|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Szukam w listopadzie! :)
NIEAKTUALNE
Dziewczyny, tak na szybko wklejam moją wish-listę, bo chcę się szybko pozbyć rzeczy z wątku. Za fajne rzeczy z wish mogę oddać więcej swoich!! ![]() ![]() -dobry spray termoochronny -nowe kosmetyki BingoSpa, do włosów i ciała -nowe kosmetyki Yves Rocher: najbardziej żel makadamia i żel z miodem i muesli BIO, żele do twarzy HV i NV, odżywka odbudowująca, żel kawa, coś na prezent dla mamy (44 lata), chętnie jakieś serum -kosmetyki miniaturowe (chętnie z YR, mini balsamy w tubkach np. muesli, żele truskawkowe, owoce leśne, miniatury do twarzy NV, ) -masełka TBS -nowej wiśniowej pomadki Nivea -najlepiej nowy szampon Biovax z olejkami -ciekawe kosmetyki do włosów -kosmetyki męskie na prezent (wiek 25 lat) -kosmetyki Love2MixOrganic -kosmetyki Organic Shop -Puma Sync, nie musi być nowa -kosmetyków wiśniowych i grejfrutowych Niekosmetycznie, ale bardzo pilnie! szukam też: -nowej tuniki/tuniko-sukienki (najlepiej bawełnianej) -nowych legginsów -nowych świątecznych skarpetek na prezent -ładne, świąteczne gadżety (na prezenty) -fajnych foremek do ciastek/pierników Zapraszam ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=726855 Edytowane przez DaciaSandero Czas edycji: 2014-08-14 o 08:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Szukam w listopadzie! :)
Hej mam spray termoochronny wella professional.thermal image . jest go chyba z 60 %
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Szukam w listopadzie! :)
Z wish mam mini żel pod prysznic Miód i Muesli, mam też takie mleczko do ciała.
Dodatkowo, mogłabym odlać maskę Biovax tą z olejkami. mam też nowe legginsy C&A, czarne, długość 3/4 rozmiar XS. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:49.