|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
WRZESIEŃ -wymienię: bluzki, spódniczki, sweterek - H&M, River Island - XS, S, Mzasady:
#wysyłka listem poleconym priorytetowym/ekonomicznym #preferuję wysyłkę równoczesną, oczywiście jeśli jesteś bardziej doświadczona- sporo przekupek, wyślę pierwsza #wymieniam się tylko za: ubrania w rozmiarze S, buty r. 39-40, kosmetyki naturalne, półprodukty z mazideł, biochemii itp. sklepów, biżuterię, perfumy #mogę poszukać czegoś poza wątkiem, jeśli coś mnie u kogoś zainteresuje #w miarę robienia porządków, będę dopisywać produkty na wymianę #przedmioty mogą znikać z wątku - wymieniam się także na innych portalach #jeśli coś Cię zainteresuje, mogę wysłać więcej zdjęć, podać wymiary itp - nie krępuj się, zależy mi na obustronnej satysfakcji z wymiany ![]() zapraszam do wymiany ![]() 1. czarne sandały rzymianki 40 Noszone 3 razy, posiadają drobne ryski na tworzywie, jednak nie jest to widoczne. Rozmiar 40, długość wkładki- 25,5 cm. Klasyczne, czarne rzymianki, pasują zarówno do spodni, spodenek jak i sukienki czy spódniczki. 2. nowy biustonosz H&M bardotka 75C Nowy, bez metek, stan idealny. Można włożyć poduszki push-up (mają kieszonki). Ramiączka odpinane, silikonowe wzmocnienia, także można go nosić do sukienek/topów bez ramiączek. Świetnie podtrzymuje biust. Kolor: czarno-różowy. 3.asymetryczna spódniczka H&M S-L Śliczna, asymetryczna spódniczka marki H&M. Rozmiar z metki to 40, jednak wg. mnie jest zdecydowanie zawyżony i wypada bardziej jak S-M. Gumka w pasie. Posiada przylegającą do ciała podszewkę (spódniczka a la bandage pod spodem) dzięki czemu wygodnie się ją nosi bez obawy, że jak zawieje wiatr to będziemy mieć majtki na wierzchu ;D Stan bdb, posiada małe wyciągnięte nitki, jednak można je bez problemu uciąć. Idealna na lato. Kolor: intensywny róż 4. t shirt the beatles abbey road oversize Świetny t -shirt dla fanów the beatles z płytą abbey road. Pasuje na S-L. Na dole ma malutkie plamki jednak są niewidoczne gołym okiem, zlewają się z nadrukiem. 5.legginsy latex topshop XS Stan idealny! Klasyczne, czarne legginsy, z materiału a la latex, ale matowy. Rozmiar XS. 6. bralet crop top river island S M L Bralet w kolorze ecru/jasny beż. Stan bardzo dobry. Z boku zapinany na zamek, jednak jest na tyle rozciągliwy, że można założyć go bez jego rozpinania ;D Rozmiar z metki to M, ale pasuje też na S i L. Z tyłu ozdobne kokardki. 7. czarna koszulka serduszka H&M XS Czarna koszulka w serduszka, materiał nie wymaga prasowania. Rękaw 3/4.. Jest troszkę krótsza, o kroju oversize. pasuje na XS i S ale z mniejszym biustem, na mnie niestety trochę mała (noszę 70DD/E) 8. torbą shopper torebka ćwieki XXL Duża torebka typu shooper, czarna z ćwiekami - niestety parę odpadło, dlatego tak niska cena. Poza tym torebka nie ma żadnych wad, normalne ślady użycia. Dwie kieszonki na zamek w środku i 3 bez zamka. Zamykana na zamek. Bardzo pojemna 9. czarne skórzane balerinki r. 40 Klasyczne, czarne, skórzane baleriny w rozmiarze 40. Dł wkładki 26 cm. Stan bdb, normalne ślady użytkowania, widoczne na ostatnim zdjęciu - z przodu lekko "obite", ale nie widać tego w trakcie noszenia. Do wszystkie pasują mruga Niestety na mnie za duże i mi czasem spadają, zamawiałam przez internet i wkładka miała mieć 25,5... Odsprzedam tanio! uśmiech Raczej na szeroką stopę. 10.miętowy sweterek H&M angora M Śliczny, miętowy sweterek marki H&M z dodatkiem angory - baaardzo milutki w dotyku. Niestety na mnie za duży, noszę S i ten mi trochę wisi i przeszkadza mi to, wisiał w szafie bardzo długo, ale jakoś w nim nie chodzę, więc postanowiłam spróbować go sprzedać. uśmiech Rozmiar to typowe M, tak myślę
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: WRZESIEŃ -wymienię: bluzki, spódniczki, sweterek - H&M, River Island - XS, S, M
11. sukienka czarna mini ćwieki impreza S/M
Czarna mini, idealna na imprezę. Prześwitujący materiał podkreśla talię. Dekolt zabudowany, udekorowany ćwiekami, także nie potrzeba już więcej biżuterii. Rozmiar S/M. Gruby, porządny materiał, dopasowujący się do sylwetki. 12.legginsy skóra river island M Legginsy marki River Island, z łączonych materiałów - bawełna i skóra. Dobrze dopasowują się do sylwetki, nie prześwitują. Noszone, ale w bdb stanie. Mam 176 cm i mają dł. jak widać na zdjęciach.. 13. spodnie Cubus S M marmurkowe Niestety na mnie za dużo smutny uśmiech Kolor ukazany na przedostatnim zdjęciu - szaro -fioletowy, marmurkowy. Ubrane 3 razy, niestety wiszą mi na udach. Rozmiar to S-M (28). 14. mini azteckie wzory new look S M Modna kolorowa mini, z grubszego i porządnego materiału. Rozmiar z metki to 12, czyli M, ale ja noszę S i leży idealnie. Stan bdb, po kilku praniach kolory nie są już tak intensywne jak na początku. 15. spódnica tulipan H&M 38 M czarna złoty zip Czarna elegancka spódniczka marki H&M. Ubrana tylko 3 lata temu na matury, od tamtej pory leży w szafie, niestety jest na mnie za duża, noszę teraz S. Rozmiar to typowe M. Przepraszam za niewyprasowany materiał. 16. papya bandażowa S zip 36 klasyczna czarna mini, bandażowa, z tłu srebrny zip rozmiar to S nie rozciąga się, nie widać przez nią kroju majtek, jest porządna, z grubego materiału bardzo wygodna, dopasowuje się do ciała, podkreśla kobiece kształty 17. mini welur S M czarna aksamit Stan idealny. Założona kilka razy. Brak wad. Kolor czarny. Rozmiar z metki to S, pasuje też na XS i S. Czarna, klasyczna mini.
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: WRZESIEŃ -wymienię: bluzki, spódniczki, sweterek - H&M, River Island - XS, S, M
Zapraszam! Otwarte
![]()
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Za zapachy szukam wyłącznie innych zapachów z tej samej polki cenowej
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
Coś u mnie za bandażową S i lateksowe leginsy XS?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1442162370
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1442162370 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1442163192 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1442163192 coś u mnie? ![]()
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Coś za biustonosz?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 14 pkt / 100% pozyt.
|
cos za: 11. sukienka czarna mini ćwieki impreza S/M ??
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Tak ma kolor nude/ tzn cielisty
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
perfumy chcialabym wymienić na inne.. daj znać jeśli spodoba ci się coś w wątku ciuszkowym
![]()
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Nadal zainteresowana jesteś biustonoszem? Czy ochota minęła?
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
404 Not Found
Przekupka: 169 pkt / 100% pozyt.
|
Może coś u mnie za koszulę h&m w serduszka i nowy stanik tej samej firmy?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:23.