|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Zapachy męskie LALIQUE, YR, ICEBERG,AVON, kwiecień
Hej! Mam do wymiany kilka zapachów męskich TŻ.
Avon Today for men (w kartoniku, psiknite 3 razy dla sprawdzenia zapachu) Lalique Enre Noire (butelka jest czarna i ciezka ale na moje oko/reke zostalo ok 65% ze 100ml) Yves Rocher Comme Une Evidence Green 75ml NOWE, ZAFOLIOWANE Avon Herve Leger ok 45% z 75 ml Iceberg Eau de Iceberg Cedar zostalo ok 50% z 100ml Avon Individual Blue (psiknięte raz - w kartoniku lekko sfatygowanym ![]() Yves Rocher Transat zostało ok 80% z 75ml W innym wątku mam też zapachy damskie ![]() ![]()
![]() Edytowane przez thugmisses Czas edycji: 2014-04-13 o 11:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
Przekupka: 75 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Zapachy męskie LALIQUE, YR, ICEBERG,AVON, kwiecień
Hej, czego szukasz w zamian? Poza watkiem mam 100ml meskiego Rasasi Al Wisam Evening. Nowe minus kilka psikow testowych.
![]() |
#3 |
BAN stały
|
Avon Today for men (w kartoniku, psiknite 3 razy dla sprawdzenia zapachu)
Lalique Enre Noire (butelka jest czarna i ciezka ale na moje oko/reke zostalo ok 65% ze 100ml) Yves Rocher Comme Une Evidence Green 75ml NOWE, ZAFOLIOWANE Avon Herve Leger ok 45% z 75 ml Iceberg Eau de Iceberg Cedar zostalo ok 50% z 100ml Avon Individual Blue (psiknięte raz - w kartoniku lekko sfatygowanym ![]() Yves Rocher Transat zostało ok 80% z 75ml cos u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
coś u mnie? głównie za iceberga
![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
Przekupka: 220 pkt / 100% pozyt.
|
Hej!
![]() BVL nie daje mi spokoju ![]() ![]() Czy ewent. jakies szmineczki by Cie interesowały+ Benefit róż mam w wątku...i nie wiem co jeszcze ,,,,pomysle i napiszę jeszcze. ![]() Nowa sukienka w kwiatki M na lato.... odlewka meskiej Balenciagi-ale mala ![]() Taki mam zestawik do wydania:podklad,róż Benefit,szminka.BEZ CHLOE ![]() Edytowane przez Gosia197 Czas edycji: 2014-04-14 o 14:21 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
BAN stały
|
cos za
Yves Rocher Comme Une Evidence Green 75ml NOWE, ZAFOLIOWANE ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:34.