|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
maj Torebki MIZENSA dużo bizuteriimożna pisać : ) ZASADY 1. rzeczy opisuję dokładnie, ale raczej nie robię zdjęć na sobie, ponieważ większości ubrań pozbywam się ze względu na to, że są za duże/za małe i robienie zdjęć w rzeczach, które na mnie nie pasują, mija się z celem 2. wysyłam rzeczy dobrze zabezpieczone, w kopertach bąbelkowych -czasami wykorzystuję koperty, które wcześniej otrzymałam, oczywiście dokładnie zakrywam ewentualne adresy etc...także nie przeszkadza mi, jeśli od Ciebie także dostanę paczkę w użytej kopercie, pod warunkiem, że dobrze ją zabezpieczysz. 3. zdecydowanie PREFERUJĘ DUŻE WYMIANY, ze względu na spore koszty wysyłki nie wymieniam się za jakieś drobne rzeczy, jak najbardziej mogę się też wymienić OSOBIŚCIE WE WROCŁAWIU 4. jeśli otrzymam rzecz niezgodną z opisem odmieniam się - na Twój koszt
WYMIANA Edytowane przez czarna_kiecka Czas edycji: 2015-05-22 o 20:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: maj Torebki MIZENSA dużo bizuterii
* Jasna torebka ze złotymi elementami, stan bdb, lekko przybrudzona od spodu ale wyczyszczę przed wysyłką. Pasek nie jest regulowany, można go odpiąć. Torebka nie jest typowo biała, raczej lekko beżowa.
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
* Mizensa Bonnie, stan db, posiada otarcia na rączce, myślę że jesli zamaluje się je czymś w podobnym kolorze, to nie będą się w ogóle rzucały w oczy oprócz tego ma normalne ślady użytkowania, lekkie otarcie z jednej strony, wszystko ukazane na zdjęciach. Bardzo pojemna, kolor to taki pudrowy róż wpadający w beż.
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
* Mizensa Jacky, mieści A4 poziomo, bardzo pakowna, sporo kieszonek w środku, stan db+, wokół zapięcia zaczęła odchodzić skóra, ukazane na zdjęciu, malutkie otarcia na dnie. Regulowany i odpinany zamek. Bardzo dobra jakościowo, na pewno jeszcze komuś posłuzy, Posiada 2 komory, jedna zapinana na zamek, druga na metalowe zapięcie.
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
coś u mnie za: Jasna torebka ze złotymi elementami?
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=814572 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
To możemy się wymienić
![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=814572 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
nic niestety
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:28.