|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
LUTY u deborah !!
WITAM!!!
Mam do wymianki parę ciuszków. Preferuję większe wymianki najchętniej za książki lub kosmetyki. Reszta zasad jak u większości Zapraszam!! 1. Czarna sukienka z różowym paskiem i kokardą. Stan idealny. Noszona raz na weselu. Bolerko dodam gratis- na życzenie ![]() (zdjęcie 1,2) 2. Ocieplacze na łydki, oddam za drobiazg. Noszone parę razy, wyprane. (zdjęcie 3) 3. Czerwona tunika. Przy wzroście 160 sięga prawie do kolan. Pod biustem miejsce na pasek. Rozmiar uniwersalny. Noszona 2/3 razy. (zdjęcie 4) 4. Zielone bolerko na zapinanie. Rozmiar 34/36. Noszony kilka razy (zdjęcie 7) 5. Brokatowy sweterek. Rękawy 3/4. Dosyć krótki rozmiar s. Kolor szary ze srebrnym brokatem. (zdjęcie 5,6) Nie wiem dlaczego niektórych zdjęć nie mogę wgrać. Dlatego prosze pytać i się dopominać ![]()
Mówi się trudno i żyje się dalej ![]() _________________________ ________ posiadam różne książki i kosmetyki na wymianę. Proszę pytać najlepiej w wątku z książkami ![]() Edytowane przez xdeborahx Czas edycji: 2014-02-01 o 15:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: LUTY u deborah !!
6. Koszula biała. Rozmiar 40. Raz noszona- prana. Stan bdb.
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
dokładka.
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
up. up.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:17.