|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Konto usunięte
|
Styczeń lakiery, Avon, kolorówka i inne.
Witam
![]() 1. Nie poszukuję nic konkretnego, raczej co wpadnie mi w oko. 2. Pierwsza wysyła osoba z mniejszą ilością przekupek lub mniejszą oceną. 3. Nie muszę wymieniać tych rzeczy, więc nie będę szukać nic na siłę. 4. Jeśli interesują Cię moje rzeczy trzymaj się zasady: ja odpisuję u Ciebie, Ty odpisujesz u mnie. 5. Rzeczy wymienione usuwam z wątku. 6. Ne rezerwuję rzeczy bez logicznego uzasadnienia. 7. Jeśli potrzebujesz więcej informacji to śmiało pytaj! Jednak najbardziej ucieszyłyby mnie: - mydełko Aleppo - krem Pharmaceris do cery tłustej - zapachowe woski, granulki (nie musi to być YC) - perfumy Chritian Lacroix Nuit (oddam za nie na prawdę bardzo, bardzo wiele) - lakiery Essie - rosyjskie kosmetyki - paletkę Sleek lub MUA Mam na wymianę: 1. Perfumy today TOMMOROW always jakieś 15 ml (1/3 buteleczki) 2. Róż Avon peach, użyty dosłownie 4 razy 3. Perełki rozświetlające Avon 4. Cienie Avon Starlet 5. Cień Essence szary kol. 14 irresistible metallic effect 2,5 g 7. Lakier do paznokci Avon matte black została połowa 8. Lakier do paznokci Avon speeddry+ kolor red wine zostało ponad 2/3 9. Lakier Avon kolor pastel pinkzostało ponad 2/3 10. Lakier Golden Rose Paris kol. 236 użyłam tylko raz 11. Lakier Golden Rose Paris kol. 30, użyty kilka razy, zużycie znikome 12. Lakier Coral kol. 33 użyty raz 13. Lakier Coral kol. 168 użyty raz 14. Serum do włosów Avon , zużycie widoczne na zdjęciu 17. Garnier 3w1 żel do mycia, peeling i maseczka. Edytowane przez 3cda010cf2365f85063684cab232c67a494edda3_61df6b81d462b Czas edycji: 2014-02-26 o 22:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: Styczeń lakiery, Avon, kolorówka i inne.
18. Wysuszacz Sensique ponad połowa
19. Żel do twarzy Garnier czysta skóra activ Edytowane przez 3cda010cf2365f85063684cab232c67a494edda3_61df6b81d462b Czas edycji: 2014-02-26 o 22:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
Przekupka: 27 pkt / 100% pozyt.
|
Mam nadzieję, że już można
![]() Coś u mnie za: 16. Maseczka odświeżająca z algami Greckie Morza. Nie do zmywania, lecz ściąga się ją jak zaschnie. 14. Serum do włosów Avon , zużycie widoczne na zdjęciu 18. Wysuszacz Sensique ponad połowa 2. Róż Avon peach, użyty dosłownie 4 razy ? ![]()
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
coś za perfumy tomorrow i serum do włosów?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Coś za kulki, cienie, czarny lakier, maseczki i żel Garnier?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
Przekupka: 135 pkt / 100% pozyt.
|
Podoba mi się czarny portfel, ale niestety za kosmetyki szukam rzeczy do domu lub kosmetyki z wish, pozdrawiam!
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
❤ bee happy ❤
|
nic
![]()
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Perfumy today TOMMOROW always jakieś 15 ml (1/3 buteleczki) i wysuszacz coś u mnie?
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Zastanowię się i dam znać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
niestety nic
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
cos u mnie za perelki avon i garnier 3w1 ?
![]() |
![]() |
#17 |
Wtajemniczenie
|
niestety nic, dziękuję
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
niestety nic
![]() |
#19 |
Rozeznanie
|
niestety nic
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
niestety nic
![]()
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
niestety nic
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:47.