![]() |
#1 |
Zakorzenienie
Przekupka: 41 pkt / 100% pozyt.
|
Inglot,Catrice,W7,YC,szam pony,lakiery,minerały i wiele innych - październik
NIEAKTUALNE
Witam w moim październikowym wątku ![]() Na początek kilka podstawowych zasad: 1. Preferuję wysyłkę paczką ekonomiczną, ewentualnie listem poleconym jakieś drobiazgi o niewielkiej wartości. 2. Jeśli chcesz dokładniejszego zdjęcia - proś śmiało. 3. Jeśli masz dużo mniej przekupek, wysyłasz pierwsza. 4. Negocjuję wymianę z kilkoma osobami do czasu ostatecznego przyklepania i wymiany adresów. 5. Nie interesują mnie ubrania ani książki! 6. Bardzo proszę o wystawienie Przekupki po zakończonej wymianie. Mała wish-lista: * KOLCZYKÓW - MALUTKICH, CZARNYCH * paletka do brwi Catrice * skarpetki złuszczające * kremy do depilacji * Avon Planet Spa - maseczki z glinką * jasny korektor pod oczy z pędzelkiem (tonacja żółtawa) * płyn micelarny apteczny * kosmetyki apteczne do cery mieszanej i trądzikowej - raczej nowe * kremu nawilżającego na dzień - aptecznego * krem pod oczy, niezbyt lekki - chętnie AA * peelingi do ciała (byle nie solne) * szampon oczyszczający Toni&Guy * wkłady Inglota - okrągłe i kwadraty * balsam do ust (tylko nowy, bez mentolu) * porządnie nawilżający krem do rąk, chętnie z mocznikiem * woda termalna w małym opakowaniu (50-75ml) * pędzle - zwłaszcza Inglota do cieni oraz "kulka" do rozcierania, pędzelek do korektora * olej kokosowy nierafinowany (z zapachem) * sole do kąpieli o ciekawym zapachu (byle nie lawenda) - nawet niewielkie ilości, używam jako odświeżacz do szafy * produkty Ambi Pur * żele pod prysznic, mydła w płynie i wiele innych... Najłatwiej chyba skusić mnie pielęgnacją apteczną oraz wkładami Inglota, nie interesują mnie kosmetyki Yves Rocher, lakiery do paznokci (chyba, że sama spytam) i kremy drogeryjne (ew. coś pod oczy). WYMIENIĘ: Glinka Ghassoul z mydlandia.pl, z wymiany, opakowanie 100g, pozostało ok. 60%. Glinka zielona, z wymiany, opakowanie 100g, pozostało ok. 50%. Lakier Rimmel 60 seconds, odcień Aye Aye Sailor, użyty 1 raz. Lakier Lovely Blink blink, przezroczysta baza, drobny srebrzysty pyłek i drobiny przejrzyste mieniące się (muszę sprawdzić numerek jak będę w domu), użyty 1 raz. Freeman, Papaya & Lime - szampon do włosów, zużycie ok. 10% Joanna, Mak i Bawełna - szampon do włosów farbowanych, zużycie widoczne na zdjęciu. Yves Rocher, szampon do włosów farbowanych, zużycie ok. 15%. L`Oreal, Liss Ultime - szampon do włosów, użyty 3 razy na krótkie włosy. Kolastyna, krem do stóp z 10% mocznika, zużycie ok. 30%. Kolastyna, Refresh - peeling do twarzy, nowy. Maybelline, Cils Demasq - płyn do demakijażu, użyty 1 raz. CK One Shock, balsam do ciała, użyta odrobinka na dłoń dla poznania zapachu. FM by Federico Mahora, perfumy w typie Amor amor Cacharel. Zapachowo-domowo: Yankee Candle, Sparkling lemon, zużycie widoczne na zdjęciu. Yankee Candle, Vanilla Lime, zużycie widoczne na zdjęciu. Aromatella, Apple&Cinnamon, granulki zapachowe do kominka, zużycie widoczne na zdjęciu. DM, Profissimo, olejek eteryczny pomarańczowy, tylko otwarty, bez ubytku. DM, Profissimo, olejek eteryczny lemongrass, ubytek max. 5 kropli. Mineralnie: Amilie Minerals: - Soft honey, próbka w strunie, nieużywana - Sesame, próbka w strunie, użyta raz do normalnego makijażu twarzy, wystarczy jeszcze na 2 użycia - Sunrise, korektor, próbka w zgrzewanym woreczku, nienaruszona Everyday Minerals - zużycie widoczne na zdjęciu: - Snooze Bar - Ivory, semi matte base - Fawn, intensive base - Buttered tan, intensive base - Winged butter, matte base - Golden fair, semi matte base - ok 1,5g z dużego opakowania, przesypane do słoiczka. Annabelle Minerals, korektor Dark, zużycie widoczne na zdjęciu. Alverde, róż Antique rose, zużycie minimalne. Kolorowo: Max Factor, Pan Stik, odcień True beige, zużycie niewielkie. Avon, kuleczki brązujące - oddam za drobiazg. Avon, baza pod cienie do powiek, zużycie widoczne na zdjęciu. Eveline, serum do rzęs, użyte kilka razy - dorzucę gratis. Delia, Onyx, korektor do brwi brązowy, zużycie ok. 20% - dorzucę gratis do wymiany. Avon, SuperShock kredka żelowa czarna, lekko wymęczona przez niezbyt dobrą temperówkę, ale jest użyta tylko kilka razy. Maybelline, Volume seduction XL, błyszczyk w kolorze 115, zafoliowany. Rimmel, Vinyl gloss, kolor Be Famous, obtarte opakowanie, zużycie ok. 20%. Lakiery do paznokci widoczne na zdjęciu (numerki podam później): - Golden rose, fiolet - Essence, gel look topcoat (użyty kilka razy, dodam jako gratis) - Wibo, matowy groszkowy (użyty 2 razy, dodam jako gratis) Cienie do powiek: - Catrice, Gilbert`s grapefruit - Catrice, srebrzysty brąz - niestety nie mam nazwy, bo naklejka się zdarła - Miyo, matowa biel - Kobo, Green pistachio Inglot - wszystkie wkłady okrągłe, wymienię najchętniej na inne Ingloty. - 470 ds - łosoś z drobinkami, w terminie, zużycie niemal niewidoczne. - 487 ds - jogurt jagodowy, w terminie, zużycie niemal niewidoczne - 53 amc - brąz z drobinkami, w terminie, zużycie niemal niewidoczne, ale lekko "dziabnięty" przy wyjmowaniu. - 397 pearl - perłowy jasny róż, na granicy terminu, ale nic mu nie dolega, zużycie minimalne - 418 pearl - zieleń, prawdopodobnie po terminie, ale nic mu nie dolega, zużycie minimalne. Mam też kilka innych okrągłych na wymianę, tylko muszę posprawdzać numery - jakby co to proszę pytać ![]() Mam również puste paletki na 3 i 5 okrągłych wkładów. Cienie w kremie: - Catrice, Jennifer Goldrush, zużycie niewielkie Pędzle - wszystkie w stanie bdb+ : - Ecotools, flat top - najchętniej za inny flat top - ELF, Smudge brush Formy silikonowe do pieczenia - zdjęcia dodam na życzenie: - forma do babki, z kominem, wzór kwiatowy na powierzchni, z home&you. Użyta 1 raz - jednak wolę metalową. - forma na 8 muffinek w kształcie serca, użyta 1 raz. TOREBKI Z DOBREJ JAKOŚCI EKOSKÓRY: Wszystkie są w dobrym stanie, aczkolwiek mają normalne ślady użytkowania - drobne, nierzucające się w oczy otarcia skóry. Żółta ma oprócz tego lekko przybrudzoną podstawę, nie umiem tego wyczyścić. Wszystkie są bardzo pojemne, dwukomorowe, mają liczne kieszonki zapinane na zamek. Dla zainteresowanych podeślę dokładniejsze zdjęcia ubytków. WYMIANA WYŁĄCZNIE NA KOSMETYKI (ew. na jakąś fajną torebkę). W razie wątpliwości proszę pytać ![]() Zapraszam ![]() Edytowane przez Kasiek1987 Czas edycji: 2013-11-03 o 08:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Inglot,Catrice,W7,YC,szam pony,lakiery,minerały i wiele innych - październik
cos za wszystkie szampony i mgielke do ciala?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Inglot,Catrice,W7,YC,szam pony,lakiery,minerały i wiele innych - październik
coś u mnie za w7?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
coś u mnie? chętnie przygarnęłabym dziabągi do wypieków, a myślę, że z kosmetyków tez bym coś znalazła
![]()
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
Przekupka: 135 pkt / 100% pozyt.
|
Yankee Candle, Sparkling lemon, zużycie widoczne na zdjęciu.
Yankee Candle, Vanilla Lime, zużycie widoczne na zdjęciu. - forma na 8 muffinek w kształcie serca, użyta 1 raz. cos u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
hej, to znowu ja
![]() widzę tu dla siebie: > Bourjois, Healthy Mix, odcień 51, zużycie widoczne na zdjęciu (ok połowy jest?) > Avon, SuperShock kredka żelowa czarna, lekko wymęczona przez niezbyt dobrą temperówkę, ale jest użyta tylko kilka razy. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
Coś u mnie za: (wszystko albo część)
Kolastyna, krem do stóp z 10% mocznika, zużycie ok. 30%. Yankee Candle, Sparkling lemon, zużycie widoczne na zdjęciu. Yankee Candle, Vanilla Lime, zużycie widoczne na zdjęciu. Kolastyna, Refresh - peeling do twarzy, nowy. Maybelline, Cils Demasq - płyn do demakijażu, użyty 1 raz. L`Oreal, Liss Ultime - szampon do włosów, użyty 3 razy na krótkie włosy. ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Mroczny Elf św. Mikołaja
Przekupka: 36 pkt / 100% pozyt.
|
Hej u mnie kamuflaż Catrice 010, może znajdziesz coś jeszcze?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Yankee Candle, Sparkling lemon, zużycie widoczne na zdjęciu.
Yankee Candle, Vanilla Lime, zużycie widoczne na zdjęciu. Aromatella, Apple&Cinnamon, granulki zapachowe do kominka, zużycie widoczne na zdjęciu. DM, Profissimo, olejek eteryczny pomarańczowy, tylko otwarty, bez ubytku. DM, Profissimo, olejek eteryczny lemongrass, ubytek max. 5 kropli. coś za zapachy do domu? ![]()
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
cos za woski i 3 lakiery?
![]()
W poszukiwaniu życiowej drogi. ![]() 12.02.19 ![]() 'Świat podobny jest do amatorskiego teatru; więc nieprzyzwoicie jest pchać się w nim do ról pierwszych, a odrzucać podrzędne. Wreszcie, każda rola jest dobra, byle grać ją z artyzmem i nie brać jej zbyt poważnie.' - Bolesław Prus, Lalka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie ?
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
Hej, podoba mi się jedynie:
- Ecotools, flat top - najchętniej za inny flat top więc chyba wymianka odpada ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Mroczny Elf św. Mikołaja
Przekupka: 36 pkt / 100% pozyt.
|
Podobają mi się
- Essence, Glammy goes to..., jak wyżej - Essence, For fairies, jak wyżej - Kobo, Blueberry Violet Jak to widzisz? ---------- Dopisano o 22:49 ---------- Poprzedni post napisano o 22:46 ---------- A i jeszcze lakier - Essence, cegła ze złotymi drobinkami wiem, że za kamuflaż to pewnie jedna, góra dwie z tych rzeczy, dlatego pytam, czy coś Ci jeszcze w oko nie wpadło, mogę też poszukać poza wątkiem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Wtajemniczenie
|
Coś u mnie za woski i minerały amilie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Wtajemniczenie
|
Coś u mnie?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
Ja bym chętnie przygarnęła od Ciebie brązowy cień Catrice, dwa Ingloty 487 DS i 418 Pearl oraz miętowy lakier Catrice. Więc jestem za.
![]()
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
Jeśli pasuje Ci układ - pędzelek + wkład za cienie i lakier (a skoro tak rozdajesz gratisy, to w sumie drugi Catrice też mi się podoba :P), to ja chętnie.
![]()
![]() |
#22 |
Zadomowienie
|
Coś u mnie za:
Yankee Candle, Sparkling lemon, zużycie widoczne na zdjęciu. Yankee Candle, Vanilla Lime, zużycie widoczne na zdjęciu. DM, Profissimo, olejek eteryczny pomarańczowy, tylko otwarty, bez ubytku. DM, Profissimo, olejek eteryczny lemongrass, ubytek max. 5 kropli.
![]() |
#23 |
Wtajemniczenie
|
Dziękuję za zainteresowanie,ale niestety nic nie znalazłam
![]()
![]() |
#25 |
Rozeznanie
|
W7, Africa i Maybelline, Volume seduction XL za
Bioliq krem nawilżająco matujący do cery mieszanej 25+ i Bioliq Dermo krem do cery trądzikowej na dzień ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Raczkowanie
|
Hej, w dokładce masz coś, za co mogłabym oddać moją prywatną wodę Uriage
![]() + to co w wątku, np. Dermedic a interesuje mnie: Bourjois Color Boost, 030 Orange Punch, błyszcząca pomadka w kredce, zużycie minimalne, ale napisy się pościerały w torebce https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,60264,bourjois-color-boost.html (+ ewentualnie podkład Bourjois ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Raczkowanie
|
Woda ma pojemnosc 150ml chyba
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Raczkowanie
|
Hej, z Twojej wish miałabym jeszcze - http://www.snella.pl/307,kremowe-alg...-bingospa.html
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
Przekupka: 222 pkt / 100% pozyt.
|
podobają mi się tylko woski i ewe.olejki zapachowe
no jak widzisz u mnie w wątku obkupiłam się i szamponami Loreal Professional i kupiłam wczoraj kilka wkładów Inglota więc już nie jestem zainteresowana
kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1235941 ciuchy https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1126161 książki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1144051 wish https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1261853 Edytowane przez delfix10 Czas edycji: 2013-10-18 o 18:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Raczkowanie
|
I jak widzisz naszą wymiankę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:34.