Olejki do włosów

Revlon Professional, Orofluido, Beauty Elixir Eliksir do włosów z olejem arganowym

E-Glamour.pl
Revlon PROFESSIONAL Orofluido Olejek do włosów 100 ml ORO000001
Revlon PROFESSIONAL Orofluido Olejek do włosów 100 ml ORO000001
Revlon Orofluido Eliksir do Włosów z Olejkiem Arganowym 100ml
Revlon Professional Orofluido

Nasi użytkownicy zostawili 38 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 31 marca 2022 o 23:00
    Fajny
    Olejek ma bardzo praktyczne opakowanie, jest wydajna, włosy są nawilżone,lsniace. Nie są jednak nawilżone na długo okres czasu tylko krótko ale wart swej ceny.
  • 31 marca 2022 o 22:47
    Nieoceniony na suche końcówki
    Ten wspaniały eliksir , składający się z olejków wprost z Afryki, uratował moje niesforne, suche i bardzo zniszczone końcówki. Używam według wskazówek swojego fryzjera: na końcówki tuż po umyciu włosów i później po stylizacji raz jeszcze na suche. Taki rytuał jest prawdziwą kuracją , nie tylko pielęgnacją. Zapach trochę za ciężki , przypomina perfumy arabskie. Ale efekt jest wspaniały, dlatego zapach mnie nie bardzo przeszkadza. Eliksir w rozsądnej cenie .
    Zalety:
    • leczy suche i zniszczone końcówki
    • stylizuje
    • nabłyszcza
    • skład (naturalne olejki)
    Wady:
    • mocny zapach
  • 26 lutego 2022 o 21:46
    Najlepszy olejek jaki mialam
    Olejek zakupiłam przez internet jako, że ciągle poszukiwałam najlepszego do swojego rodzaju wlosow- lekko kręcone, bardzo przesuszają się mi końcówki. Tym olejkiem jestem zachwycona. Przepięknie pachnie. Włosy nie są po nim tłuste nawet jak użyję go więcej jak to bywało w przypadku innych. Nawilża mi końcówki bardzo fajnie. Zauważyłam, że stosując olejek włosy mi szybciej wysychają. Dzięki niemu włosy łatwiej się rozczesują. Dodam, że mam grube włosy, nie wiem jak sprawdził by się na cienkich podejrzewam że napewno należy go wtedy użyć zdecydowanie mniej. Stosuje go nie tylko na mokre włosy ale również odrobinkę na suche na drugi dzień po umyciu efekt jest piorunujący. Olejek jest moim must have.
    • Nawilżenie końcowek
    • Wygładzenie, ujarzmienie wlosa
    • Przyspiesza wysychanie
    • Ułatwia rozczesywanie
    • Nie pozostawia tłustego filmu na włosach
    Wady:
    • Dla mnie nie ma wad.
  • 15 czerwca 2020 o 22:10
    Pięknie pachnące obciążenie
    Zapach tego eliksiru jest przeboski. Niestety działanie już nie takie cudowne. Bardzo łatwo o przesadzenie z jego ilością co powoduje efekt sklejonych strąków. Nawet gdy zaaplikujemy odpowiednią ilość efekt jest mało zauważalny. Włosy są ujarzmione, nie błyszczą się wcale intensywniej. Butelka 50 ml ma beznadziejny aplikator, a raczej jego brak.
    • Ciężka formuła
  • 3 listopada 2019 o 14:26
    Polubiliśmy się
    Olejek dostałam w prezencie razem z lakierami do paznokci w kolorze czarnym i złotym. Opakowanie wygląda na ekskluzywne . Buteleczka jest przezroczysta dzięki czemu widzimy zużycie magicznego złotego olejku . Pięknie słodko pachnie . Ja osobiście lubię takie zapachy. Możemy go stosować zarówno na mokre jak i suche włosy . Ja osobiście preferuję na mokre ale zdarzało mi się używać również na suche . Mam włosy cienkie olejek nie powoduje u mnie obciążania . Trzeba jednak pilnować by nie przesadzić z ilością by włosy nie wyglądały na tłuste. Dobrze się wchłania a zapach zostaje z nami na długi czas . Pozostawia włosy miękkie i rozświetlone dzięki czemu uzyskujemy efekt widocznie zdrowszych włosów . Nawilża końcówki włosów . Używam co 2-3 mycie .jest bardzo wydajny w przypadku włosów cienkich o średniej gęstości i długości . Polecam zakupić produkt
    Zalety:
    • działanie