|
Notka |
|
Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Ciało w ciąży i po kobiet o sylwetce gruszki
Chciałam zapytać kobietki o figurze gruszki, mało na górze większy dół, jak wasze ciało zmieniało się w ciąży i jak wyglądał powrót do formy po porodzie, czy pojawiały się roztępy.
Na ogólnym jedne piszą, że ciało prawie im się nie zmieniło, że jest ok, ale mam wrażenie, że mają tak tylko szczupłe z natury kobiety. A te, z tendencją do tycia zwłaszcza w udach, tyłku tyją w ciąży sporo i mają rozstępy mimo balsamowania i masażu. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Ciało w ciąży i po kobiet o sylwetce gruszki
Przeciez to kwestia indywidualna, geny, jakos skory, odzywianie, itd.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Wiem i chcę poznać opinie kobiet o tym typie sylwetki.
---------- Dopisano o 19:57 ---------- Poprzedni post napisano o 19:54 ---------- https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=683290 Jest wątek: Jak oceniacie stan waszych ciał po ciąży/porodzie? i tam różne kobiety opisują swoje spostrzeżenia, a ja chciałam poznać historie dziewczyn, które nie są z natury chude. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Nie mam ani jednego rozstępu, niczym się nie smarowałam, a miałam wielowodzie i brzuch taki, że wszyscy z ginem włącznie, mówili, że wyglądam jak co najmniej z bliźniętami. Z tym, że w ciąży wymiotowałam całe 9 miesięcy, waga przed ciążą 104kg, tydzień po porodzie 79kg.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:07.