|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Nindżopesz
Przekupka: 57 pkt / 100% pozyt.
|
botki jak Lity 38, spódnica maxi 34-38 w marcu
NIEAKTUALNY
Witam! Zasady jak wszędzie, preferuję listy polecone ekonomiczne. Mam na wymianę: - czarne botki w stylu Litów, wkładka 24 cm, obcas około 10 cm. Na mnie ciut za małe więc na dwór włożyłam je ze dwa razy. Czubek i obcas są nieco odrapane ponieważ dziecko dorwało buty w swoje ręce. Od wewnętrznej strony lekkie otarcia, wszystko widać na zdjęciach. Rozmiar oficjalny 39 ale wg mnie jest zawyżony. - ciemnofioletowa długa spódnica Monsoon z rozporkiem do kolan, lekko rozszerzana ku dołowi, lejący, elastyczny i niegniotący materiał. Rozmiar z metki 38 ale pasuje też na 34 i 36. Szerokość w pasie 34 cm bez rozciągania, 42 po rozciągnięciu. Długość 101 cm. Szukam: - noszę tylko czerń, nie interesują mnie ubrania w innych kolorach. - wszystko co asymetryczne, oversize, waterfall, nietoperzowate: sukienki i tuniki (zakrywające tyłek, nie noszę krótkich bluzek), narzutki, swetry. - rozmiar obojętny, noszę 34 ale lubię oversize. - wiosenne czarne buty na stabilnym ale w miarę wysokim obcasie. Edytowane przez Redhaired Witch Czas edycji: 2014-03-25 o 17:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:09.