|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Szampon po zabiegach chemicznych stosowany jako szampon do regularnego mycia?
Witam.
Mam włosy pocieniowane (przez co bardziej widoczne sa zniszczenia- zwłaszcza na koncach kazdego pasma), zniszczone, puszace się od farbowania, rozjasniania i prostowania. (nie bojcie się - prostownice juz pół roku temu odłożyłam, a rozjaśniam teraz max 3 razy do roku ![]() zastanawiam się nad kupnem szamponu z joanny (z serii professional) anansowego z ceramidami. oto opis: OPIS PRODUKTU: Joanna profesjonalny szampon z ceramidami zawiera zestaw aktywnie działających czynników, które znakomicie pielęgnują włosy po wszelkich zabiegach chemicznych. Doskonale myje wszelkie rodzaje włosów, pozostawiając je miłe w dotyku, miękkie i puszyste. hmm tylko, ze przeciez ja zadnych zabiegów chemicznych nie stostuję co 2-3 dni (bo co tyle myję włosy.) Dlatego zastanawiam się czy ten szampon będzie odpowiedni? Bo pamiętam, że umyłam nim włosy u mojej fryzerki (prywatnie, po rozjaśnianiu) i były super... no ale wtedy rozjaśniałam... A może lepiej sobie darować ten szampon i zamówić również z joanny z linii professional: OPIS PRODUKTU: JOANNA PROFESIONAL SZAMPON DO WŁOSÓW Z PROTEINAMI MLECZNYMI O ZAPACHU AROMATYCZNEGO KOKOSA DO WŁOSÓW SUCHYCH I ZNISZCZONYCH 1000ml Przedmiotem sprzedaży jest szampon z proteinami mlecznymi JOANNA PROFESSIONAL został specjalnie opracowany do stosowania w salonach fryzjerskich. Zawiera starannie dobrane składniki, które pielęgnują włosy suche i zniszczone. Doskonale myje, zapewnia włosom miękkość i połysk. Składniki aktywne: Proteiny mleczne- wygładzają włosy, nadają im miękkość i elastyczność. Profesionalne rezultaty: łagodne oczyszczeno włosy i skóra głowy włosy gładsze i milsze w dotyku sprężyste i bardziej lśniące co Wy na to? ![]() a może same używałyście/używacie szamponów joanny professional- jeśli tak, proszę o wszelkie uwagi ![]() ![]()
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Szampon po zabiegach chemicznych stosowany jako szampon do regularnego mycia?
skoro fryzjerka myła Ci nim włosy i efekt Ci odpowiadał to dlaczego go nie kupisz?? ten szampon jak na swoją pojemność jest tani więc ja bym spróbowała
![]() ![]() ![]()
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Szampon po zabiegach chemicznych stosowany jako szampon do regularnego mycia?
ach jak mnie denerwują takie nic nie wnoszące wątki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
nie musisz ich wczle czytać, a tymbardziej komentować skoro tak Cię denerwują
![]()
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
kosmetyki firmy leo zdaje sie niby sa tez tylko do uzytku profesjonalnego.. a jak nie ona, to ktores inne, ktorych uzywam. efekt sobie bardzo chwale
![]() a co tu duzo mowic, sadze ze najlepiej by bylo bys spojrzala na sklad |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Próbowałaś myć szamponami dla dzieci(hipp, bebi barwy)? One mają łagodniejsze detergenty (tylko uwaga bo nie wszystkie
![]() ![]()
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
stosowałam barwę rumiankową, ale po jej użyciu włosy były takie szopowate i suche..
dziekuje za odpowiedzi ![]() ostatnio myslalam tez nad dove do rozjasnianych wlosków, ale spojrzałam na skład i się przeraziłam (normalnie 3 razy dłuższy niż każdy inny szampon...)
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#9 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
no mniejsza z tym ![]() wlasnie myślałam nad bambi brzoskwiniowym albo babydream, ktory tak jest wychwalany na KWC ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:31.