![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Ubrania XS-S (sukienki, marynarki, tuniki) i znane książki - październik :)
NIEAKTUALNE
![]() Cześć ![]() Mam na wymianę trochę ubrań, które znalazłam w szafie podczas przeprowadzki. W pierwszym poście są rzeczy, za które będę najbardziej wybredna. ![]() W zamian szukam ubrań w rozmiarze XS-S, torebek, perfum. Postaram się zawsze odpisywać. 1. Marynarka Reserved - rozm. 34 - jest śliczna, dość krótka, lekko połyskująca. Miałam ją na sobie 3 razy, stan idealny, jak nowa. 2. Granatowa sukienka - rozm. S - z grubszego materiału, jest raczej jesienno-zimowa, elegancki asymetryczny kołnierz, lekko zwężana w talii, posiada kieszenie. Założona raz i wyprana, stan idealny, jak nowa. 3. Czarna rozkloszowana spódniczka Reserved rozm. 36 - ze zdobionym pasem. Jest śliczna, dostałam w prezencie, ale to niestety nie do końca mój styl. Polecam, bo jest naprawdę piękna, warstwowy materiał, ładnie się układa. 4. Sukienka Top Secret - rozm. 34 - pasuje też na 36. Śliczna, czarno-biała koronka, zamek na plecach. Założona 2 razy, stan idealny, jak nowa. Edytowane przez Milkyway_m Czas edycji: 2015-03-31 o 15:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Dot.: Ubrania XS-S (sukienki, marynarki, tuniki) i znane książki - październik :)
5. Zielona koronkowa tunika Pretty Girl - rozm. 36 - bardzo fajna, jest do niej podkoszulek w komplecie. Stan bardzo dobry.
6. Granatowa sukienka z plisowanym dołem New Yorker - rozm. 34 - stan bardzo dobry 7. Czarna koronkowa narzutka New Yorker - rozm. XS - stan idealny, nie była noszona, jedynie przymierzana. Na żywo wygląda lepiej niż na zdjęciach, mogę zrobić fotki w dziennym świetle. ![]() 8. Czarno-biała tunika z falbanką na dole - rozm. S - stan bardzo dobry 9. Sukienka floral Bershka - na jedno ramię, rozm. XS (ale z powodu marszczeń rozciąga się, myślę, że na S i małe M również będzie pasowała) - stan bardzo dobry 10. Granatowa marynarka - luźny fason, stan bardzo dobry, rozm. S-M 11. Białe sportowe spodnie - dostałam w prezencie, ale ze mnie mało sportowy człowiek : ![]() I jeszcze kilka ubrań w kropki od mojej siostry, która swego czasu była ich wielką fanką. ![]() 12. Beżowa tunika w kropki - rozm. S - stan bdb 13. Czarna bluzeczka w kropki - rozm. XS-S, stan bdb 14. Biała sukienka w kropki - rozm. XS-S, stan bdb |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Dot.: Ubrania XS-S (sukienki, marynarki, tuniki) i znane książki - październik :)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
Przekupka: 163 pkt / 100% pozyt.
|
hej, może znajdziesz coś u mnie za marynarkę Reserved? ( nr 1)?
![]()
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1412878233 ?
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za marynarkę Reserved
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
coś za granatową luźną marynarkę?
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
BAN stały
|
Cos w moich watkach za:
Marynarka Reserved - rozm. 34 - jest śliczna, dość krótka, lekko połyskująca. Miałam ją na sobie 3 razy, stan idealny, jak nowa. sztuke minimalizmu i Bog nigdy nie mruga? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
cos u mnie za ksiazki?
![]()
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
Przekupka: 113 pkt / 100% pozyt.
|
coś u mnie za "granatowa marynarka - luźny fason"???
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
coś za spódniczkę i marynarke z Reserved??
MOJA WYMIANKA ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post74402661 kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post66122351 książki szukam ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post74115786 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Rozeznanie
|
coś u mnie za książki: sztuka minimalizmu, bóg nigdy nie mruga, alibi na szczęście i lekcje madame chic?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
cos u mnie za
- sukienkę Top Secret - Zielona koronkowa tunika Pretty Girl - rozm. 36 - Czarno-biała tunika z falbanką na dole - rozm. S
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Wtajemniczenie
|
coś u mnie za Suknię Ślubną i Alibi na szczęście ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
BAN stały
|
Hej, pytałam u Ciebie o żakiet i dwie książki.
Czy ewentualnie interesowałoby Cie za nie coś z tych rzeczy (spoza mojego wątku)? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Wtajemniczenie
|
A ktory pierscionek wpadl CI w oko?
![]() Mi sie u Ciebie podoba sporo ksiazek ![]() Najbardziej Suknia Slubna ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Ten sweterek to oversize tzw. kwadrat, wiec wymiary moga byc nieco mylace ![]() Niemniej: dł. całkowita 56 cm szerokość 50 cm Rozmiar z metki: XS |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Wtajemniczenie
|
Cos u mnie za 2ksiazki?
---- https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=780190 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Wtajemniczenie
|
Jeśli chodzi o ten pierścionek to zapomniałam zaktualizować opis
![]() Chodzi o to, że akurat ten nie jest nowy. Jakiś czas temu się do niego przekonałam i chwilę ponosiłam. Nie wiem czy jesteś w związku z tym nadal zainteresowana i ile książek ewentualnie mogłabyś za niego oddać? Chyba, że znajdziesz sobie coś innego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Wtajemniczenie
|
cos u mnie za krotką marynarke reserved
Interesują mnie również książki: Bóg nigdy nie mruga, Alibi na szczescie. Edytowane przez Karola903 Czas edycji: 2014-10-13 o 12:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:57.