![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
![]() Wrzesień Azjatyckie, Decleor, Uriage i inne różności zapraszam
Nieaktualne
Witam, Zapraszam do mojego wątku wymiankowego, zasady takie jak ogólnie przyjęte w wątku wymiankowym na forum. Na wymianę posiadam: 1. Uriage D.S. Gel Nettoyant- żel myjący do skóry z łojotokowym zapaleniem skóry- poj.150ml, zostało ok.65%, dw 04/2015, kupiony w lipcu https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,30683,ds-gel-nettoyant.html 2. Uriage D.S. Lotion spray apaisant regulateur, płyn do skóry głowy z łojotokowym zapaleniem skóry, poj.100ml/ubytek.ok.10%, data waż.04/2015, jest kartonik, kupiony w lipcu 3. Hada Lado UV Spf50, UV Moist Emulsion, mleczko 3w1, spełniające funkcje filtra, bazy pod makijaż, nawilżacz, poj.38ml/ zostało ok.65%, bardzo wydajne, kupione w połowie lipca 4.Missha Signature Real Complete BB Cream Spf25, kolor 21, poj.20g/zostało 85% 5.Decleor Oczyszczający olejek do twarzy Aromessence Ylang Ylang - Pruifying Concentrate ( duża pojemność 50ml- ubytek na zdjęciu nie więcej niż 15%) Kod:UCF01A Ref:221051 6.CLEAN outdoor shower fresh edp, poj.30ml/zostało ok.29ml 7.Dermedic Hydrain3 Hialuro Nawadniający krem przeciwzmarszczkowy na dzień, poj.50ml/zostało ok.70% data waż.04/2015 8.Bare Minerals orginal SPf 15 Fundation FairC10 big-8g/zostało ok 60-50% jest to najaśniejszy odcień chłodny 9. Lily Lolo bronzer Bondie Bronze na wymianę odsypka 50% pełnowymiarowego w opakowaniu po podkładzie mineralnym Lily Lolo 10.Salvatore Feragamo TUSCAN SOUL Shampoo 4x75ml nowe 11.Babydream Sonnenspray 50+ spray przeciwsłoneczny SPF50+ poj. 200ml/ubytek 10% data waż.08/2014 12. Babydream Sonnencreme 50+ krem przeciwsłoneczny / ubytek5% poj.50ml, data waż.07/2015 13.Odlewka Natura Siberica szampon Neutralny- 100ml/data waż.02/2016 14.Odlewka Natura Siberica Balsam Objętość i Nawilżanie-100ml/data waż. 12/2015 15. Radical serum ziołowo-witaminowe do włosów zniszczonych i wypadających poj. 30ml/ data waż.04/2014 Dokładka 21.10.2013 16. AnneMarie Börlind, Energie Double Fleur d`Oranger [Orangenbluten Energiespender] (Dwufazowy koncentrat rewitalizujacy) z wymianki zostało ok.55%, brak kartonika waż.24m po otwarciu/ kupiony rok temu. 17.Organique Glinka Ghassoul - pudełko 100ml/ubytek 2 łyzeczki/ kupiona miesiąc temu 18. Sylveco rumiankowy żel do twarzy poj.150ml/zostało na spróbowanie ok.40-35% data waż.09/2014 otwarty miesiąc temu Dokładka 22.10.2013r 19. NYX butt naked eyes- śliczna paletka w kolorach nude, mało używana, ubytek 5-10% puder, bronzer, róże- ubytek zerowy, tylko testy 20. Catrice Absolute Nude- kolejna paletka, ubytek do 5% 21.Catrice Lashes To Kill False Volume Mascara świeża, użyta dwa razy 22.Wibo Growing Lashes stimulator mascara świeża/użyta raz 23.Eveline Advence Volumiere serum 3w1/ użyta max.5 razy Interesuje mnie głównie pielęgnacja, woda termalna, kosmetyki Apis seria profesionalna, szukam jeszcze minerałów Amille oraz pędzli do nich, można kusić ![]()
Edytowane przez Julia1977 Czas edycji: 2014-02-13 o 11:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wrzesień Azjatyckie, Decleor, Uriage i inne różności zapraszam
Może znalazłabyś coś u mnie za Cleana?
![]() ---------- Dopisano o 10:16 ---------- Poprzedni post napisano o 10:14 ---------- I może jeszcze za 1 szamponik Ferragamo ![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Cos u mnie za .Bare Minerals orginal
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
1,13,14,15 cos u mnie?
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
cos za 3. Hada Lado UV Spf50, UV Moist Emulsion, mleczko 3w1, spełniające funkcje filtra, bazy pod makijaż, nawilżacz, poj.38ml/ zostało ok.65%, bardzo wydajne, kupione w połowie lipca ?
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
3.Odlewka Natura Siberica szampon Neutralny- 100ml/data waż.02/2016
14.Odlewka Natura Siberica Balsam Objętość i Nawilżanie-100ml/data waż. 12/2015 15. Radical serum ziołowo-witaminowe do włosów zniszczonych i wypadających poj. 30ml/ data waż.04/2014 coś u mnie? mój wątek https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=715982&page=5 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
odpisałam
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
a jakiego koloru szukasz?
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Cos za mineraly?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
BAN stały
|
1. Uriage D.S. Gel Nettoyant- żel myjący do skóry z łojotokowym zapaleniem skóry- poj.150ml, zostało ok.65%, dw 04/2015, kupiony w lipcu
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...nettoyant.html 2. Uriage D.S. Lotion spray apaisant regulateur, płyn do skóry głowy z łojotokowym zapaleniem skóry, poj.100ml/ubytek.ok.10%, data waż.04/2015, jest kartonik, kupiony w lipcu cos u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
odpisałam
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za 5.Decleor Oczyszczający olejek do twarzy Aromessence Ylang Ylang - Pruifying Concentrate ( duża pojemność 50ml- ubytek na zdjęciu nie więcej niż 15%) Kod:UCF01A Ref:221051?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
BAN stały
|
Cos u mnie za:
5.Decleor Oczyszczający olejek do twarzy Aromessence Ylang Ylang - Pruifying Concentrate ( duża pojemność 50ml- ubytek na zdjęciu nie więcej niż 15%) Kod:UCF01A Ref:221051 ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
Coś u mnie za:
3. Hada Lado UV Spf50, UV Moist Emulsion, mleczko 3w1, spełniające funkcje filtra, bazy pod makijaż, nawilżacz, poj.38ml/ zostało ok.65%, bardzo wydajne, kupione w połowie lipca 4.Missha Signature Real Complete BB Cream Spf25, kolor 21, poj.20g/zostało 85% 8.Bare Minerals orginal SPf 15 Fundation FairC10 big-8g/zostało ok 60-50% jest to najaśniejszy odcień chłodny 14.Odlewka Natura Siberica Balsam Objętość i Nawilżanie-100ml/data waż. 12/2015 ?
![]() |
#17 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
konczy mi się Decleorowe maleństwo 15 ml Ylang Ylang, chętnie capnęłabym Twoje
![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=532191 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Wtajemniczenie
|
Tak, niestety za ecotoolsa szukam pędzla, ale dziękuję, że zajrzałaś do wątku
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zadomowienie
|
odpisałam
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Witaj,
znajdziesz cos u mnie za Decleora? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zadomowienie
|
![]() |
#24 |
Zadomowienie
|
up
![]() |
#25 |
Zadomowienie
|
up
![]() |
#26 |
Zadomowienie
|
up
![]() |
#27 |
Raczkowanie
|
chętnie przygarne dwie częsci : )
---------- Dopisano o 14:58 ---------- Poprzedni post napisano o 14:12 ---------- w takim razie moze masz ochote na cos jeszcze z mojej listy? dorzucę jeszcze golden light połowę, i samą koncowkę golden fairest. ---------- Dopisano o 15:23 ---------- Poprzedni post napisano o 14:58 ---------- owszem : ) a ten podgrzewacz, sen nowy letniej pachnie fenomenalnie! Jeżeli lubisz meskie zapachy, to będziesz go paliła za pierwszym razem aż sie caly wypali hehe! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Raczkowanie
|
hmmm, kurcze sama nie wiem, książka wygląda okej, ale z doświadczenia wiem, że takie pofalowane książki ciezko sie czyta na leżąco.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#30 |
Zadomowienie
|
A które z moich rzeczy chciałabyś za te 2 rzeczy? I kiedy Missha była otwierana?
4.Missha Signature Real Complete BB Cream Spf25, kolor 21, poj.20g/zostało 85% 8.Bare Minerals orginal SPf 15 Fundation FairC10 big-8g/zostało ok 60-50% jest to najaśniejszy odcień chłodny
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:59.