![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
W listopadzie trochę pielęgnacji i kolorówki. Zapraszam! :)
NIEAKTUALNE
Dziewczyny ![]() ![]() Mam mało czasu, więc tak w skrócie: 1. Nie wysyłam za granicę. 2. Nie odmieniam się bez powodu. 3. Nie oszukuję i niczego nie zatajam i tego samego oczekuję od Was! 4. Niestety jeśli masz mniej przekupek lub jakikolwiek neutral/negatyw, to pomimo 16354382 pozytywów nie wyślę pierwsza. 5. Wymiana pocztą polską - list polecony ekonomiczny. 6. Wish: -pilnie jakaś bardzo dobra odżywka termoochronna, najlepiej w sprayu -niektóre kosmetyki Yves Rocher - szukam też kosmetyków w miniaturowych/wyjazdowych opakowaniach, tylko nowych, np. żele, balsamy YR itp. -tuniko-sukienek rozmiar m/l, zwkłaszcza gładkich LINK DO WISH: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=727348 Ale można mnie kusić dosłownie wszystkim. ![]() Na wymianę: Odżywka Garnier z awokado - nowa Krem do stóp Avon z imbirem i białą herbatą - nowy Odżywczy krem Bioderma - raz użyty w minimalnej ilości Krem Yves Rocher Cure Solutions - nowy zafoliowany Olejek Amla - tyle ile na zdjęciu Krem do rąk Yves Rocher malina i kakao - nowy Żel pod prysznic Yves Rocher kakao i pistacja - nowy Balsam do ust kakao i malina Yves Rocher - nowy, otworzony, ale nieużywany Błyszczyk Bell Air Flow - użyty max 5 razy Pomadka Avon Kiss me Pink - zużycie jak na zdjęciu Pomadka Rimmel by Kate nr 22 - zużycie jak na zdjęciu Chusteczka zapachowa Comme une Evidence Intense Cienie do powiek Yves Rocher - śnieżna biel i drugi jasnofioletowy? (nie wiem jaki to odcień, bo pomylili naklejki), obydwa brokatowe, zużycie praktycznie niewidoczne DOKŁADKA!! 10 listopad Puma Yellow - ubytek 2-3 psiki testowe Żel malina kakao Yves Rocher - jeszcze się zastanawiam czy oddać Nowy, zaklejony tusz Bourjois Twist up - rozważę oddanie za coś co naprawdę wpadnie mi w oko Zapraszam! ![]() Edytowane przez DaciaSandero Czas edycji: 2014-08-14 o 08:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
:)
|
Dot.: W listopadzie trochę pielęgnacji i kolorówki. Zapraszam! :)
Krem do stóp Avon z imbirem i białą herbatą -
Krem do rąk Yves Rocher malina i kakao - nowy Żel pod prysznic Yves Rocher kakao i pistacja - nowy Balsam do ust kakao i malina Yves Rocher - nowy, otworzony, ale nieużywany cos u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Krem do rąk Yves Rocher malina i kakao - nowy
Żel pod prysznic Yves Rocher kakao i pistacja - nowy Balsam do ust kakao i malina Yves Rocher - nowy, otworzony, ale nieużywany coś u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za:
Olejek Amla - tyle ile na zdjęciu Krem do rąk Yves Rocher malina i kakao - nowy Żel pod prysznic Yves Rocher kakao i pistacja - nowy? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie znajdziesz?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
Może coś u mnie za odżywkę, krem do rąk i balsam do ust?
W czerwcu kolorówka, pielęgnacja i pędzle https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post51679446 I parę ciuszków z sieciówek XS-M https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post50571226 Proszę odpisz u mnie - nie subskrybuję wątków |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
Hejka! Znajdziesz coś u mnie za:
=Odżywka Garnier z awokado =Odżywczy krem Bioderma =Krem do rąk Yves Rocher malina i kakao
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
Przekupka: 163 pkt / 100% pozyt.
|
coś u mnie za odżywkę Garnier?
![]() |
![]() |
#10 |
Konto usunięte
|
Krem do stóp Avon z imbirem i białą herbatą - nowy
Żel pod prysznic Yves Rocher kakao i pistacja - nowy Pomadka Rimmel by Kate nr 22 - zużycie jak na zdjęciu coś u mnie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Perfume Lover
|
Mam miniaturowe - 30 ml żele do mycia twarzy Estee Lauder, bylabyś zainteresowana? Widzę kilka rzeczy dla siebie
![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
Żel pod prysznic Yves Rocher kakao i pistacja - nowy Balsam do ust kakao i malina Yves Rocher - nowy, otworzony, ale nieużywany coś w moich wątkach?
![]() |
#13 |
Rozeznanie
|
Znajdziesz coś u mnie za:
- Żel pod prysznic Yves Rocher kakao i pistacja - Odżywka Garnier z awokado - Olejek Amla Mam u siebie miniaturkę szamponu, kilka miniaturek kosmetyków YR, spray do włosów z YR i sporo innych rzeczy - może coś Ci się spodoba? ![]()
Na mojej wymiankowej wish znajduje się tylko jedna rzecz: SZUKAM KSIĄŻKI "GANDŻA" autorstwa Zygmunta MUŃKA Staszczyka !!! Jeśli ją posiadasz - DAJ ZNAĆ! Proszę, przeszukaj swoje półki, zapytaj znajomych... ![]() Edytowane przez StarsBeachSunriseAndHe Czas edycji: 2013-11-08 o 15:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie ?
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za:
Odżywka Garnier z awokado - nowa Krem do stóp Avon z imbirem i białą herbatą - nowy Odżywczy krem Bioderma - raz użyty w minimalnej ilości Żel pod prysznic Yves Rocher kakao i pistacja - nowy cien biały?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
Przekupka: 135 pkt / 100% pozyt.
|
cos u mnie? za:
Odżywka Garnier z awokado - nowa Odżywczy krem Bioderma - raz użyty w minimalnej ilości Żel pod prysznic Yves Rocher kakao i pistacja - nowy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
Przekupka: 142 pkt / 100% pozyt.
|
hej, coś u mnie za:
Żel pod prysznic Yves Rocher kakao i pistacja - nowy Balsam do ust kakao i malina Yves Rocher - nowy, otworzony, ale nieużywany
![]() |
#18 |
Czekam na Ragnarok
|
![]() Krem do rąk Yves Rocher malina i kakao - nowy Żel pod prysznic Yves Rocher kakao i pistacja - nowy Balsam do ust kakao i malina Yves Rocher - nowy, otworzony, ale nieużywany |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
Przekupka: 75 pkt / 100% pozyt.
|
Żel pod prysznic Yves Rocher kakao i pistacja - nowy Balsam do ust kakao i malina Yves Rocher - nowy, otworzony, ale nieużywany Krem do stóp Avon z imbirem i białą herbatą - nowy Cos u mnie? ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
Przekupka: 37 pkt / 100% pozyt.
|
cos u mnie za
Krem Yves Rocher Cure Solutions - nowy zafoliowany Balsam do ust kakao i malina Yves Rocher - nowy, otworzony, ale nieużywany Krem do rąk Yves Rocher malina i kakao - nowy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Wtajemniczenie
|
![]() - olejek Amla - tyle ile na zdjęciu - krem do rąk Yves Rocher malina i kakao - nowy - żel pod prysznic Yves Rocher kakao i pistacja - nowy - balsam do ust kakao i malina Yves Rocher - nowy, otworzony, ale nieużywany?
![]() |
#22 |
Zadomowienie
Przekupka: 55 pkt / 100% pozyt.
|
Czesc,
interesuje mnie krem YR cure solution, mam poza watkiem termoochrone w sprayu marion, użyta tylko kilka razy, zajrzyj tez do watku, moze cos znajdziesz dla siebie (wątek jest wstrzymany przez to, ze kosmetyki sa wystawione na allegro, ale moge anulowac aukcje w razie czego ![]() ![]() Zalezy mi na kremie <3 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
cos za
lejek Amla - tyle ile na zdjęciu Krem do rąk Yves Rocher malina i kakao - nowy Żel pod prysznic Yves Rocher kakao i pistacja - nowy |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za
Krem do stóp Avon z imbirem i białą herbatą - nowy Krem do rąk Yves Rocher malina i kakao - nowy Żel pod prysznic Yves Rocher kakao i pistacja - nowy Balsam do ust kakao i malina Yves Rocher - nowy, otworzony, ale nieużywany |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Krem do stóp Avon z imbirem i białą herbatą - nowy
Krem do rąk Yves Rocher malina i kakao - nowy Żel pod prysznic Yves Rocher kakao i pistacja - nowy Balsam do ust kakao i malina Yves Rocher - nowy, otworzony, ale nieużywany coś u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie?
Odżywka Garnier z awokado - nowa Żel pod prysznic Yves Rocher kakao i pistacja - nowy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:07.