![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
STYCZEŃ - perfumy, kolorówka, pielęgnacja, kapsułki Tassimo, yerba matewątek nieaktualny ![]() DOKŁADKA 1. Suchy olejek do ciała Nutrition, Yves Rocher, użyty 3 razy 2. Bułgarski olejek różany - fiolka, pojemność 3 ml. Opis: Bułgarski olejek różany jest najcenniejszym eterycznym olejkiem o niepowtarzalnym zapachu i właściwościach. Powstaje bez udziału jakichkolwiek składników chemicznych. Róże-rosa damescena z których pochodzi rosną tylko w Kazanlaskiej dolinie w Bułgarii.Aby uzyskać 1kg olejku potrzeba aż 5ton kwiatów.Unikalne właściwości olejku wykorzystywane są do produkcji kosmetyków.Olejek posiada unikalny aromat,łączy delikatny zapach kwiatów róży,kropel rosy,ciepłego deszczu,pierwszych promieni słońca. Olejek jest bardzo wydajny, można go wykorzystać na wiele różnych sposobów. Można go stosować jako zwykłe perfumy, do kąpieli,wiele osób wykorzystuje go jako aromat zapachowy. Zapachy Salvador Dali, Dali ok. 80/100 ml Versace, Woman, ok. 85/100 m Lolita Lempicka, Si Lolita EDT, ok. 20/80 ml Kate Moss, Kate, 15 ml bez dwóch psików, chyba jeszcze mam pudełeczko Puma, Flowing, ok. 7-8/30 ml (z wymianki, lekko zmieniony kolor) Werbena, woda kolońska 125 ml, Yves Rocher, 2 razy psiknięta, więc praktycznie nowa Woda jabłkowa Pomme d'Api Yves Rocher, 75 ml, nowa So Elixir Purple, Yves Rocher, ok. 13/15 ml Owoce Leśne, Yves Rocher, 20 ml, nowe Elvie, Oriflame, w limitowana buteleczce, ok. 26/30 ml Avon, Bond Girl 007 EDP, ubytek widoczny na zdjęciu Bond Girl 007 Forever, Avon, ubytek widoczny na zdjęciu L'Amour Toujours (zapach taki wiśniow0-czereśniowy) - ok. 75/100 ml Perfumy męskie w buteleczce o kształcie cygara, ok. 27/35 ml Bi-es, Aqua Dulci EDP - ok. 40/50 ml Vanille Noire, YR, miniatura 5 ml, nowa So Elixir EDP, YR, miniatura 5 ml, nowa Roberto Cavalli, Acqua, miniatura 5 ml, tylko powąchana ;-) Lanvin, Oxygene, odlewka ok. 6/10 ml Gold 24 http://www.fragrantica.pl/perfumy/Sc...old-16009.html odlewka ok. 3 ml Calvin Klein, CK IN2U, odlewka 5 ml Hugo Boss, Boss Nuit - próbka DKNY Women - próbka 2 książeczki zapachowe Serge Lutens (później wypiszę zapachy), każdy zapach testowany, ale ubytek niewielki Pielęgnacja Maszynka Venus ProSkin Sensitive, w zestawie znajduje się maszynka, wkład wymienny i uchwyt Shower Pod do zawieszenia pod prysznicem. Nowy, wyjęłam z opakowania ale jednak nie będę używać :P (wartość ok. 40 zł, wyjęta z opakowania więc trochę mniejsza, ale raczej będę wybredna ![]() Łagodzący przeciwzmarszczkowy krem pod oczy, Active Sensitive, Yves Rocher, 15 ml, nowy w folii Peeling w słoiczku Oliwa z Prowancji, Yves Rocher, nowy Mgiełka samoopalająca, Yves Rocher, zużycie do górnej granicy etykiety, widoczne na zdjęciu Szampon z hamamelisem, Yves Rocher, duża butla - 400 ml, nowy Szampon z hamamelisem, Yves Rocher, nowa edycja, 300 ml, nowy Suchy szampon Batiste, zapach Tropical, 50 ml, raz użyty Dermedic, Hydrain 3 Hialuro, Tonik i mleczko 2 w 1, 200 ml, nowe Żel chłodzący do stóp, Yves Rocher, użyty 2 razy Mleczko do ciała różane, Yves Rocher, ok. 80/200 ml (mogę rozważyć jeszcze wymianę wody toaletowej 20 ml i mini żelu 50 ml o tym samym zapachu) Eveline, Odżywka wzmacniająca z diamentem, użyta 2-3 razy Denivit, wybielająca pasta do zębów, użyta ze 3 razy 2 x pomadka odżywcza do ust, Yves Rocher, nowe Próbki - wymienię jako całość Kolorówka Lakier nabłyszczający, kolor Pudrowa Malwa, Yves Rocher, użyty raz Lakier nabłyszczający, kolor Popielaty Irys, Yves Rocher, użyty kilka razy, zostało ok. 4/5,5 ml Lakier IT COLORS Morski Turkus, Yves Rocher, nowy Yves rocher, Podwójna kredka do oczu, kolory Złoto i Purpura, nowa, zafoliowana Model Co cienie DUO w kolorze BRONZED GODDESS - Maldives & Jamaica - nowe Model Co, Cheek + Lips, kolor Rosy Red, róż do policzków i błyszczyk w jednym, 10 ml, nowy Jelly Pong Pong, czarna kredka do oczu, nowa, zafoliowana Potrójne cienie Drzewo Różane, Yves Rocher, używane kilka razy Calvin Klein, Pure White puder rozjaśniający w kompakcie, z gąbeczką, kolor Beige Ocher, tester, nowy
Edytowane przez mala_menda Czas edycji: 2014-02-05 o 12:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: STYCZEŃ - perfumy, kolorówka, pielęgnacja, kapsułki Tassimo, yerba mate
Inne 15 kapsułek herbaty czarnej do ekspresu Tassimo 14 kapsułek herbaty zielonej do ekspresu Tassimo yerba mate: - Mate Green Intryga - termin waż. 2014-04 - Pajarito Elaborada - 2014-01 - Rosamonte Elaborada - 2015-04 Kosmetyczka Pop-Art, Yves Rocher, nowa w folii Materiał: poliester Wymiary : 18,5 x 25,5 x12,5 cm piękny kołnierzyk ze złotych cekinów, świetnie będzie wyglądał np. do białej sukienki, nowy, nieużywany, jednak nie mój styl komplet akcesoriów, m.in. pilniczek, nożyczki, lusterko, pęseta, pędzelki szczotka do włosów nowa, nieużywana
Edytowane przez mala_menda Czas edycji: 2014-01-20 o 22:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
SZUKAM Szukam przede wszystkim perfum z mniejszym lub większym ubytkiem, dowolna ilość, ale koniecznie w orginalnej flaszce : Lancome, La Vie Est Belle Givenchy, Ange ou Demon Le Secret EDP Givenchy, Ange Ou Demon Le Secret Elixir EDP Salvatore Ferragamo, Signorina Bottega Veneta Chanel, Chance Eau Fraiche EDT Chanel, Chance Eau Tendre EDT Chloe, Love Chloe Eau Florale Chloe, L`Eau de Chloe EDT Chloe, Chloe (2008) EDP Chloe, Chloe (2009) EDT Chloe, Roses de Chloe EDP Christian Dior, Miss Dior 2013 EDT Christian Dior, Miss Dior Cherie Blooming Bouquet EDT ORAZ: Idealia Vichy, krem do cery mieszanej, chętnie słoiczki 15 ml, tylko nowe SVR, Specilift Creme Legere 35+ z pielęgnacji azjatyckiej (choćby odlewek): -The Skin House, Wrinkle Snail System Cream (Odżywczy krem ze śluzem ślimaka) -Mizon, All In One Snail Repair Cream (Silnie regenerujący krem z wydzieliną ślimaka) -SKIN79, Snail Nutrition BB Cream SPF45 PA+++ (Krem BB ze śluzem ślimaka) medalion sekretnik - duży wisior na zdjęcie gra Taboo i inne gry towarzyskie parka granatowa, roz. S kurtkę ramoneskę czarną, marynarkę o tym kroju czarną lub szarą, roz. S spodnie woskowane (najchętniej czarne) roz. S spódniczka rozkloszowana, czarna bokserka czarna bielizna - góra 65 b , dół M - tylko nowa mini wieża gramofon/adapter - całkowicie sprawny (oraz płyty winylowe) rzutnik, diaskop, projektor bajek, np. Ania, Jacek bajki do projektora dłuta do rzeźbienia w drewnie model dłoni do rysunku książki - książki Paulo Coelho ("Podręcznik wojownika światła", "Na brzegu rzeki Piedry usiadłam i płakałam", "Walkirie", "Pielgrzym") - seria Autostopem przez galaktykę ("Autostopem przez Galaktykę", "Restauracja na końcu wszechświata", "Życie, wszechświat i cała reszta", "Cześć, i dzięki za ryby", "W zasadzie niegroźna", "I jeszcze jedno..." - książki Cejrowskiego (i może inne podróżnicze )[COLOR="Silver"] Mam wiele niepotrzebności więc wymieniam się tylko za wish ![]()
Edytowane przez mala_menda Czas edycji: 2014-01-19 o 19:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
witaj, cos za elvie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
coś za maszynkę do oglenia i YR Vanillie Noir?
![]() Dodam,że poza wątkiem mam Pielgrzyma Coehlo,a także spódnicę rozkloszowaną czarną Stradivarius S |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
Coś u mnie za
Lakier nabłyszczający, kolor Pudrowa Malwa, Yves Rocher, użyty raz Lakier nabłyszczający, kolor Popielaty Irys, Yves Rocher, użyty kilka razy, zostało ok. 4/5,5 ml Yves rocher, Podwójna kredka do oczu, kolory Złoto i Purpura, nowa, zafoliowana Eveline, Odżywka wzmacniająca z diamentem, użyta 2-3 razy ?
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
coś za CK In2U?
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Wybierzesz coś u mnie za cokolwiek z poniższych rzeczy?
![]() Kate Moss, Kate, 15 ml bez dwóch psików, chyba jeszcze mam pudełeczko Roberto Cavalli, Acqua, miniatura 5 ml, tylko powąchana ;-) Mleczko do ciała różane, Yves Rocher, ok. 80/200 ml (mogę rozważyć jeszcze wymianę wody toaletowej 20 ml i mini żelu 50 ml o tym samym zapachu) Model Co cienie DUO w kolorze BRONZED GODDESS - Maldives & Jamaica - nowe |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za:
Owoce Leśne, Yves Rocher, 20 ml, nowe Szampon z hamamelisem, Yves Rocher, duża butla - 400 ml, nowy Szampon z hamamelisem, Yves Rocher, nowa edycja, 300 ml, nowy Eveline, Odżywka wzmacniająca z diamentem, użyta 2-3 razy Kosmetyczka Pop-Art, Yves Rocher, nowa w folii Materiał: poliester Wymiary : 18,5 x 25,5 x12,5 cm ?
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
Przekupka: 222 pkt / 100% pozyt.
|
hej znajdziesz cos u mnie za kilka rzeczy?
np. Kate Moss, Kate, 15 ml bez dwóch psików, chyba jeszcze mam pudełeczko
kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1235941 ciuchy https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1126161 książki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1144051 wish https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1261853 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
coś u mnie za pielęgnację YR?
mój wątek https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=735420 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Łagodzący przeciwzmarszczkowy krem pod oczy, Active Sensitive, Yves Rocher, 15 ml, nowy w folii
Peeling w słoiczku Oliwa z Prowancji, Yves Rocher, nowy Szampon z hamamelisem, Yves Rocher, duża butla - 400 ml, nowy Szampon z hamamelisem, Yves Rocher, nowa edycja, 300 ml, nowy Dermedic, Hydrain 3 Hialuro, Tonik i mleczko 2 w 1, 200 ml, nowe 2 x pomadka odżywcza do ust, Yves Rocher, nowe coś u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
ja mam perfumy Givenchy, Fleur d Interdit https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...dinterdit.html
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za:
Peeling w słoiczku Oliwa z Prowancji, Yves Rocher, nowy Model Co, Cheek + Lips, kolor Rosy Red, róż do policzków i błyszczyk w jednym, 10 ml, nowy Calvin Klein, Pure White puder rozjaśniający w kompakcie, z gąbeczką, kolor Beige Ocher, tester, nowy yerba mate: - Rosamonte Elaborada - 2015-04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
Przekupka: 75 pkt / 100% pozyt.
|
Lolita Lempicka, Si Lolita EDT, ok. 20/80 ml
Vanille Noire, YR, miniatura 5 ml, nowa Suchy szampon Batiste, zapach Tropical, 50 ml, raz użyty Dermedic, Hydrain 3 Hialuro, Tonik i mleczko 2 w 1, 200 ml, nowe Cos u mnie za?
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
coś za
Szampon z hamamelisem, Yves Rocher, duża butla - 400 ml, nowy Szampon z hamamelisem, Yves Rocher, nowa edycja, 300 ml, nowy odżywkę do paznokci oraz Versace Kate Moss, Kate, 15 ml bez dwóch psików, chyba jeszcze mam pudełeczko Roberto Cavalli, Acqua, miniatura 5 ml, tylko powąchana ;-) Maszynka Venus ProSkin Sensitive
MOJA WYMIANKA ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post74402661 kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post66122351 książki szukam ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post74115786 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zadomowienie
|
w pasie ma 30-38x2 (gumka),ale była zwężana (Da się odpruć),długość to 42 cm
Wybacz jakość zdjęcia,robione komórka i w sztucznym świetle |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Coś za:
Werbena, woda kolońska 125 ml, Yves Rocher, 2 razy psiknięta, więc praktycznie nowa Woda jabłkowa Pomme d'Api Yves Rocher, 75 ml, nowa Owoce Leśne, Yves Rocher, 20 ml, nowe Vanille Noire, YR, miniatura 5 ml, nowa So Elixir EDP, YR, miniatura 5 ml, nowa Venus ProSkin Sensitive yerba mate: - Mate Green Intryga - termin waż. 2014-04 - Pajarito Elaborada - 2014-01 - Rosamonte Elaborada - 2015-04 ??? ![]()
![]() |
#23 |
Zadomowienie
|
Stety niestety tak
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zadomowienie
|
Znajdziesz coś u mnie za któreś/wszystkie:
Woda jabłkowa Pomme d'Api Yves Rocher, 75 ml, nowa So Elixir Purple, Yves Rocher, ok. 13/15 ml Elvie, Oriflame, w limitowana buteleczce, ok. 26/30 ml Szampon z hamamelisem, Yves Rocher, duża butla - 400 ml, nowy Lakier IT COLORS Morski Turkus, Yves Rocher, nowy Yves rocher, Podwójna kredka do oczu, kolory Złoto i Purpura, nowa, zafoliowana Sprawdź proszę oba moje wątki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Oczywiście, rozumiem
![]() Żelazko chętnie oddam. Rzecz, o którą pytasz to zapalniczka żarowa w etui, zapłaciłam za nią 50 zł., miała być na prezent, ale nie wyszło... Jest nowa, może wymagać nabicia. Co oddałabyś za żelazko i (jeśli będziesz zainteresowana) zapalniczkę? ![]()
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
A czy zamieniłabyś herbatki na:
Vanille Noire, YR, miniatura 5 ml, nowa Owoce Leśne, Yves Rocher, 20 ml, nowe Herbatki chciałam na prezent, a niestety ktoś mnie ubiegł ![]() Myślę, że wartość byłaby taka sama, a w sumie herbaty są nawet droższe. I wtedy byłoby ode mnie nowe żelazko, a od Ciebie: Vanille Noire, YR, miniatura 5 ml, nowa Owoce Leśne, Yves Rocher, 20 ml, nowe So Elixir EDP, YR, miniatura 5 ml, nowa Woda jabłkowa Pomme d'Api Yves Rocher, 75 ml, nowa Co Ty na to? ![]()
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
To wróćmy do Twojej pierwszej wersji:
Woda jabłkowa Pomme d'Api Yves Rocher, 75 ml, nowa Vanille Noire, YR, miniatura 5 ml, nowa (chciałabym VN zamiast SE, pojemność identyczna) Mate Green Intryga 2014-04 Rosamonte Elaborada - 2015-04 i próbki: Hugo Boss i DKNY Women Zamieniłam miniaturki, zrezygnowałam z jednej herbatki (jest już na skraju przeterminowania i nie sądzę, żebym zdążyła ją wypić) i dołożyłam dwie próbki. Choć i tak najbardziej podobałaby mi się wersja bez herbat (bo w sumie) ich nie potrzebuję. Przemyśl to proszę, chętnie coś dołożę. ![]() ---------- Dopisano o 13:37 ---------- Poprzedni post napisano o 13:35 ---------- Za Bi-es dziękuję ![]()
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Niestety, z Twojej wish nic nie mam
![]() Czyli jeszcze raz ![]() Ode mnie: żelazko Od Ciebie: Woda jabłkowa Pomme d'Api Yves Rocher, 75 ml, nowa Vanille Noire, YR, miniatura 5 ml, nowa Mate Green Intryga 2014-04 Rosamonte Elaborada - 2015-04 i próbki: Hugo Boss i DKNY Women PW? ![]()
![]() |
#29 |
Raczkowanie
|
Witaj,
a może odlewka 30 ml cerruti 1881 plus odlewka ok 20 ml mochino hippy fizz za Lolita Lempicka, Si Lolita EDT? https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...5#post43775465
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Znajdziesz coś u mnie za:
Szampon z hamamelisem, Yves Rocher, duża butla - 400 ml, nowy Szampon z hamamelisem, Yves Rocher, nowa edycja, 300 ml, nowy 2 x pomadka odżywcza do ust, Yves Rocher, nowe |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:45.