|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 42 pkt / 100% pozyt.
|
NIE ZNAM REGULAMINU Torebki! :) LUTY
Witam moje drogie Panie
![]() Aktualnie na gwałt poszukuję torebki ktora by była poręczna na uczelnię. Taka którą otwieram i wrzucam notatki i nie motam się z przegrodami zamkami czy innymi dodatkami ![]() Przede wszystkim ma być: -sztywna -najlepiej jakby miała uszka do ręki i długi pasek -nie chcę szmacianego worka -nie poszukuję lakierowanych bardzo eleganckich wzorów Nie większa niż A4!!!!!!! Może być mniejsza! Ale nie taka co tylko portfel zmieści ![]() Nowa lub bez wad! Nie potrzebuję znoszonej ktorej ledwo się uszka trzymają :P takich to mam kilka :P Oferuję to co mam w wątku. Poza wątkiem ewentualnie mam duzo okryć wierzchnich takich jak kurtki i płaszcze w rozm s/m, jeansowa kamizelka sandałki na obcasie nowe zakupione w funk'n soul rozm 39 lub 40. Odsypki kosmetyków: algi morskie zielone (spirulina), glinka zielona(całe opakowanie 60g ktore starczy na sporo masek) ze strony 'zrób sobie krem' w 100% naturalne. Takich mniej więcej szukam:
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Torebki! :)
u mnie torebki, np. czarny kuferek z kokardką.
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
u mnie dua torebka, skórzana brązowa
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
u mnie kuferek ^^
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
U mnie sporo torebek
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:06.