|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyj±tkowe miejsce, w którym podzielisz siê emocjami, uczuciami, zwi±zkami oraz uzyskasz wsparcie i porady spo³eczno¶ci. |
![]() |
|
Narzêdzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 2
|
Pytanie.
Chcia³bym siê was dziewczyny poradziæ, otó¿ zdarzy³a mi siê ostatnio nietypowa sytuacja. Pali³em akurat papierosa i podchodzi do mnie facet i prosi o petka bo mu siê skoñczy³y, wygl±da³ normalnie to oczywi¶cie poczêstowa³em(menelom nie daje :d), po chwili podchodzi znowu i zagaduje, porozmawiali¶my trochê i jako¶ dosz³o do tego ze akurat nie mam dziewczyny, na co on mówi ze ¶wietnie siê sk³ada bo ma córki do wziêcia, oczywi¶cie nie wzi±³em tego na serio. Wyci±gn±³ telefon pokaza³ kilka zdjêæ córek i w koñcu doszed³ do tej która jest do wziêcia, kurde a¿ mnie zatka³o, dziewczyna cudowna, naprawdê piêkna, ale dalej nie bra³em tego na serio co mówi³ i tak gadali¶my jeszcze chwile a on pyta "To co chcesz numer?" nawet siê nie zastanowi³em i odpowiedzia³em ze "Jasne" dal mi jej numer i powiedzia³ ze chcia³by ¿eby sobie fajnego ch³opaka znalaz³a z jajami a nie byle kogo (widocznie dobre wra¿enie zrobi³em) i ¿eby do niej zadzwoniæ i co¶ tam wymy¶liæ ze pomyli³em numery czy co¶, i tu moje pytanie jak my¶licie czy powinien dzwoniæ do dziewczyny której nie znam i która mnie nie zna i spróbowaæ siê umówiæ ? Pierwszy raz w takiej sytuacji jestem i wydaje mi siê ¿e raczej kobieta nie by³aby zadowolona z takiego przypadkowego faceta który do niej dzwoni. Je¶li my¶licie ze powinienem to jak to mo¿e macie jakie¶ pomys³y, tak ¿eby nie wyj¶æ na dziwaka ;d
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 6 562
|
Dot.: Pytanie.
dzwoñ, co Ci szkodzi. Tylko wymy¶l jak±¶ fajna gadkê.
np. Zenek czemu nie czekasz na mnie, umówili¶my siê ¿e idziemy dzi¶ do kina/knajpy/na koncert./zakupy A to nie Zenek o kurczê, ¼le zapisa³em jego numer, co ja zrobiê z biletem/piwem/mia³ mi pomóc w zakupach dla siostry ... Nie mam do¶wiadczenia z takim wkrêcaniem wiêc nie wiem czy to brzmi wiarygodnie ale mo¿e Ci siê uda. Zadzwoñ z telefonu na kartê bo jak siê oka¿e ¿e to numer np. w Kanadzie to Ciê nie¼le poci±gnie. Edytowane przez 201607040940 Czas edycji: 2014-01-29 o 12:09 Powód: . |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 5 883
|
Cytat:
zadzwoñ i powiedz o sytuacji z ojcem. Je¿eli to na serio to niez³e jaja, a jak nieporozumienie to zapomnieæ o sprawie. Jak nawet wyjdziesz na dziwaka to nic, tylko g³upia rozmowa telefoniczna ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Oby do wiosny
Wiadomo¶ci: 17 102
|
ferie... okres rozrodczy dla trolli...
Tak. Facet za alfonsa z córkami. robi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 19 328
|
w³a¶nie, niby córki a oka¿e siê, ¿e facet ma agencjê towarzysk±
![]()
![]() |
#6 |
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 6 282
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
BAN sta³y
Wiadomo¶ci: 5 995
|
Córki burdel-taty.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 2
|
Nie no, zdjêcia by³y rodzinne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
and cigarettes
Wiadomo¶ci: 6 965
|
Gdyby do mnie kto¶ zadzwoni³ i co¶ zacz±³ paplaæ o Zbyszku, pomylonych numerach, zakupach dla siostry czy czym¶ innym - powiedzia³abym "pomy³ka" i roz³±czy³a siê.
A gdybym siê dowiedzia³a, ¿e ojciec pokazuje moje zdjêcia i rozdaje mój numer telefonu pierwszemu lepszemu typkowi na ulicy, to nie mia³abym ochoty na rozmowê z ani jednym, ani drugim. Ale dzwoñ, próbuj. Skoro taka laska, to ¿al nie spróbowaæ. Mo¿e to nie pierwszy taki numer tatusia i dziewczê przyzwyczajone. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 8 980
|
Musi byæ bardzo trefna, uwierz.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 32
|
Mo¿e lepiej zadzwoniæ i udawaæ g³upka, ¿e my¶lisz, ¿e dzwonisz na numer do ojca
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 97
|
Je¿eli chcesz jaki¶ kontakt po rozmowie z ni± utrzymaæ to nie mów nic o ojcu. Ja bym chyba swojego zabi³a jakby zrobi³ tak.. i z Tob± te¿ ju¿ nie mia³abym ochoty rozmawiaæ.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Oby do wiosny
Wiadomo¶ci: 17 102
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 424
|
Tylko, ¿eby¶ nie dosta³ rachunku na 10.000z³ dziêki rozmowie przekierowanej na Barbados
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 114
|
Kup sobie jaki¶ starter za pi±taka i zadzwoñ.
Piszê o tym, bo s³ysza³am kiedy¶ o oszustach którzy kazali gdzie¶ dzwoniæ pod jaki¶ numer, sz³y jakie¶ przekierowania i rachunek na kilka tysiaczków pó¼niej przychodzi³. Je¿eli siê nie mylê to wtedy by³ to numer 'na listonosza'. Facet przynosi³ paczkê, ale najpierw kaza³ gdzie¶ zadzwoniæ. Nie pamiêtam ju¿ dok³adnie, tak mi siê o uszy obi³o, tak¿e uwa¿aj i lepiej kup ten starter. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
BAN sta³y
Wiadomo¶ci: 884
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 785
|
O naiwno¶ci ludzka... Sorry, ale dla mnie trzeba by byæ kompletnym pó³g³ówkiem, ¿eby zadzwoniæ na obcy numer, nie wiadomo gdzie, nie wiadomo do kogo.
![]() |
#18 |
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 43 642
|
Albo z tym panem jest co¶ mocno nie tak (dawanie numeru córki obcemu facetowi kojarzy mi siê z niez³± patologi± lub zaburzeniami psychicznymi) i na si³ê chce córkê wyswataæ, albo to nie ¿adna jego córka, a "podopieczna", któr± strêczy facetom. Trzecia mo¿liwo¶æ: da³ Ci numer na p³atn± infoliniê i za po³±czenie wybulisz niez³± kasê. Obojêtnie jak jest, to chyba musia³by¶ byæ najwiêkszym desperatem na ¶wiecie, aby dzwoniæ do tej dziewczyny.
---------- Dopisano o 19:58 ---------- Poprzedni post napisano o 19:56 ---------- Dziêki takim naiwniakom oszu¶ci wszelkiej ma¶ci maj± siê dobrze i zawsze dobrze bêd± siê mieli. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 4 689
|
Jakie¶ to dziwne mi siê wydaje, ale zrobisz jak uwa¿asz. A jak zdecydujesz siê zadzwoniæ to powiedz prawdê sk±d masz numer albo napisz SMSa, bêdzie bezpieczniej.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 24 367
|
przecie¿ to logiczne, ¿e to nie córka tylko pani do towarzystwa.
![]() taa zdjêcia rodzinne... a co znasz wszystkie osoby, ¿e wiesz, ¿e to w ogóle by³a rodzina? blagam ciê, czego¶ tak s³abego jeszcze nie s³ysza³am haha |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 5 383
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 720
|
Piêkna dziewczyna, która nie mo¿e znale¼æ ¿adnego faceta? I tata, w trosce o ni±, podsy³a j± pierwszemu lepszemu typowi z ulicy? Hm... . Musia³e¶ na nim zrobiæ naprawdê dobre wra¿enie.
Pierwsze co bym pomy¶la³a, ¿e to prywatna agencja... . Jak zadzwonisz, to zapytaj o cenê.. . ![]() A je¶li to prawda, to musi z ni± byæ co¶ nie tak. Mo¿e jest w ci±¿y i szukaj± szybko kogo¶, kogo mog± wrobiæ w rolê taty, a Ty masz kasê na fajki, to i na alimenty bêdziesz mia³ ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Wiza¿owy Kot Igor
Wiadomo¶ci: 17 524
|
Autorze,
a powiedz mi, jaki normalny ojciec da nieznajomemu facetowi numer telefonu swojej córki tylko dlatego, ¿e ten¿e nieznajomy poczêstowa³ go fajk±?
I don't have time for that! I'm a cat. We are rather busy you know? Zanim za³o¿ysz w±tek, zajrzyj tu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1269209 Warto ws³uchaæ siê w S³owo: https://www.youtube.com/channel/UC5n...oyrF8xorb-IqVw No pasaran! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Trollolololo...
Wys³ane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 036
|
A ja znam podobn± historiê i owa dziewczyna i ch³opak s± obecnie szczê¶liwym ma³¿eñstwem
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:54.