![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
MARZEC- mineraly, Sesa
Przesylki wysylam listem poleconym w kopercie bąbelkowej. Odpisuje u Ciebie jesli mnie cos zainteresuje. Lub pierwsza zagadne w Twoim watku.
Mam 2 op mineralow - blondie lili lolo i annabelle minerals beige light kryjacy i z tej samej firmy korektor light. Oddam wszystkie mineraly. Lolo jest pewnie z pol a drugiego mialam kilka uzyc. To samo korektor. Szukam wiekszej ilosci BB kremu- najlepiej Dr G. Mnie sie one nie sprawdzily, bo czesto podrozuje i sa nie wygodne do transportu;/ SZUKAM. - Róz brzoskwinia/koral (chetnie przygarne mineral EDM/ Annabelle Minerals) - Olej Khadi Amla (kazda ilość) -Inne oleje - Azjatycki BB kremy pelnowymiarowe op. W tonacjach jasnych beż itp. Moze byc naczete oddam wiele [/COLOR]-Azjatycki filtr. Op. moze byc naczete oddam wiele - Pędzel do bronzera (nie do różu) Mozna kusic [/COLOR][/B] [/COLOR][/COLOR] Szukam perfum ! ciezszych. Na wymiane mam zapach Armaniego- link w opisie Edytowane przez NinaSimone Czas edycji: 2013-12-15 o 21:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: MARZEC- mineraly, Sesa
chętnie przygarne- Zaklejona, nowa Sesa 180 ml, w watku mam olejek arganowy 30ml z zsk i poza wątkiem olejek arganowy 30ml zostało 40% zawartości i olej ze słodkich migdałów 30 ml zawartość jakieś 60%
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Hej, jestem zainteresowana różem Lily Lolo - poza wątkiem mam olej ze słodkich migdałów, wyjściowo 100ml, zostalo ok. 60% (później sprawdzę dokładnie), może coś jeszcze znajdziesz u mnie w wątku?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
Coś w moich wątkach za róż Candy girl?
---------- Dopisano o 16:54 ---------- Poprzedni post napisano o 16:33 ---------- Szczotka jest głównie do masażu, nie czesania, stąd może być do różnych typów włosów, ale jeśli by się nią też normalnie czesać to raczej do normalnych i gęstych, bo ma stosunkowo szeroki rozstaw kolców.
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Cos u mnie za Candy Girl?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
Mam jeden róż, ale go aktualnie używam. Żartowałaś w kwestii wymiany różu na nowe perfumy?!
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
Rozświetlacz mam, ciężko mi powiedzieć jak utrzymuje się na buzi, bo go nie używałam
![]() ![]() Z olejów mogę rozważyć oddanie oleju Makadamia - jakieś 20ml |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
u mnie? mogę dodatkowo odlać olejku Babydream (z olejem ze słodkich migdałów)
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
Przekupka: 163 pkt / 100% pozyt.
|
coś u mnie candy girl?
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
Przekupka: 175 pkt / 100% pozyt.
|
coś u mnie za korektor?
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Witaj, znajdziesz cos u mnie za roz LL i ewentualnie korekto rowniez?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Coś za paletkę?
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
coś za paletkę i róż?
![]()
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie? za NOWA paletka Sleek STORM
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
Przekupka: 13 pkt / 100% pozyt.
|
Kurka, no interesuje mnie tylko Paletka Storm.
Z innych olei mam tylko nowy, nieotwierany olejek Migdał i Papaja z Alterry. Ale nie wiem, czy ten by cię interesował … ![]() ---------- Dopisano o 17:38 ---------- Poprzedni post napisano o 17:14 ---------- No niestety z czystych olei mam tylko kokosowy KTC. Tego z Alterry nie napoczęłam, bo mam jeszcze resztki pomarańczowego. Tak więc mamy impas ![]()
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
coś znajdziesz u mnie? za:
Nowy róż Lily Lolo 3 g CANDY GIRL - Nowy korektor Lily Lolo 4g PEEPO (zółty) -NOWA paletka Sleek STORM https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=681630 ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
Przekupka: 13 pkt / 100% pozyt.
|
KTC ma 500 ml, ale już go używałam i została jakaś połowa. Dodatkowo kupiłam go na allegro za 13 zł+ 10 zł przesyłka, więc lepszy biznes zrobisz kupując tam "świeży", niż wymieniając za cenowo droższą paletkę
![]() To ja chyba na razie podziękuję. Dla Ciebie lepiej będzie wymienić paletkę na coś co ci się naprawdę przyda ![]() ![]() Pa, pa ![]()
![]() |
![]() |
#25 |
Zadomowienie
|
niestety nic nie znalazłam w Twoim Wątku
![]() ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...7#post39966647 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Wtajemniczenie
|
cos u mnie za paletke storm?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Wtajemniczenie
|
coś u mnie? parę rzeczy wpadło mi w oko
---------- Dopisano o 21:22 ---------- Poprzedni post napisano o 20:48 ---------- podkład Lily Lolo najbardziej mi się podoba, później paletka Sleek i korektor Lily Lolo. ---------- Dopisano o 21:48 ---------- Poprzedni post napisano o 21:22 ---------- ok, rozumiem, ale wymienilam tez inne rzeczy, ktore mi sie podobaja. kremy BB u mnie Cie nie interesuja?
![]() |
#30 |
Rozeznanie
|
Hej, może coś za korektor i podkład Lily Lolo?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:17.