![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
W styczniu perfumy, pielęgnacja włosów, Yankee CandleWitam w moim styczniowym wątku wymiankowym! Tym razem na wymianę posiadam: PERFUMY 1. Zestaw Playboy Play it Sexy, Spicy, Lovely nie ma - każdy flakonik o pojemności 30 ml, Sexy i Spicy kilka razy psiknięte, Lovely nowe, wymienię wszystkie jako zestaw lub pojedynczo, nie ma kartoników ani pudełka z zestawu - Play it Spicy i Sexy 2. Avon Celebre Ice, 50 ml, kilka razy psiknięte, jest kartonik 3. Oriflame Cocktails & the City 30 ml, kilka razy psiknięte, jest kartonik wymienione z Pechele ![]() 4. Avon Pur Blanca 10 ml, kilka razy psiknięte, jest kartonik wymienione z arszenikzcukrem 5. Avon Pink Suede - zrobię odlewkę z mojego flakonu PIELĘGNACJA WŁOSÓW 6. Wcierka Jantar x 2 - nowe, ważność do 08.2015 wymienione z sheshe1 7. Yves Rocher Spray do układania włosów zwiększający objętość z wyciągiem z malwy 200 ml, raz użyty nie ma 8. Yves Rocher Odżywka odbudowująca z olejkiem jojoba 150 ml, raz użyta wymienione z sheshe1 9. Yves Rocher Jedwabista odżywka z wyciągiem z owsa, 3/4 ze 150 ml nie ma INNE KOSMETYKI 10. Avon Perełki rozświetlające do twarzy, data produkcji 11.04.2011, jest kartonik wymienione z mucia18 11. Całuśna szminka Color Trend Rich Berry F98958, nowa w folii YANKEE CANDLE Wszystkie woski w woreczkach strunowych Wosk Kringle Peppermint Twist - nowy - wymienione z mucia18 Wosk Nature Paintbrush - nowy - wymienione z mucia18 Wosk Island Spa - nowy - wymienione z mucia18 Wosk Camomile Tea - nowy -wymienione z mucia18 Wosk Coastal Waters - nowy - wymienione z mucia18 Sampler Cozy Sweater - nowy wymienione z mucia18 Sampler Garden Hideway - nowy wymienione z mucia18 Sampler Black Coconut - 3/4 (pokrojony) wymienione z mucia18 Wosk Freshcut Roses - 1/2 - wymienione z mucia18 Wosk Vanilla Satin - 1/2 - wymienione z mucia18 Wosk Season of Peace - 1/2 - wymienione z mucia18 Wosk Clean Cotton - 1/2 - wymienione z mucia18 Wosk Pink Sands - trochę mniej niż 1/2 - wymienione z mucia18 Wosk Red Velvet - trochę mniej niż 1/2 - wymienione z mucia18 Wosk Witches' Brew - 3/4 -wymienione z mucia18 Na zdjęciach niektóre woski nie mają nalepek ale w chwili wysyłki zostaną opisane. W zamian chętnie przygarnę: - perfumy, resztki perfum w oryginalnych flakonach, - puste flakony po perfumach, - książki o różnorakiej tematyce, - wyroby Decoupage. ZAPRASZAM!
Edytowane przez Wendy Czas edycji: 2014-02-17 o 13:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: W styczniu perfumy, pielęgnacja włosów, Yankee Candle
Coś u mnie za Playboy Lovely?
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie?
za: 2x Wcierka Jantar - nowe, ważność do 08.2015 Wosk Kringle Peppermint Twist - nowy Wosk Nature Paintbrush - nowy Wosk Island Spa - nowy Wosk Camomile Tea - nowy Wosk Coastal Waters - nowy Sampler Cozy Sweater - nowy Sampler Garden Hideway - nowy https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=43239310 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
ja po woski,najchetniej wszystkie
![]() a w szczególnosci Wosk Kringle Peppermint Twist - nowy Wosk Nature Paintbrush - nowy Wosk Island Spa - nowy Wosk Camomile Tea - nowy Wosk Coastal Waters - nowy Wosk Freshcut Roses - 1/2 Wosk Vanilla Satin - 1/2 Wosk Season of Peace - 1/2 Wosk Clean Cotton - 1/2 Wosk Pink Sands - trochę mniej niż 1/2 Wosk Red Velvet - trochę mniej niż 1/2 i wcierke jantar mam sporo różnych perfum,cos moge oddac mam tez z decoupage: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1389296430
WYMIANA Edytowane przez mucia18 Czas edycji: 2014-01-16 o 22:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
coś za perełki i 2. Avon Celebre Ice, 50 ml, kilka razy psiknięte, jest kartonik LUB
3. Oriflame Cocktails & the City 30 ml, kilka razy psiknięte, jest kartonik
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
Przekupka: 220 pkt / 100% pozyt.
|
Hej!
![]() Yves Rocher Odżywka odbudowująca z olejkiem jojoba 150 ml, raz użyta Yves Rocher Jedwabista odżywka z wcyiągiem z owsa, 3/4 ze 150 ml Te odżywki YR to do jakich wlosow? ![]() Z pustych butelek mam tym razem Fidji edp 50 ml i taką fajną starą po Opium YSL(brazowa z oczkiem ![]() Edytowane przez Gosia197 Czas edycji: 2014-01-16 o 19:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
coś u mnie za:
Wosk Kringle Peppermint Twist - nowy Wosk Nature Paintbrush - nowy Wosk Island Spa - nowy Wosk Camomile Tea - nowy Wosk Coastal Waters - nowy Sampler Cozy Sweater - nowy Sampler Garden Hideway - nowy Sampler Black Coconut - 3/4 Wosk Freshcut Roses - 1/2 Wosk Vanilla Satin - 1/2 Wosk Season of Peace - 1/2 Wosk Clean Cotton - 1/2 Wosk Pink Sands - trochę mniej niż 1/2 Wosk Red Velvet - trochę mniej niż 1/2? zapraszam do 2 wątków |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
cos za nr 1 ?
![]() |
![]() |
#10 |
:)
|
coś za Celebre Ice?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
coś u mnie? podobają mi się woski
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za woski?
mam, tez watek z ksiazkami https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=645050 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Rozeznanie
|
interesowałaby Cię może książka 'córka alchemika' w zamian za kilka wosków?
W poszukiwaniu życiowej drogi. ![]() 12.02.19 ![]() 'Świat podobny jest do amatorskiego teatru; więc nieprzyzwoicie jest pchać się w nim do ról pierwszych, a odrzucać podrzędne. Wreszcie, każda rola jest dobra, byle grać ją z artyzmem i nie brać jej zbyt poważnie.' - Bolesław Prus, Lalka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Coś za wcierki i jakieś woski ewentualniez?
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za YR jojobę?
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za Jantar/y oraz woski?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie>?
![]()
![]() |
#18 |
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() ![]() 6. Wcierka Jantar x 2 - nowe, ważność do 08.2015 i Wosk Kringle Peppermint Twist - nowy ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Coś za całą pielęgnację włosów i kilka wosków??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
Przekupka: 135 pkt / 100% pozyt.
|
cos za:
8. Yves Rocher Odżywka odbudowująca z olejkiem jojoba 150 ml, raz użyta 9. Yves Rocher Jedwabista odżywka z wcyiągiem z owsa, 3/4 ze 150 ml YANKEE CANDLE ? link do książek - niestety zbyt wiele ich nie mam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za wszystkie woski?
Mam lusterko, szkatułkę i poza wątkiem zakładkę decoupage. ![]()
![]() |
#23 |
Wtajemniczenie
|
Wcierka Jantar x 2
Wosk Kringle Peppermint Twist - nowy Wosk Nature Paintbrush Sampler Cozy Sweater - nowy Sampler Garden Hideway - nowy Wosk Season of Peace - 1/2 Wosk Red Velvet - trochę mniej niż 1/2 coś u mnie? ![]()
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
coś u mnie za przynajmniej 3-4 woski yankee candle? : )
![]() |
#25 |
:)
|
ohhh ta bluzeczke H&M chciałam wymienić na inna bluzkę, ewentualnie mogłabym oddać za dwa kroliczki playboy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za woski
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
hej, znajdziesz cos u mnie dużo mi sie podoba
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
BAN stały
|
ccos u mnie? 2. Avon Celebre Ice, 50 ml, kilka razy psiknięte, jest kartonik 3. Oriflame Cocktails & the City 30 ml, kilka razy psiknięte, jest kartonik 4. Avon Pur Blanca 10 ml, kilka razy psiknięte, jest kartonik 5. Avon Pink Suede - zrobię odlewkę z mojego flakonu 8. Yves Rocher Odżywka odbudowująca z olejkiem jojoba 150 ml, raz użyta 9. Yves Rocher Jedwabista odżywka z wyciągiem z owsa, 3/4 ze 150 ml |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Ok
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:12.