|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
kardigan , nowe kapcie, perfumy, dodatki luty
nieaktualne
Zapraszam Osoby z mniejszą iloscia komenatrzy niz 20 lub z negatywami bede prosila o wyslanie pierwsze. Nie robie zdjęc na sobie. Szukam: * torebki sredniej wielkosci *nowe działające słuchawki z uniwersalnym wejsciem *mp3 * kolczykow Svarowski- tylko z zapięciami ze srebra *ładnych, duzych, nowych maskotek *nowe skarpety na rozmiar stopy 36 *koszule jasne XS dla bardzo drobnej osoby *nowe rzeczy dla kota *nowe perfumy na prezent (nie z Avonu, Oriflame) *nowe kremy 40+, 50+ na prezent *nowe kosmetyki z Body Shop H&M Shimmer Paletka z 5 cieniami stan: tylko wypróbowane, zużycie znikome Etola, futerko, kołnierz Kupione w H&M stan: b.db/idealny długosc calkowita 98cm Ma podszewkę satynowa oraz gumeczki dzieki ktorym da sie futerka zachaczyc o guziki w kołnierzu płaszcza czy marynarki. Oczywiscie futerka mozna tez nosic bez przyczpiania jako etolę. Bardzo ciepłe, długie i stylowe Edytowane przez Aardat Lilth Czas edycji: 2014-02-24 o 22:31 |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: kardigan , nowe kapcie, perfumy, dodatki luty
Tailly Weijl
NOWE okulary wymienione Retro szafka na biżuterie Zrobiona z drewna, zdobiona metalowymi elementami Solidnie wykonana i ciężka waży ponad 2kg Ma otwierane drzwiczki i wysuwane 4 szuflady Jedna z szuflad ma podwójne dno Wymiary: 22cm/15cm Stan: bardzo dobry ale trzeba wziać pod uwage że jest to stara rzecz a nie nowa i dopiero wyjęta z pudełka Wada: jedne z drzwiczek nie mają "rączki" ale nie przeszkadza to w ich otwieraniu Edytowane przez Aardat Lilth Czas edycji: 2014-02-24 o 22:25 |
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
NOWE kapcie z antypoślizgową podeszwą
rozmiar 36-38 (podany na metce) rozciagaja się i dopasowuja do stopy długosc podeszwy 24,5cm wymienione Kardigan H&M Divided roz. 34, długi rekaw wymiary bez rozciagania: długosc 531cm szer. pod pachami 39cm dlugosc rekawa 63cm/49cm Materiał mocno rozciągliwy. Będzie tez dobry na 36. stan: bardzo dobry, był noszony ale nie ma wad fotka robiona flesh'em, wiec rozjasniona, naprawde sweterek jest ciemniejszy, bardziej w tonacji brązowej Edytowane przez Aardat Lilth Czas edycji: 2014-02-24 o 22:25 |
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
Kopertowka
Elegancka, ze złotym łańcuszkiem i złotą lamówką wymiary długosc 27cm wysokosc 11 cm dlugosc lańcuszka 47cm (można odpiąc) stan: bardzo dobry- była kilka razy użyta, nie jest nowa ale nie ma wad ani zniszczeń Edytowane przez Aardat Lilth Czas edycji: 2014-02-24 o 22:25 |
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
Perfumy Chenale No 5
EDT 100ml NOWE Imitacja zapachu Chanel No5 Przyjemny, kobiecy zapach River Island bransoletki NOWE Anda Fashion fiolet roz. XS/S stan: wada- poszło "oczko" na rękawie, poza tym stan bez zarzutu krótka bluzeczka, idealnie dopasowuje sie do ciała Edytowane przez Aardat Lilth Czas edycji: 2014-02-24 o 22:25 |
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
eborah Milano
Made in Italy 24ore velvet wet&dry odcień: 15 waga: 6g tylko wypróbowany, jak nowy Cienie do oczu: złoty Sensique trendy colour, po terminie: 07.2013, NOWY fioletowy Misslyn Monte Carlo(tutaj wyszedł raczej niebieski ale to raczej fiolet), tylko wypróbowany Książki: Kraśko, Szwecja, National Geographic, stan idealny Kobusowie, Chorwacja, National Geographic, stan idealny Szerlińska, Drukarstwo Krakowskie, stan bardzo dobry + Krotochwile i maksymy imić Pana Zagłoby, stan idealny Langenscheidt, Rozmówki- francuski, płyta i książeczka, stan idealny Krasiński, Nie-boska komedia, stan bardzo dobry + Edytowane przez Aardat Lilth Czas edycji: 2014-02-24 o 22:25 |
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
Czarne klasyczne rurki
rozmiar z metki S stan: bardzo dobry- byly kilka razy załozone ale nie maja żadnych wad wymiary dla zainteresowanych Edytowane przez Aardat Lilth Czas edycji: 2014-02-24 o 22:25 |
|
|
|
|
#8 |
|
Zadomowienie
|
Cos u mnie za okularki Tajily oraz sweterek w panterke
?
|
|
|
#14 |
|
Raczkowanie
|
Niestety torebka jest już zarezerwowana. Gdyby coś się zmieniło to dam znać
|
|
|
|
|
#15 |
|
Raczkowanie
|
niestety nic
|
|
|
|
|
#17 |
|
Raczkowanie
|
Niestety nic
|
|
|
|
|
#18 |
|
Zakorzenienie
|
nic
|
|
#20 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety nic
|
|
#21 |
|
Zakorzenienie
|
Niuestety nic
|
|
#22 |
|
Wtajemniczenie
|
nic
|
|
|
|
|
#23 |
|
Zakorzenienie
|
niestety nie.
|
|
#24 |
|
Raczkowanie
|
Coś ode mnie za sweterek w panterkę?
|
|
#25 |
|
Raczkowanie
|
niestety nic, dziękuję
|
|
#27 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 75 pkt / 100% pozyt.
|
Rozmiar 34/36.
|
|
#28 |
|
Raczkowanie
|
do tych okularkow dobralabym kapcie rozowe 36-38 . i mozemy sie wymieniac za torebke
|
|
|
#29 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#30 |
|
Raczkowanie
|
stan torby idealny , wylicytowalam nowa lecz paska nie dostalam do niej. lezy juz i lezy a szkoda bo moze ja ktos wykorzystac. okularki i buciki tez sa pewnie nowe bez rys i uszkodzen?
tak jasne smialo mozemy sie wymienic ! jestem na tak! jutro bym juz torbe wyslala jak tak to zapraszam na prv
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:40.