![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Kwiecień - nowe kosmetyki - zapraszam!
Zapraszam!
Za wymienione poniżej kosmetyki chętnie przygarnę ubrania (rozmiar M/L) lub torebki oraz nowe kosmetyki (zwłaszcza The Body Shop) i perfumy. Pozdrawiam ![]()
![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=688808 ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=688801 Edytowane przez second chance Czas edycji: 2013-04-20 o 15:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Kwiecień - nowe kosmetyki - zapraszam!
1. Garnier - płatki oczyszczające przeciw niedoskonałościom - NOWE
2. AA Sensitive Nature SPA - dotleniający peeling do ciała z granatem - NOWY, 200 ml - nie ma 3. AA Sensitive Nature SPA - witalizujący peeling do ciała z borówką - NOWY, 200 ml - nie ma 4. Equilibra - modelujący peeling do ciała - NOWY, 600 g 5. Miss Cole - peeling do ciała - NOWY, 238 ml 6. Scandia - peeling do ciała, kawa z czekoladą - NOWY, 200 ml - nie ma 7. Pharmaceris - duoaktywny żel micelarny - NOWY, 200 ml - nie ma 8. Bourjois - płyn do demakijażu oczu - zużyta +/- połowa z 200 ml 9. Clean&Clear - oczyszczający żel do twarzy - NOWY, 150 ml 10. FlosLek - balsam do ciała, opuncja z białą herbatą - NOWY, 200 ml - nie ma 11. John Frieda Luxurious Volume- szampon do włosów zwiększający objętość - NOWY, 250 ml 12. Yes to carrots - balsam do ciała - NOWY, 170 g 13. Tołpa Architekt Jędrnej Sylwetki - masło do ciała - użyte 1 raz, 200 ml, ważne do 04.13 14. Miss Cole - masło do ciała - użyte 1 raz, 200 ml 15. Scholl - żel przeciwpotny do stóp - 75 ml, użyty 1 raz 16. Scholl - chłodząco - odświeżający żel do stóp - 100 g, NOWY 17. Garnier - roll-on przeciw niedoskonałościom z korektorem do cery śniadej - NOWY, 15 ml 18. Joanna Sensual - plastry do depilacji ciała z woskiem, 6x2 - NOWE 19. L'biotica - płatki kolagenowe pod oczy - NOWE 20. Got2B - puder matujący do włosów - NOWY 21. Sally Hansen - naklejki na paznokcie
![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=688808 ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=688801 Edytowane przez second chance Czas edycji: 2013-04-22 o 15:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
22. Golarka do ciała - użyta 1 raz, więcej info dla zainteresowanych
23. Pharmaceris - fluid intensywnie kryjący - NOWY, 10 ml 24. Iwostin - odżywczy krem na noc z wit. C+E, NOWY, 75 ml - nie ma 25. Yves Rocher - morelowy peeling do twarzy - NOWY, 50 ml - nie ma 26. Essence - chłodzący roll-on pod oczy - NOWY, 15 ml 27. Nivea - masełko do ust, wanilia z macadamią - NOWE, 19 ml 28. Rimmel - pojedynczy cień do powiek, odcień 440 enchantment - użyty kilka razy 29. Astor - cienie do powiek, odcień 750 my perfect black, użyty 2 razy 30. Bioderma - podkład w kompakcie z SPF 50+, do ciemnej karnacji - przetestowany na dłoni 31. Maybelline - puder brązujący, Dream Terra Sun, NOWY 32. Wilkinson Quattro - maszynka z trymerem i nożykiem - nieużywana - nie ma 33. Dermedic - podwójna maseczka aktywnie matująca - NOWA 32. Montagne Jeunesse - maseczka oczyszczająca z białej czekolady - NOWA - nie ma 33. Montagne Jeunesse - maseczka peel-off z granatem - NOWA - nie ma 34. Perfecta SPA - maska-serum do rąk i peeling - NOWA 35. Montagne Jeunesse - balsam/dezodorant do stóp - NOWY 35. Scholl - żelowe poduszki ochronne ultra cienkie - NOWE
![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=688808 ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=688801 Edytowane przez second chance Czas edycji: 2013-04-26 o 09:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Ewentualna dokładka
![]()
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
24. Iwostin - odżywczy krem na noc z wit. C+E, NOWY, 75 ml
27. Nivea - masełko do ust, wanilia z macadamią - NOWE, 19 ml Coś u mnie? ![]()
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za:
2. AA Sensitive Nature SPA - dotleniający peeling do ciała z granatem - NOWY, 200 ml 11. John Frieda Luxurious Volume- szampon do włosów zwiększający objętość - NOWY, 250 ml ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
Przekupka: 48 pkt / 100% pozyt.
|
7. Pharmaceris - duoaktywny żel micelarny - NOWY, 200 ml
8. Bourjois - płyn do demakijażu oczu - zużyta +/- połowa z 200 ml 32. Wilkinson Quattro - maszynka z trymerem i nożykiem - nieużywana 33. Dermedic - podwójna maseczka aktywnie matująca - NOWA 32. Montagne Jeunesse - maseczka oczyszczająca z białej czekolady - NOWA 33. Montagne Jeunesse - maseczka peel-off z granatem - NOWA 34. Perfecta SPA - maska-serum do rąk i peeling - NOWA 35. Scholl - żelowe poduszki ochronne ultyra cienkie - NOWE 24. Iwostin - odżywczy krem na noc z wit. C+E, NOWY, 75 ml |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Hej, coś u mnie za:
1. Garnier - płatki oczyszczające przeciw niedoskonałościom - NOWE 2. AA Sensitive Nature SPA - dotleniający peeling do ciała z granatem - NOWY, 200 ml 3. AA Sensitive Nature SPA - witalizujący peeling do ciała z borówką - NOWY, 200 ml 4. Equilibra - modelujący peeling do ciała - NOWY, 600 g 6. Scandia - peeling do ciała, kawa z czekoladą - NOWY, 200 ml 10. FlosLek - balsam do ciała, opuncja z białą herbatą - NOWY, 200 ml 11. John Frieda Luxurious Volume- szampon do włosów zwiększający objętość - NOWY, 250 ml 13. Tołpa Architekt Jędrnej Sylwetki - masło do ciała - użyte 1 raz, 200 ml, ważne do 04.13 19. L'biotica - płatki kolagenowe pod oczy - NOWE 34. Perfecta SPA - maska-serum do rąk i peeling - NOWA |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
coś u mnie za:
Pharmaceris - fluid intensywnie kryjący - NOWY, 10 ml Nivea - masełko do ust, wanilia z macadamią - NOWE, 19 ml?
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
32. Wilkinson Quattro - maszynka z trymerem i nożykiem - nieużywana
32. Montagne Jeunesse - maseczka oczyszczająca z białej czekolady - NOWA 33. Montagne Jeunesse - maseczka peel-off z granatem - NOWA Coś u mnie? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
coś u mnie? parę rzeczy wpadło mi w oko
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za:
10. FlosLek - balsam do ciała, opuncja z białą herbatą - NOWY, 200 ml 13. Tołpa Architekt Jędrnej Sylwetki - masło do ciała - użyte 1 raz, 200 ml, ważne do 04.13 27. Nivea - masełko do ust, wanilia z macadamią - NOWE, 19 ml ![]()
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
moze coś u mnie za?
Bourjois - płyn do demakijażu oczu - zużyta +/- połowa z 200 ml Nivea - masełko do ust, wanilia z macadamią - NOWE, 19 ml Yves Rocher - morelowy peeling do twarzy - NOWY, 50 ml
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Byłabyś zainteresowana taką wymianą?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
coś u mnie za którąś z tych rzeczy?:
2. AA Sensitive Nature SPA - dotleniający peeling do ciała z granatem - NOWY, 200 ml 3. AA Sensitive Nature SPA - witalizujący peeling do ciała z borówką - NOWY, 200 ml 4. Equilibra - modelujący peeling do ciała - NOWY, 600 g 5. Miss Cole - peeling do ciała - NOWY, 238 ml 6. Scandia - peeling do ciała, kawa z czekoladą - NOWY, 200 ml 8. Bourjois - płyn do demakijażu oczu - zużyta +/- połowa z 200 ml 12. Yes to carrots - balsam do ciała - NOWY, 170 g 14. Miss Cole - masło do ciała - użyte 1 raz, 200 ml oddam wiele... moj wątek https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=687397 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie, podoba mi się kilka rzeczy.
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
podobają mi się u ciebie:
2. AA Sensitive Nature SPA - dotleniający peeling do ciała z granatem - NOWY, 200 ml 3. AA Sensitive Nature SPA - witalizujący peeling do ciała z borówką - NOWY, 200 ml 5. Miss Cole - peeling do ciała - NOWY, 238 ml 11. John Frieda Luxurious Volume- szampon do włosów zwiększający objętość - NOWY, 250 ml 32. Montagne Jeunesse - maseczka oczyszczająca z białej czekolady - NOWA czy za ktorąś z tych rzeczy znajdziesz coś u mnie?
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
1. Garnier - płatki oczyszczające przeciw niedoskonałościom - NOWE
2. AA Sensitive Nature SPA - dotleniający peeling do ciała z granatem - NOWY, 200 ml 3. AA Sensitive Nature SPA - witalizujący peeling do ciała z borówką - NOWY, 200 ml 4. Equilibra - modelujący peeling do ciała - NOWY, 600 g 5. Miss Cole - peeling do ciała - NOWY, 238 ml 6. Scandia - peeling do ciała, kawa z czekoladą - NOWY, 200 ml 10. FlosLek - balsam do ciała, opuncja z białą herbatą - NOWY, 200 ml 13. Tołpa Architekt Jędrnej Sylwetki - masło do ciała - użyte 1 raz, 200 ml, ważne do 04.13 23. Pharmaceris - fluid intensywnie kryjący - NOWY, 10 ml 24. Iwostin - odżywczy krem na noc z wit. C+E, NOWY, 75 ml 25. Yves Rocher - morelowy peeling do twarzy - NOWY, 50 ml 27. Nivea - masełko do ust, wanilia z macadamią - NOWE, 19 ml 31. Maybelline - puder brązujący, Dream Terra Sun, NOWY 32. Montagne Jeunesse - maseczka oczyszczająca z białej czekolady - NOWA 33. Montagne Jeunesse - maseczka peel-off z granatem - NOWA to mi się u Ciebie podoba ![]() ![]()
kosmetyki + różności okazjonalnie ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=835212 madzialenn bloguje o kosmetykach i modzie ![]() Kosmetyki i codzienne stylizacje ![]() http://madzialennx.blogspot.com/2014...ine-shawl.html |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
coś za masełko nivea i żelowe wkładki?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
To taki krój, że ciężko mi zmierzyć... Guma na samej górze ma 34cm ale na luzie naciąga się do 52cm
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Wtajemniczenie
|
Witaj ponownie
![]() Może jednak znajdziesz coś w moich wątkach za kilka Twoich rzeczy? ![]() Najbardziej zależy mi na ![]() =L'biotica - płatki kolagenowe pod oczy - NOWE =Dermedic - podwójna maseczka aktywnie matująca - NOWA =Montagne Jeunesse - maseczka oczyszczająca z białej czekolady - NOWA A następnie bardzo chętnie ![]() =Nivea - masełko do ust, wanilia z macadamią - NOWE, 19 ml =Garnier - płatki oczyszczające przeciw niedoskonałościom - NOWE =Montagne Jeunesse - maseczka peel-off z granatem - NOWA =Bourjois - płyn do demakijażu oczu - zużyta +/- połowa z 200 ml |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zadomowienie
|
Hej
![]() Pharmaceris - duoaktywny żel micelarny - NOWY, 200 ml Got2B - puder matujący do włosów - NOWY Montagne Jeunesse - maseczka oczyszczająca z białej czekolady - NOWA Montagne Jeunesse - maseczka peel-off z granatem - NOWA Perfecta SPA - maska-serum do rąk i peeling - NOWA Scholl - żelowe poduszki ochronne ultyra cienkie - NOWE ? ![]()
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
cos za:
peelingi aa peeling yr 4. Equilibra - modelujący peeling do ciała - NOWY, 600 g 5. Miss Cole - peeling do ciała - NOWY, 238 ml 6. Scandia - peeling do ciała, kawa z czekoladą - NOWY, 200 ml masło tołpa kompakt bioderma maszynka wilkinson krem iwostin ? ![]()
![]() |
#25 |
Konto usunięte
|
coś za któreś z nich?
2. AA Sensitive Nature SPA - dotleniający peeling do ciała z granatem - NOWY, 200 ml 3. AA Sensitive Nature SPA - witalizujący peeling do ciała z borówką - NOWY, 200 ml 4. Equilibra - modelujący peeling do ciała - NOWY, 600 g 5. Miss Cole - peeling do ciała - NOWY, 238 ml 6. Scandia - peeling do ciała, kawa z czekoladą - NOWY, 200 ml 8. Bourjois - płyn do demakijażu oczu - zużyta +/- połowa z 200 ml 11. John Frieda Luxurious Volume- szampon do włosów zwiększający objętość - NOWY, 250 ml 27. Nivea - masełko do ust, wanilia z macadamią - NOWE, 19 ml |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
BAN stały
|
Cos u mnie za:
2. AA Sensitive Nature SPA - dotleniający peeling do ciała z granatem - NOWY, 200 ml 3. AA Sensitive Nature SPA - witalizujący peeling do ciała z borówką - NOWY, 200 ml 27. Nivea - masełko do ust, wanilia z macadamią - NOWE, 19 ml 32. Wilkinson Quattro - maszynka z trymerem i nożykiem - nieużywana 32. Montagne Jeunesse - maseczka oczyszczająca z białej czekolady - NOWA 35. Montagne Jeunesse - balsam/dezodornt do stóp - NOWY ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Podoba mi się u ciebie kilka rzeczy. Znajdziesz coś u mnie ?
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
2. AA Sensitive Nature SPA - dotleniający peeling do ciała z granatem - NOWY, 200 ml
3. AA Sensitive Nature SPA - witalizujący peeling do ciała z borówką - NOWY, 200 ml 4. Equilibra - modelujący peeling do ciała - NOWY, 600 g 5. Miss Cole - peeling do ciała - NOWY, 238 ml 7. Pharmaceris - duoaktywny żel micelarny - NOWY, 200 ml 9. Clean&Clear - oczyszczający żel do twarzy - NOWY, 150 ml 10. FlosLek - balsam do ciała, opuncja z białą herbatą - NOWY, 200 ml 25. Yves Rocher - morelowy peeling do twarzy - NOWY, 50 ml 33. Dermedic - podwójna maseczka aktywnie matująca - NOWA 32. Montagne Jeunesse - maseczka oczyszczająca z białej czekolady - NOWA 34. Perfecta SPA - maska-serum do rąk i peeling - NOWA coś u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Podobają mi sie u Ciebie 2 peelingi:
AA Sensitive Nature SPA - dotleniający peeling do ciała z granatem - NOWY, 200 ml oraz AA Sensitive Nature SPA - witalizujący peeling do ciała z borówką - NOWY, 200 ml Znajdziesz coś u mnie za nie? ![]() Odpisz u mnie, proszę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() 2. AA Sensitive Nature SPA - dotleniający peeling do ciała z granatem - NOWY, 200 ml 3. AA Sensitive Nature SPA - witalizujący peeling do ciała z borówką - NOWY, 200 ml 6. Scandia - peeling do ciała, kawa z czekoladą - NOWY, 200 ml 7. Pharmaceris - duoaktywny żel micelarny - NOWY, 200 ml 10. FlosLek - balsam do ciała, opuncja z białą herbatą - NOWY, 200 ml 25. Yves Rocher - morelowy peeling do twarzy - NOWY, 50 ml |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:34.