|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Pazdziernikowo kilka pachnacych i kolorowych drobiazgow wymienie krajowo
Dzien dobry
![]() Na początku parę słów wyjaśnienia – proszę przeczytać przed zaproponowaniem mi wymiany ![]() Mieszkam za granicą, wiem, że wiele osób ten fakt odstrasza – przesyłki są droższe, a czas dotarcia do celu się wydłuża.... Tym razem mam znów okazję do wymiany krajowej. Jeśli ustalimy wymianę, bardzo proszę o szybka wysylke - będę w Polsce tylko przez 3 dni! Byloby fajnie, gdyby wymiankowa paczka juz na mnie czekala ![]() Moje paczki do Was polecą 23.12.2013 Forma przesyłki wg nowego regulaminu - to paczka, w przypadku mniejszych rzeczy polecam także list wartościowy / ubezpieczony na kwotę wymiany. O tym, że rzeczy w paczce lub liście powinny być dobrze zabezpieczone chyba nie muszę wspominać? ![]() Mimo przydługiego wstępu - Zapraszam serdecznie do udanych wymian ![]() Wymienię [zdj. 1,3,4] - Balea Balsam do skóry normalnej Blaubeere - sloik 200ml - nowy, data ważności 24.06.2015 - Alverde - mleczko do ciala Tonkabohne - Tuba 150ml - z limitowanej swiatecznej serii - nowe, wazne do 08/2015 - Marc Jacobs Lola - żel pod prysznic - tubka 75ml z zestawu, nowa - Catrice Paleta cienii z limitowanej serii HIP TRIP - kolor C01 Haunting Melody - używana http://www.catrice.eu/de/limited-edi...tte-c01-1.html - Catrice cien pojedynczy Absolute Eye Colour Mono - kolor 410 C'mon Chameleon! - używany http://www.catrice.eu/de/produkte/ey...-mono-410.html - Mel Merio - Vanilla Spirit - 30ml, z pudełkiem, raz psiknięta - s.Oliver - Difference woman - EdT 30ml z kartonem, dwa razy uzyta http://www.fragrantica.pl/perfumy/s-...men-15605.html Drobiazgi [zdj. 2] 1. puste pudelka: YR po pudrze sypkim, z sitkiem i nieużywaną gąbką , RdeL po kulkach brązujących 2. puste flakony ze zdjec: Na czerwono będę dopisywała nowości/dokladki, na zielono rezerwacje, wymienione wyszarzam. Wymienione: Edytowane przez magdulenka Czas edycji: 2013-12-14 o 14:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Pazdziernikowo kilka pachnacych i kolorowych drobiazgow wymienie krajowo
Hej
![]() Bardzo chętnie przygarnęłabym żel pod prysznic Lola. Czego szukasz w zamian? W wątku mam tylko perfumy, ale poza wątkiem mam trochę pielęgnacji i kolorówki.
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
coś za balsam balea, paletkę catrice, mgiełkę yr, Lakier p2 Volume Gloss Gel Look– kolor 01 Little Princess – 1 raz użyty
![]() |
#8 |
Konto usunięte
|
Coś u mnie za grapefruit YR?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za balsam Balea i błyszczyk YR?
Poza wątkiem mam sporo pustych flakoników po zapachu Amor Amor Elixir Passion. ![]() ---------- Dopisano o 23:48 ---------- Poprzedni post napisano o 23:04 ---------- A orientujesz się może jak prezentuje się w rzeczywistości kolor tego błyszczyka? Bo na Twoim zdjęciu wygląda na czerwony, na stronie troszkę jaśniejszy no a nazwa sugeruje,że koralowy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Hejka,
jak będziesz miała chwilę to odpisz proszę na moje pytanie a na ten moment bardzo proszę o zarezerwowanie dla mnie błyszczyka ![]() Chyba że "złapiesz" jakąś lepszą okazję do wymiany to oczywiście rób tak jak Ci najwygodniej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
cos za mgielke yr?
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Bardzo Ci dziękuję za zdjęcia.
A ten kolor jest dostępny w polskich sklepach? Kusisz, pomyślę jeszcze i odezwę się ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Konto usunięte
|
- Balea Balsam do skóry normalnej Blaubeere - sloik 200ml - nowy, data ważności 24.06.2015
- Yves Rocher - mgieka grapefruitowa - używana, 40/50ml coś u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Mam nadzieje, ze wszystkim odpisalam?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
aha dziękuję
![]() ![]()
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Hej,
Tak się zastanowiłam i na razie zużyję to co mam. Także bardzo dziękuję, ale jednak rezygnuję z błyszczyka. Pozdrawiam! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() - Yves Rocher - Yria 50ml woda nowa, zafoliowana? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Kochana interesują mnie kosmetyki Balea ?
Czy masz do nich dostęp i czy byś u mnie coś za nie widziała? Kiedyś się wymieniałyśmy (pewnie nie pamiętasz),ale taki fajny krem do ciała kokosowy mi poleciłaś ![]()
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Dziekuję za odpowiedź. Niestety Penhaligon's za Yrie nie oddam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Ponownie zapraszam do wymiany
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
🐛🐈 🦄 🐾
|
Hej, znajdziesz coś za:
- Balea Balsam do skóry normalnej Blaubeere - sloik 200ml - nowy, data ważności 24.06.2015 - Alverde - mleczko do ciala Tonkabohne - Tuba 150ml - z limitowanej swiatecznej serii - nowe, wazne do 08/2015 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:15.