![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
w MARCU Urban Decay, Shalimar, Bobbi Brown, Chanel & co.
Witajcie w nowym wątku
![]() NIE WSZYSTKO JEST NA ZDJĘCIACH! ![]() Dla chętnych oczywiście zrobię zdjęcia dodatkowe, podam kody, daty ważności itd ![]() Pół wątku oddam za jedną, potrzebną mi rzecz ![]() SZUKAM L'Occitane - werbena, neroli&orchidea, kwiat wiśni - wszystkiego Bioderma Sensibio - płyn micelarny Kosmetyki Alpha-h (zwłaszcza Liquid gold i żel do mycia buzi z aloesem) Dobrego serum do twarzy (chętnie Murad, SkinCeuticals, Skincode, Esthederm) Pielęgnacja azjatycka - zwłaszcza SK-II Pielęgnacja Sesdermy kolorówki Armaniego, Laury Mercier, Chanel i Bobbi Brown, Hourglass Kerastase, Alterna - produktów do pielęgnacji włosów ![]() kart podarunkowych/bonów do sklepów: Duka, IKEA, Home&You, AlmiDecor ![]() ![]() ![]() oznaczenia: ZAREZERWOWANE DOKŁADKA ZAPACHY: YSL - Black Opium 90ml (ubytek ok 5%) - tylko za coś wow Guerlain - Shalimar - czyste perfumy. Pojemność wyjściowa wg dna butelki 7,5ml. Ubytek widoczny na zdjęciu. KOLORÓWKA: Bobbi Brown - Skin weightless powder foundation - Beige 3 - puder-podkład z gąbeczką, użyty 2 razy Laura Mercier - Eye Color Duo Violet - dwa piękne fiolety, zużycie ok 10% Bobbi Brown - Shimmer Brick Brightening Brick Pastel Peach - nowy, bez pudełka, z folią ochronną Guerlain - Tenue de perfection 02 beige clair - zużycie ok 20% Pupa - lakier do paznokci, różowy - nowy, widoczny na zdjęciu ISADORA - paletka cieni w odcieniach szarości - zużycie widoczne na zdjęciu BOBBI BROWN - Shimmer Brick Nectar - zużycie widoczne na zdjęciu BOBBI BROWN - błyszczyk high shimmer lip gloss BARE SPARKLE - ok 3/4 ![]() BOBBI BROWN cień do powiek: Champagne Quartz (zużycie widoczne na zdjęciu - ten jasny) BOBBI BROWN cień do powiek: Heather Mauve (zużycie widoczne na zdjęciu - ciemny) Artdeco - cień nr 214 (ciemniejszy fiolet) - zużycie minimalne, widoczne na zdjęciu Artdeco - cień nr 98 (jaśniejszy fiolet) - zużycie minimalne, widoczne na zdjęciu Artdeco - kasetka magnetyczna na cienie. Dorzucę do obu w/w cieni ![]() CHANEL - paleta 4 cieni do powiek LES 4 OMBRES GARDEN PARTY - jasny zielony, ciemny zielony, jasny różowy i ciemny różowy - zużycie minimalne CHANEL - paleta 4 cieni do powiek LES 4 OMBRES 92 BLEU cośtam (nie widać już drugiej części nazwy). Kolory niebiesko-granatowe. Zużycie widoczne na zdjęciu. CHANEL - paletka 4 cieni do powiek LES 4 OMBRES NYMPHEA - zużycie widoczne na zdjęciu (cienia beżowego praktycznie już niestety nie ma) plus zgubiłam jedną oryginalną pałeczkę do nakładania cieni. BOBBI BROWN - paletka 6 cieni - zużycie widoczne na zdjęciu. PIELĘGNACJA: Kiehl's - Midnight Recovery Serum - zużycie ok. 40% Zestaw mydełek-owoców z Brazylii: 2 banany, mandarynka, kokos, karambola i truskawka. Oddam całość Kallos Keratin - maska do włosów z keratyną - zrobię odlewkę do 200ml Jantar - kultowa wcierka do włosów (dwie buteleczki przelane do pojemnika ze spryskiwaczem po odżywce Biovax) 200ml GADŻETY: MUFE - pędzel do podkładu, używany, stan db, troszkę popękany na granicy metalu i szarej rączki - podeślę bardziej dokładne zdjęcia. Zestaw pędzli do makijażu -widoczny na zdjęciu, NOWY LACOSTE - kuferek na kosmetyki- różowy Edytowane przez Penny90 Czas edycji: 2015-04-29 o 10:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: w MARCU Urban Decay, Shalimar, Bobbi Brown, Chanel & co.
Coś u mnie za naked 2
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
Cos za odzywkę i jantara?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
kosmita jakiś normalnie
Przekupka: 239 pkt / 100% pozyt.
|
Hej
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#7 |
🐛🐈 🦄 🐾
|
Hej, znajdziesz coś za:
BOBBI BROWN - bronzer Aruba 4 - tylko przetestowany, jeszcze z plastikową ochronką między produktem a lusterkiem. Oddam za coś szałowego i Shalimar Edytowane przez -mimbla- Czas edycji: 2015-03-23 o 06:06 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
I co stał się cud
![]()
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Felicita
|
Znajdziesz coś u mnie za:
ISADORA - paletka cieni w odcieniach szarości - zużycie widoczne na zdjęciu BOBBI BROWN - szminka PALE MAUVE 31 - zostało ok. 2/3. również na życzenie zrobię zdjęcie. - zużycie widoczne na ostatnim zdjęciu -( szminka po prawej) BOBBI BROWN - Shimmer Brick Nectar - zużycie widoczne na zdjęciu BOBBI BROWN - szminka kolor PINK BLOSSOM -zużycie minimalne (pomalowałam się nią 3 razy) - widoczne na zdjęciu NO-SCAR kultowy krem z masą perłową - 1/3 dużego słoiczka https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,9...rla-inkow.html - ten. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
Witaj, czy znalazłabyś coś u mnie za BOBBI BROWN - Shimmer Brick Nectar?
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Penny, przepraszam, ale z rozpędu odpisałam w poprzednim wątku (masz niezmieniony podpis
![]() ![]() oto ostatnia odp: No to mało trochę... Czyli na razie mamy uzbierane, że podoba Ci się bazówka Laury i mydło Neroli ![]() ![]() Ale zastanawiam się, czy może jakbym dołożyła TBS 60ml balsam shea oraz 175ml Loccitane żel pod prysznic Akacja ![]() ---------- Dopisano o 17:06 ---------- Poprzedni post napisano o 16:50 ---------- Jeszcze jedna propozycja ![]() Zestaw TBS (żel, balsam po 60ml i myjka) masło shea i dorzucisz mi mydełka, nawet dwa starczą. Żel jest tu, po prostu nie mam co dobrać, i mogę go dla Ciebie wziąć ![]() Ma lekko sfatygowane pudełko. Ten zestaw zamiast samego balsamu 60ml, i reszta bez zmian ![]() ---------- Dopisano o 17:07 ---------- Poprzedni post napisano o 17:06 ---------- Tak, teraz działa no trudno, nic więcej nie wymyślę ![]() To do następnego, ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Daj mu czas
![]()
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Felicita
|
Ok, ale w wishu masz:
"kolorówki Armaniego, Laury Mercier i Bobbi Brown " - a ja mam te kosmetyki, dlatego się zgłosiłam ![]() Jak coś dołożę to znów zapukam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() ---------- Dopisano o 20:33 ---------- Poprzedni post napisano o 19:31 ---------- O rany, dobrze, że rozwinęłaś pytanie bo w ogóle nie wiedziałam co powiedzieć. Suszy, ma 2 regulacje temperatury (ciepłe i cieplejsze), nie kręci się, ma 3 zmienne nasadki: gruba lokówka, chuda lokówka (nie ma na zdjęciu, miałam ją w kosmetyczce z wałkami i zapomniałam ![]() ---------- Dopisano o 20:36 ---------- Poprzedni post napisano o 20:33 ---------- Dobra, jeszcze raz przeczytałam i właściwie nie jestem pewna czy dobrze odpisałam - to grzeje, ale nie ma podmuchu powietrza jak w suszarce. ---------- Dopisano o 21:12 ---------- Poprzedni post napisano o 20:36 ---------- No tak, bo przecież grzeje ![]() ![]()
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Ostrzegałam. Tak, bo on jest super, tylko chyba jest za ciemny, ciągle używam próbki i dumam.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
🐛🐈 🦄 🐾
|
Ech, trudne pytanie
![]() Lubię ten puder (miałam go już kiedyś), ale dla mnie to luksusowy gadżet (zapłaciłam z przesyłką ok. 360 zł). Dlatego wymienię go za coś o podobnej wartości, i co mi się oczywiście przyda ![]() Teraz mam fazę na kosmetyki Bobbi Brown i na bieżąco uzupełniam moją listę wishów - tam jest wszystko, czego pragnę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
Dzięki, ale nic
Pozdrawiam
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
Tutaj jest moja fragrantica i w zakładce "notatnik" mam wszystko, co chciałabym przetestować, ale pewnie możesz mi też wrzucić coś, czego tam nie ma, bo po prostu lubię testować
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
u mnie układ szampon Barwa i LP fajnie się sprawdza,ale nie na tyle żebym kupiła pełnowymiarowe opakowanie. Natomiast moje włosy uwielbiają JMO.
---------- Dopisano o 13:21 ---------- Poprzedni post napisano o 12:03 ---------- John Masters
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Wiara czyni cuda, podobno
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Dopiero po świętach ja dostanę
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
niestety nic nie widzę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
Przekupka: 48 pkt / 98% pozyt.
|
niestety nic
![]()
![]() |
#29 |
Felicita
|
Mi się podoba BOBBI BROWN - Shimmer Brick Nectar - zużycie widoczne na zdjęciu, ale to za dużo jak na tusz
![]() Może coś dobierzesz? Albo poczekasz na ewentualne dokładki ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Raczkowanie
|
BOBBI BROWN - szminka kolor PINK BLOSSOM -zużycie minimalne (pomalowałam się nią 3 razy) - widoczne na zdjęciu
BOBBI BROWN - błyszczyk high shimmer lip gloss BARE SPARKLE - ok 3/4 ![]() Czy te szminki są u Ciebie aktualne? chętnie bym się wymieniła. Znaczy jedną tylko za ten krem. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:42.