|
Notka |
|
Metamorfozy W tym miejscu zajdziesz informację jak zmienić swój wygląd, styl, makijaż, fryzurę oraz sposób ubierania się. Poddaj się metamorfozie i zaskocz samą siebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Podatne włosy-wieczny problem
hej Wizażanki !
Mam odwieczny problem z dopasowanie fryzury która idealnie pasowała by do mnie. Mam podatne wlosy, do tego cienkie-przez co bardzo dlugie fryzury odpadajabo wlosy wygladają na "chore" , z drugiej strony wlosy krótkie uwydatniają moją "pyzowatą" twarzyczke . Nie potrafię znaleźć idealnej długości czy scięcia który bedzie wyglądał sexi a nie ciężko, alo nieestetycznie. Pomożcie ;C |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Podatne włosy-wieczny problem
W bobie lub włosach do ramion powinno ci być ładnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Konto usunięte
|
jak dla mnie i kolor i dlugosc i grzywka do Ciebie pasuja,
ale powinnasbardziej zadbac o pielegnacje wlosow-przede wszystkim o nawilzenie, a wlosy beda lepiej wygladac i sie ukladac ![]() wpadnij na wlosowy i poczytaj o olejach i odzywkach nawilzajacych na forum dla kreconowlosych(masz fale prawda?) - warto wyprobowac olej kokosowy (na poczatek przed myciem) i zobaczyc jak wlosy reaguja-mi bardzo odratowal wlosy po rozjasnianiu a przy okazji sprawia ,ze ladnie sie ukladaja(o ile sie nie nawali za duzo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
co do boba to kiedyś miałam i nie wygladało to najlepiej gdyż koncówki byly powywijane we wszytskie storny -.-
fale mam ale kieyd je rano rozczesze sa po prostu ani nie proste ani nie krecone. Wiecie moze jak utrzymać fale ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
![]() |
#6 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
Ładnie Ci tak, jak masz teraz.
Ja fale utrzymywałam gnąc włoski w dłoniach, na których miałam roztarte to: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...ty-elixir.html Może nie jest to produkt specjalnie do tego przeznaczony, ale pielęgnuje, wystarcza na długo(na dłonie nie leje się nie wiadomo ile!) nie pozostawia tłustych włosów i naprawdę podtrzymuje fale ![]() Moje włosy też są z tendencją do kręcenia się, ni to proste ni to fale, czasem więc podrasowuje je prostownicą(lekko zakręcam) i gniotę je przy użyciu orifludo, mam łatwiej cenowo, bo mam swoje dojścia;p no ale może spróbuj wykorzystać podobny kosmetyk?
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
pielęgnacja włosów to pierwsze co powinnaś zrobić żeby się lepiej układały
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:30.