|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
Przekupka: 33 pkt / 100% pozyt.
|
KWIECIEŃ liberte, fantasy, so elixir, poeme, iris noir, t. jasmin, rebelle, tsukimi
NIEAKTUALNE
Witam, WYMIANA TYLKO NA PERFUMY!!! DZIĘKUJĘ ZA ODLEWKI. Mam na wymianę: Miniaturki z kartonikami: Yves Rocher So Elixir 5 ml (tylko kilka razy przetestowany) Yves Rocher So Elixir Purple 5 ml (tylko kilka razy przetestowany) Yves Rocher Tendre Jasmin 5 ml (tylko kilka razy przetestowany) Yves Rocher Iris Noir 5 ml(tylko kilka razy przetestowany) Miniaturki bez kartoników: Lancome Poeme 4 ml (pozostało ponad 3-3,5ml ) Lancomie Oui 7,5 ml (pozostało ok 60% ) Pełnowymiarowe perfumy: Britney Spears Fantasy 100 ml (pozostało ok. 20 ml) Tsukimi Annayake 100 ml (pozostało ok. 65 ml) - zapach jak ORGANZA INDECENCE Cacharel Liberte 50 ml (pozostało ok. 1/3) Estee Lauder Intuition 30 ml (pozostało ok. 7- 8 ml ) Testery: Rihanna Rebelle 100 ml tester bez korka (pozostało ok. 75 ml) Edytowane przez justa1812 Czas edycji: 2014-05-05 o 20:26 Powód: dodatkowy opis |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: KWIECIEŃ liberte, fantasy, so elixir, poeme, iris noir, t. jasmin, rebelle, tsu
Interesuje mnie Tsukimi - zapraszam
![]()
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: KWIECIEŃ liberte, fantasy, so elixir, poeme, iris noir, t. jasmin, rebelle, tsu
Coś u mnie za Rihannę?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Hej, coś u mnie za Tsukimi Annayake?
Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za
Yves Rocher Tendre Jasmin 5 ml (tylko kilka razy przetestowany) Yves Rocher Iris Noir 5 ml(tylko kilka razy przetestowany) Miniaturki bez kartoników: Lancome Poeme 4 ml (pozostało ponad 3-3,5ml ) Lancomie Oui 7,5 ml (pozostało ok 60% ) ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
Interesuje mnie Tsukimi.
Zapraszam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Coś za rebel, fantasy i so elixir?
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Ja jednak podziękuję, mam OI i właściwie jej nie używam, więc doszłam do wniosku, że jeszcze jeden zapach w tym stylu mi się nie przyda, dzięki
![]()
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
a może coś u mnie za
Yves Rocher So Elixir 5 ml (tylko kilka razy przetestowany) Yves Rocher So Elixir Purple 5 ml (tylko kilka razy przetestowany) Yves Rocher Tendre Jasmin 5 ml (tylko kilka razy przetestowany) Yves Rocher Iris Noir 5 ml(tylko kilka razy przetestowany
![]() |
#12 | |
Rozeznanie
Przekupka: 33 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Wtajemniczenie
|
Witaj, z chęcią oddam Anioła ale nic nie widzę dla siebie , może masz jakieś perfumy poza wątkiem ?
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:32.