|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
CZERWIEC / Wymienię...
NIEAKTUALNE
Bluzka z firmy Moon - założona raz, rozmiar 46, ale spokojnie będzie pasować na mniejsze rozmiary Narzutka z firmy Ikiler - założona raz, rozmiar XL Szal z firmy Passigatti - nie założony ani razu Koszula z firmy Tangofashion - rozmiar 42 - miejsca między guzikami zszyte przez krawcową - nie założona ani razu, tylko przymierzona Książki: "Balsam dla duszy dziewczyny" "Tysiąc dni w Toskanii" "Jak być lubianym" "Beż pożegnania " i "Szkoła pod baobabem" Barbara Rybałtowska UWAGA !!! Mam do wymiany dużą ilość tkanin i dodatków krawieckich. Dla zainteresowanych zdjęcia na życzenie !!!
- Marilyn Monroe Edytowane przez SweetButterfly Czas edycji: 2014-07-15 o 21:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: CZERWIEC / Wymienię...
cos za narzutke ?
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Myślę,że taki układ jest ok,tylko napisz mi proszę ważną rzecz.Bluzka nie jest przezroczysta z żadnej ze stron?Bo zależy mi na tym,żeby nie prześwitywała
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
Ok,Motylku,może być
![]() Na Hugo boss mam szklany atomek,więc nie będzie problemu .Jeśli Ci pasuje wymiana to zapraszam na pw do wymiany adresów ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:23.