![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
40kg do zrzucenia... Raz na zawsze. część IV
Kontynuacja wątku założonego przez grubasińską https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=562796
Link do III części wątku https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=664553 Link do przepisownihttps://wizaz.pl/forum/group.php?groupid=1111 Witam w nowej części wątku ![]() Nasz cel: chudnąć zdrowo i rozsądnie (dieta 1000 kcal to nie jest zdrowo ![]() Wątek dla Pań (i Panów ![]() Zaczynamy ![]() ![]() ![]() Ps. Nowe dziewczęta zachęcam do ustawienia podpisu z wagą startową, obecną oraz docelową. |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: 40kg do zrzucenia... Raz na zawsze. część IV
ooo Monia Kicia
![]() ![]() Czwartą część naszego wątku czas rozhulać od początku Zwarte , silne i gotowe plany mamy wystrzałowe zamiast tłuszczu , piękne ciała motywacja jest wspaniała dieta, uśmiech i ćwiczonka takie są postanowionka troche dziewczyn , nam uciekło bo za dużo ciastek pieklo może wrócą do nas wiosną jak tyłeczki im urosną ![]() weteranki nasze miłe walczą dzielnie i wytrwale nowe laski też witamy no bo u nas ,,jest wspaniale ![]() Monia Kicia zwariowana ciągle czymś nas zaskakuje dietkę trzyma ![]() no i ciągle z kimś randkuje Monia Monic przezabawna silna, gibka i powabna na prawnika się przyucza dietki wcale nie wyklucza na Gorzałę nie ma bata do Irlandii lubi latać ![]() choć ją seven prześladuje nie poddaje sie ... dietuje Emileczka czasem biega dba o włoski i o ciało dla każdego jest życzliwa choć smuteczków ma niemało ![]() o Marinie tez napisze na siłownie często lata stówe dawno przekroczyła na fitnesie wciąż wymiata O Willczycy też słów kilka choć ostatnio nas unika ćwiczy brzuszki , rowerkuje i po mału tłuszczyk znika Asia, Tyszka, Bajderkowa zagubiły się na wątku mam nadzieję że powrócą zaczną wszystko od początku Zapomniałam o Mysiuni która dużo spaceruje swego ex kopnęła w dupe teraz życie porzadkuje ![]() a o sobie heeh niewiele jem w tygodniu i w niedziele ![]() lecz poprawe obiecuje i od kwietnia zadietkuję Jeśli kogoś uraziłam co nie było zamierzone sorki z góry i od dołu ..hehe znów myśli mam szalone Dobra starczy juz słodzenia i przed kompem posiedzenia ![]() do roboty się bierzemy piękne laski znów będziemy ![]() Ania anulciak gdzies mi umknęła jesli o kims zapomniałm ,,,sorki ale źle nie chciałam a przecież dietkę tez rozpoczęła z therm line walczy dzielnie dziewczyna juz niebawem , będzie boginia ![]()
![]() Edytowane przez karolinadobra Czas edycji: 2013-03-27 o 22:16 |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
świat się zmienia
![]()
#4 |
Zakorzenienie
|
Oj tam, w każdej części wątku jakby nie patrzeć było off topów więcej niż pisania na temat
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
no bo jest wygodniej, ale faktycznie, wyciągać prywatne brudy tutaj to troche dziwnie. a tego co w klubie nie mozna znaleźć w google
![]()
#6 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Czy ty wiesz kim ja jestem?!
![]() Miało być z dużych liter, ahh ta automoderacja :P ---------- Dopisano o 22:16 ---------- Poprzedni post napisano o 22:14 ---------- lol, One Direction, czemu nie. Moja czekoladka w Dublina u kuzyna dzisiaj nocuje, pewnie dopiero jutro będziemy mogli pogadać:< Wysłałam mu tylko esa,żeby nie było, że nie pamiętam o nim, on i tak kredytu nie ma zeby odpisac lol i tak sobie siedze sama, smutna, lonely i słucham One Direction ![]() A to wszystko idzie potem w dupe ![]() Wszystko zwalam na pogodę, a prawda jest taka, że ja po prostu KOCHAM JEŚĆ
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Czy któraś z nas tutaj nie kocha jeść? Łapka w górę
![]() Gorzala ja wciąż nie mam kredytu, bo sms na Cypr kosztuje 62 grosze ![]() ![]() ![]() W tym miesiącu przebombałam już 80 złotych ![]() ![]() Co ciekawe sms na Cypr kosztował 42 grosze, ale to było przed tą aferą bankową, więc nie wiem o co kaman ![]() ![]() Edytowane przez ogolnie Czas edycji: 2013-03-27 o 21:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
tez jestem zdani aże głebsze tamaty i bardziej prywatne lepiej poruszac na prywatnym , no ale przeciez nic na siłe dziewczynki
![]() ![]()
#10 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zapodaj wiersza! Gdzie Monia? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
ja mam doła całe życie, to mam tam sama siedzieć?
![]() ![]() ![]()
![]() |
#12 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A co mogę zrobić, żeby nie płacić za esy na Cypr albo chociaż płacić mniej? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#13 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() wstawiłam . ![]() ![]()
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
dałabym ci hasło do o2 ale tam są wszystkie informacje odnosnie konta Ewki wiec wiesz, nie chce tak bez jej wiedzy xD wysylaj tresc do mnie i numer ja bede wysylac hhhahaha
---------- Dopisano o 23:25 ---------- Poprzedni post napisano o 23:24 ---------- http://gerardnadal.files.wordpress.c...black-baby.jpg http://imgix.8tracks.com/i/000/053/7...pg?fm=jpg&q=65 http://24.media.tumblr.com/tumblr_m6...nsw3o1_500.jpg http://www.healthyblackwoman.com/wp-...13/03/baby.jpg Ogłaszam, że skracam proces 'robienie dzieci' z 2-3 lat po licencjacie na półtorej roku ![]()
#15 |
Zakorzenienie
|
Karolinaa cuowne slowa
![]() Normalnie az mi sie llezka zaakrecila w oku ![]() ![]() Ja wczoraj na silownii dalam sobie wycisk..musialam sie wyladowac. Bylo tak: 20min steper pollezacy, 20min ruchome schldy, 20 min orbitrek, 20 min rower na stojaco, 20 min steper, 30 min bieznia(2min marsz 6km/h ina 2 min biegu 8km/h) Niewiem czy go malo czy duzo. Na koniec rolki i pas masujacy. Na Body Space nie moglam isc bo @ mam ale i tak sie jak swinka upocilam. |
![]() ![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Hejka
![]() Nowy wątek więc łudzę się, że i nowa motywacja z kosmosu do nas przybędzie. Ja poprzedni jednym słowem "spitoliłam". Teraz też sobie trochę pozwoliłam ale od dziś zaczynam szykowania na święta i biorę się do galopu. Jakieś wersje light muszę pokombinować dla siebie. Menu nie układam jeszcze na razie bo i tak pewnie bym się nie trzymała. Miałam zjeść parówki na śniadanie ale mam taki zapas jogurtów, że chyba zjem go z suszonymi owocami, bakaliami, płatkami i jakieś jabłko dorzucę. Mam ochotę na zimne nóżki na święta i tak myślę, że zaraz skoczę po golonkę ale z indyka, taka przy diecie nie powinna zaszkodzić ![]()
#17 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja mam numer w sieci plus, a co on za badziewie ma to nie wiem ![]() Ja mu wyślę, ale prezent na birthday, jeszcze nie wiem co ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#18 |
Wtajemniczenie
|
dzieńdoberek słoneczka kochane
![]() witam sie i zmykam buźka ![]() ![]()
#19 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Postanowiłam schować wagę, bo codzienne ważenie to przesada. Poza tym od wtorku do pracy idę, więc jakoś to ważenie rozejdzie się po kościach ![]() Na dziś planów jako takich nie mam, wszystko wysprzątane i umyte. Może po południu pójdę na spacerek, bo pogoda ładna i ciepło, a resztki śniegu topnieją, że hej! Gorzej z tymi hałdami w mieście, one trochę jeszcze poleżą ![]() Biedne te roślinki, biedna trawniki, przecież one już zaczęły wypuszczać nowe listki ![]() Idę na śniadanko ![]() Ps. Nie zostawiajcie mnie tu samej, bo coraz mniej nas się tutaj robi ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Ogolnie jestem,jestem ale na silke lece
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#21 |
królikoholiczka
|
Witam... Nie bedzie mnie tu niedlugo...
Btw... Dlaczego Gorzala nie zakladala watku?
![]() |
#22 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:01 ---------- Poprzedni post napisano o 10:00 ---------- ogolnie to ten staz zaczynasz czy jakas normalna praca?
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Gorzala ja staż zaczynam i mam do końca września, a potem dostanę umowę o pracę, ale nie wiem na jaki okres. Pewnie tylko 3 miesiące, ale trudno powiedzieć.
Emilka bo Gorzala się zawzięła ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#24 |
Zadomowienie
|
Dzień doberek
![]() Dawno mnie tu nie było i mam nadzieje, że mnie jeszcze ktoś tu pamięta(nie wspominając o Karolinie ![]() Nie zniknełam tak na dobre, bo cały czas Was podczytywałam na bierząco, ale jakoś tak weny twórczej na pisanie nie miałam, albo nie potrafiłam się w temat wbić, to też stwierdziłam że znowu się przyłącze z nową częścią wątku ![]() Ogłoszenie parafialne: przez ten czas jak mnie nie było, nie przytyłam, ani nie schudłam, coś tam dietkowałam i coś ćwiczyłam, no i parę problemów rozwiązywałam ![]() Mam 3 miesiące na to by się doprowadzić do jakiegoś ładu i składu, bo trzeba się jakoś przed I. zaprezentować odpowiednio ![]() Dziewczyny nie dołować mi się tutaj, wiosna idzie spinamy pośladki i działamy, bez marudzenia ![]() Edytowane przez mysiunia85g Czas edycji: 2013-03-28 o 09:05 |
![]() ![]() |
![]() |
#25 | |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:04 ---------- Poprzedni post napisano o 10:04 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#26 |
Wtajemniczenie
|
Monia, Anka witajcie
![]() ![]() Mi znowu motywacja spadła ![]() Możemy sobie Monia rękę podać bo ja wczoraj też sporo czekolady zeżarłam ![]() ---------- Dopisano o 10:20 ---------- Poprzedni post napisano o 10:19 ---------- Karolinko Super wierszyki tworzysz ![]() Nie zapytałam jeszcze czy mogę dołączyć do Was ![]() Czuję że potrzebuję pozytywnego kopa...
18.11.2014 ![]() ![]() ![]() "W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie.Chodzi o to, by nauczyć się tańczyć w deszczu" Edytowane przez CARLA_23 Czas edycji: 2013-03-28 o 09:26 |
![]() ![]() |
![]() |
#27 |
Raczkowanie
|
cześć, mogę☠dołączyć?
![]() pora na zmiany w życiu - za trzy miesiące kończę szkołę, zaczynam pracę, wyprowadzam się z domu.. no i nie mogę☠być całe życie gruba. nikt za mnie nie schudnie, nie znajdę superowych tabsów na odchudzanie, nie pójdę☠na liposukcję. trzeba, TRZEBA schudnąć☠tak czy siak, nie ominie mnie to, więc chyba lepiej prędzej niż później! będę wpadać i zdawać relację, mam nadzieję☠że mnie przyjmiecie! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#28 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
hahah strzelilam focha XD w sumie i tak bym założyła, ale jestem taka leniwaaaa zanim się spojrzałam już był nowy ![]()
![]() |
#29 | |
królikoholiczka
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
mysiunia pogoda się poprawia, moze i nasze dietowe nastroje się poprawią
![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:00.