Mingue Showtime 15. Kylie... ewentualnie music box (bo nie znam zapachu ) i ewentualnie darling ;] 16. dobre apteczne kremy do cery z problemami, toniki itp\ 17. bardzo chętnie też masła (tylko) z the body sgop : migdał, borówka, mango, papaja, kokos, truskawka, grejpfrut . nie lubie tych podwójnych. 18. profesjonalna pielęgnacja włosów: nektar termiczny, odzywki fryzjerskie i nowe suche szampony. Generalnie nie interesuje mnie kolorówka prócz to co wymieniłam ;] prosze o rozsądne propozycje ;] pozdrawiam, foty wieczorkiem ;]
WYMIANKA 10.2017 Edytowane przez dzastinaaaaa Czas edycji: 2013-09-16 o 10:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymienię, wrzesień, Meteory, La petie, Escada , miss dior cherie , rose absolue
Przyslzam po:
6. Marc Jacobs Sunshine podam dokładnie wieczorem 7. Marc Jacobs Gardland dokładnie wieczorem 8. Marc Jacobs ........ dokładnie wieczorem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Dot.: Wymienię, wrzesień, Meteory, La petie, Escada , miss dior cherie , rose absolue
Cos za
1. Guerlain - La Petite Robe Noir EDP poj. początkowa 30ml z kartonikiem 10. Owoce leśne edycja limitowana edt poj. pocz. 100ml z kartonikiem 11. Mango i Marakuja edt poj. pocz. 00ml z kartonikiem PIELĘGNACJA: 1. Yves Rocher mango i marakuja żel pod prysznic NOWY poj. 400ml 2. Yves Rocher owoce leśne żel pod prysznic NOWY poj. 400ml ???
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Hmm.. czekam na focie i pojemnosci.. nie mowie nie ale moge troszke marudzic bo jak zapewne widzialas opis to ma przyneta na chance eau fraiche
![]() A nie szukasz jakiejs fajnej kolorowki? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
1. Yves Rocher mango i marakuja żel pod prysznic NOWY poj. 400ml x 2 szt
2. Yves Rocher owoce leśne żel pod prysznic NOWY poj. 400ml x 2 szt coś u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie ?
![]() |
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
Witaj, wstępnie byłabym zainteresowana Cherie
![]()
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
witaj
![]() z którego roku jest Twoja Miss Dior Cherie ![]()
![]() |
#10 |
Czekam na Ragnarok
|
![]() Rose Absolue Yves Rocher pojemność początkowa 50ml z kartonikiem Yves Rocher mango i marakuja żel pod prysznic NOWY poj. 400ml x 2 szt ---------- Dopisano o 15:07 ---------- Poprzedni post napisano o 14:55 ---------- Jeden Collistar 400ml jest wart 80-100zł. Jakie jest zużycie Rose Absolue? Mam Ode a l`amour Yves Rocher 50ml. Zużycie niewielkie, ok. 5%. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Coś za
4. D&G 3 L'Impératrice poj. początkowa 100ml tester z korkiem bez karonika lub 9. Rose Absolue Yves Rocher pojemność początkowa 50ml z kartonikiem |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
Wersję 2011 już mam
![]()
![]() |
#13 |
Czekam na Ragnarok
|
Ja Collistara liczę po cenie Allegrowej, a nie drogeryjnej.
Mogę dać 1x Collistara i Ode a l'amour za nowy Rose Absolue i 4 żele YR. Co myślisz? Chyba, że 2x Collistar i Ode za 2x Rose Absolue (jakie jest zużycie używanego) i 4 żele? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Podoba mi się:
10. Owoce leśne edycja limitowana edt poj. pocz. 100ml z kartonikiem 2. Yves Rocher owoce leśne żel pod prysznic NOWY poj. 400ml x 2 szt 5. Duży komplet próbek w tubkach do cery z problemami i nie tylko Yves Rocher Zajrzysz do mnie? ![]()
![]() |
#15 |
Czekam na Ragnarok
|
Nie cenie wysoko. Wysoko ceni ten, kto liczy RA po 170zł. Już nawet uznam tą stówkę, ale 170zł... nie.
Moim zdaniem 2x Collistar i Ode za 1 nowy RA, 4 żele i używany RA jest w porządku, ale jak chcesz. Wtedy wychodzi 2x Collistar za 2x RA i Ode za żele. Wg KWC 200ml Collistara to 78zł. A ja mam po 400ml i jakoś liczę te 400ml na 80-100zł, więc nie zawyżam cen... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
|
Za Delice najchętniej capnęłabym L'ambre des merveilles Hermesa
![]() Ale pewnie zanim ktoś by chciał wymienić, zdążę już kupić :P Podobają mi się u Ciebie obie La petite, ale też mam obie wersje, a nie chcę robić zapasów tego co już mam, bo nigdy nie zużyję ![]()
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Jaka ta twoja Miss Dior cherie jest EDT czy EDP?? ile jej zostało?? Mam w swoim wątku Miss Dior Cherie z przed reformulacji (cacko, unikat:P)
![]() Interesują mnie też żele pod prysznic YR ![]() Odpisz proszę u mnie :P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Czekam na Ragnarok
|
Jakbyś jednak się chciała zdecydować
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Masz Bonda?
![]()
![]() |
#20 |
Czekam na Ragnarok
|
OK, jakby co to daj znać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Piękny tylko szkoda że już go nie produkują
![]() ![]()
![]() |
#23 |
Wtajemniczenie
|
hej, znajdziesz coś u mnie za Daisy Sunshine? Poza wątkiem mam nowy zafoliowany tusz Sexy Pulp YR.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zadomowienie
|
coś u mnie np za Sunshine?
![]()
![]() |
#26 |
Wtajemniczenie
|
coś za
3. Miss dior Cherie poj początkowa 100ml z karonikiem 5. CK In 2 You poj. początkowa 150 ml z kartonikiem 13. Kylie Mingue Dizzling Darling poj. pocz. 50ml z kartonikiem |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
coś za któreś
1. Yves Rocher mango i marakuja żel pod prysznic NOWY poj. 400ml x 2 szt 2. Yves Rocher owoce leśne żel pod prysznic NOWY poj. 400ml x 2 szt 3. Yves Rocher krem Omega 3 6 9 Krem intensywnie odbudowujący na dzień i na noc poj. 50ml w folii i komplet próbek ?
![]() |
#28 |
DobraRada-NieGłaszczGada.
Przekupka: 258 pkt / 100% pozyt.
|
Witaj
![]() Czy za Miss dior Cherie poj początkowa 100ml z karonikiem coś u mnie znajdziesz? ![]() Pozdrawiam ![]()
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
chętnie ci oddam moją Miss Dior Cherie edt za twoją MDch edp... ale chyba byś coś chciała dobrać ? Mojej jest ok. połowy... ze 100ml.
Ja twoją MDch bardzo chętnie "przytulę"... daj znać jak byś to widziała i coś dobrała ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:27.