|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Styczeń wymienię
Hey kobitki, zrobiłam porządek w kosmetyczce, znalazło się kilka rzeczy na wymianę
![]() Niektóre są po terminie, o czym informuję, wszędzie też staram się zamieścić datę jeśli taką znajdę. Nie mam jakoś sprecyzowanej wish listy ![]() A więc zapraszam: 1. Venita, henna w kolorze Chna- czyli standardowa rudość ![]() 2. Bandi exclusive, Gold philosophy ultimate skin corrector serum korygujące - świetna baza pod makijaż. Niestety ciężko mi określić ile może go być w opakowaniu, nie da się tego sprawdzić, ale nie używałam go często więc myślę że spokojnie jest połowa. Best before: 10/2013, więc też po terminie, ale absolutnie nic się z nim nie dzieje 3. Podwójne cienie Catrice, użyte ze 2-3 razy, ubytek widoczny na zdjęciu. 4. Paletka Catrice, smoke eyes set w brązach, zużycie widoczne na zdjęciu, 5. Paletka Catrice, smokey eyes set, zużycie widoczne na zdjęciu, 6. Paletka Maybelline, użyte 2 razy, świetne cienie, naprawdę 7. Lakiery: Miss selene, raz użyty, - Kawior Ciate mini, nieużywany, [/COLOR][/COLOR] - koralowo - brzoskwiniowy lakier z wymianki, - Sally Hansen Insta Dri, neonowy róż, malowane kilka razy 8. Brązowa kredka Lancome 9. Lusterko do torebki, srebrne, Dove 10. Szminki Estee Lauder: pierwsządodam do wymianki gratis jak ktoś będzie chciał ze względu na jej stan, to kolor Pinkberry, bardzo ładny nudziak, - 2 to Bois de Rose, kolor typu "moje usta tylko lepsze" - 3 to Autumn Shimmer, świetny wpadający trochę w brązy, trochę w jagody. Nie ma na zdjęciach ale w razie czego zrobię i doślę: 11. Podkład under twenty Anti! Acne, kolor 01 piaskowy, będzie ok. połowa, data: 02/2014 12. Jedwab biosilk 50ml, ubytek ok. 20% 13. Garnier BB Cream, kolor 03 medium, została ok. połowa, 14. Podkład Yves Rocher Sheer foundation, kolor 01. jasny naturalny, użyty tylko na spróbowanie koloru, data: 07/2014 15. Taft looks Curl look mousse, extra strong, 200ml, prawie cała 16. Loreal true match, super blendable perfecting foundation, kolor N5, też około połowa 17. Aknicare remover, Hydro-active cleanser for acne prone seborrheic skin, 200 ml, zużycie ok. 25%, data: 07/2014 Edytowane przez seterah Czas edycji: 2014-01-26 o 22:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Dot.: Styczeń/Luty wymienię
coś u mnie za kawior?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczeń wymienię
coś za 14. Podkład Yves Rocher Sheer foundation, kolor 01. jasny naturalny, użyty tylko na spróbowanie koloru, data: 07/2014
16. Loreal true match, super blendable perfecting foundation, kolor N5, też około połowa
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
hej, coś u mnie za 8, 12 i 15?
![]() mój wątek https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=735420 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
Przekupka: 220 pkt / 100% pozyt.
|
Ok,tylko nie wiem ktory bedzie wolny,bo jeden chyba wymienie.Ktory Cie interesuje?Jaki odcien brazu ma kredka,szukam ciemnej
![]() pedzelek 9s raczej zajety Edytowane przez Gosia197 Czas edycji: 2014-01-26 o 13:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
nic wiecej nie widze dla siebie...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
Przekupka: 220 pkt / 100% pozyt.
|
Gdybys mogla maznąc na ręce..
![]() Dostalam z wymiany ostatnio kredke NYX ,ale kurcze ma odcien...taki kasztanowy brąz a ja szukam ciemniej czekolady...cos takiego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Wszystko odpisane i wysłane, jak kogoś pominęłam proszę krzyczeć
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
hej, pędzelka za sam jedwab+piankę raczej nie oddam, ale zainteresował mnie
Podkład Yves Rocher Sheer foundation, kolor 01. jasny naturalny, użyty tylko na spróbowanie koloru, data: 07/2014 ale w necie nie mogłam go znaleźć, może ma nową nazwę? ![]() mój wątek https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=735420 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
jednak podziękuję
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
Odpisane
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:14.