![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XIX)
Witamy w kolejnej części naszego wątku!
Poczekalnia Poprzednia część
Cuause I know I don't understand, just how your love your doing no one else can... Edytowane przez hje Czas edycji: 2014-09-28 o 13:52 |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XIX)
Tugeza od 2. Na szczescie bez placzu, Pietraszko po prostu wstal wyspany;] spalam 2godz.
I nie ma to jak pozrec sie z mezem o 4 nad ranem co? Ja nie wiem, ostatnio coraz gorzej jest, on mowi, ze ja mu wmawiam rozne rzeczy ktorych on nie ma na mysli a jego zachowanie zupelnie temu zaprzecza, serio mam dosc, bardzo bardzo, siedze i wyje a on spi:'( Sent from my Lumia 625 using Tapatalk
#5 |
Zakorzenienie
|
trzecia
![]() ---------- Dopisano o 07:28 ---------- Poprzedni post napisano o 07:26 ---------- Na prawdę mi baaardzo pomogyście - każda co innego ![]() Pstryniu my na noc używaliśmy. Troszkę szumi. A starcza zależy na ile od ilości wody wlanej i ustawienia mocy pary. Sylwietta zdrowia dla brata! Młody się właśnie pięknie przysilił, więc idę oddać później kupsztala do badania. Na razie sie wstrzymam bo tu w analityce trzeba czekać w kolejce żeby oddać próbkę do badania. |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
A ja czytam starą część i się zastanawiam czemu nie mogę cytować
![]() ![]() Ellmi i Misia my też będziemy kupować śniegowce na śnieg. U nas nie ma Decathlonu , ale znaleźliśmy fajne w sklepie zajmującym się sprzedażą obuwia dla dzieci ![]() ![]() Hope co do portfela to zmierz wymiary i jak Tż nosi w kieszeni, plecaku ?? Bo ja swojemu kupiłam duży, ale nie wzięłam pod uwagę że on zawsze nosi w kieszeni spodni ![]() Dziewczyny bo wszędzie jest napisane, żeby po antybiotyku odczekać te 6 tygodni. A u nas w przychodni mówią, że trzeba odczekać tyle dni ile dziecko brało lek. ![]() ![]() I teraz nie wiem , jutro mija 4 tygodnie od skonczenia leku i mąż ma wolne i tak się zastanawiam czy iść na szczepienie czy jeszcze czekać. Zuzka już zdrowa jest. Zostało nam ostatnie szczepienie , które chciałabym już mieć za sobą. W ogóle czy któreś dziecko już jest po wszystkich szczepieniach ?? Edytowane przez Aga8484 Czas edycji: 2014-10-01 o 07:47 |
![]() ![]() |
![]() |
#7 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Tydzien temu sie szczepilismy a Blanka do tej pory tam gdzie było wkłucie ma tak jakby siniaka sporego, nie wiem o co chodzi. Smaruje jej altacetem to troche przygasło ale jest ![]() Przepraszam że tak z buta wchodzę ale jakoś ostatnio nie mam weny, teraz ledwo na oczy widzę bo chyba zapalenie spojówki mnie dopadło ;/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
#8 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
U nas jeszcze niedawno tak bylo: oboje zmeczeni, u tz dodatkowo stres w pracy, m.in. stad decyzja o moim przyjezdzie do Pl. Jesli rozmowa nie pomaga, to pakuj sie i jedz na tydzien-dwa nad morze. Nam pomoglo ---------- Dopisano o 09:22 ---------- Poprzedni post napisano o 09:20 ---------- aga my jestesmy na biezaco, ale w najblizszym czasie czeka nas powtorka bodajze ospy i po skonczeniu 2 lat kolejne szczepienia z kalendarza, takze u nas stale jakies sa na tapecie ---------- Dopisano o 09:22 ---------- Poprzedni post napisano o 09:22 ---------- Cytat:
Kciuki za dobre wyniki! ---------- Dopisano o 09:23 ---------- Poprzedni post napisano o 09:22 ---------- Cytat:
Siniak sam zejdzie, altacet wiele nie pomoze |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Nawijko-nie wiem czy dotarła do Ciebie wiadomość,jeśli nie to raz jeszcze Dziękuje ![]() Sylwietta-powodzenia dziś ![]() *** U nas od kilku dni bunt/skok/taki etap i grom wie co jeszcze. Oskar na wszystko piszczy,płacze,skrzeczy i jest czasami tak irytujący że mam ochotę zabarykadować się w szafie jak Meneq ![]() Wystarczy mu tylko powiedzieć "nie" a potrafi rozpętać taką aferę jakiej świat nie widział. Jestem już bliska odwiedzinom w ... Domu wariatów ![]()
#10 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rozumiem Ciebie, trzymaj sie. Nie mow "nie", tylko powiedz to samo, ale jako zdanie twierdzace, np. idz powoli zamiast nie biegnij, u nas sie sprawdza. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#11 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do portfela dla mnie najlepszy ostatni. Wygląda tak bardzo porządnie. I tak jak dziewczyny radzą sprawdz wymiary. Ja kiedyś tacie kupiłam piękny, skórzany portfel i się okazało, że dowód rejestracyjny samochodu się nie mieści. My z miesiąc temu mieliśmy ostatnie szczepionki. Samochód bardzo nie ucierpiał. Ponoć jechali powoli, samochód przed nimi nagle zachamował, więc oni zjechali na pobocze i w znak wjechali. Ucierpiał tylko zderzak. Możliwe to to? Mam cały kurs na prawko zrobiony, tylko egzamin mi został i wydaje mi się, że jadąc wolno i zachowując bezpieczną odległość od samochodu przed sobą jest to nie realne, zwłaszcza, że szosa sucha. Wydaje mi się, że albo jechali za szybko albo siedzieli na tyle innego samochodu. A co myślą o tym prkatykujący kierowcy?? Żebym na idiotke nie wyszła w niedziele. Praca tylko dla osób z wykształceniem bibliotecznym , albo chociaż z dzoświadczeniem. Nie mam ani jednego ani drugiego. Tż chyba głupio, że tak zareagował, ale ja tak łatwo nie ulegnę, bo już przegina z tym moim byłym. Chyba Wam nie pisałam, ale zatrudnił jego ojca, zupełnie przypadkowo. Nie wiem czy się zgalali, że ja to ja i mój nieoszły teściu coś mówi czy co. Bardzo lubiana przez jego rodzinę byłam. Nie wiem o co chodzi, nie udało się, nie ma tematu. A tż to ciągle ciągnie. Już czasem myślę, że ma coś na suieniu i stąd to wszystko. Dobra już Wam nie truje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#12 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dla mnie wersja wypadku jest mozliwa: wszystko zalezy od reakcji i umiejetnosci kierowcy. Zderzak to zazwyczaj plastik, wiec naturalne, ze oberwal. Ja ostatnio przytarlam nasz samochod wyjezdzajac z parkingu pod blokiem, mamy beznadziejny wyjazd, wiec szybciej niz toczac sie 10km/h nie da sie go pokonac a mnie przy tej predkosci udalo sie urwac kawalek nadkola tylnego - wpadlam na murek odbijajac kierownica, zeby kota nie potracic. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
aaaa dziewczyny, tak się cieszę!!!
![]() pogadaliśmy z mężem i zdecydowaliśmy się jechać w podróż poślubną nareszcie ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#14 | |
Zakorzenienie
|
już myślałam, że mnie nie chcecie
![]() ![]() Ale na szczęście to tylko nowy wątek ![]() Blanka dzisiaj pierwszy raz od ponad trzech miesięcy przespała noc! ![]() Silver strasznie się cieszę, że jesteście już w domu! ![]() Ciekawe jak nasza Sylwietta? Marsi Kochana odezwij się jak się czujecie z Marinką ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Cześć kochane
Fewciu- bez zmian ![]() ![]() leżeć leżec i jeszcze raz leżeć zwariować idzie i nic nie jest lepiej a Leos mi dał dziś w nocy tak popalic,że ho ho- do godziny 23 byłam u niego 6 razy ![]() ![]() Edytowane przez marsi11 Czas edycji: 2014-10-02 o 09:25 |
![]() ![]() |
![]() |
#16 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Uważasz , że 4 tygodnie od antybiotyku to odpowiedni czas i mogę iść ją zaszczepić ???? ---------- Dopisano o 12:43 ---------- Poprzedni post napisano o 12:08 ---------- Cytat:
![]() ![]() Zazdroszcze tak pozytywnie ![]() A Ania z dziadkami zostaje ?? Edytowane przez Aga8484 Czas edycji: 2014-10-01 o 11:45 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#17 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() zazdraszczam ![]() Pstryczku mam nadzieje, ze Jej to minie, na basen chetnie chodzila ale dawno juz nie byla, pojde jeszcze raz i zobacze, 2 razy mozemy bo pozniej trzeba juz sie zapisac i jakies oplaty pewnie sa, wolalabym zeby za zajecia sie placilo, a nie tak miesiecznie |
||
![]() ![]() |
![]() |
#18 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A Anusia jedzie z nami ![]() ![]() Już zarezerwowane, zapłacone, dziś TŻ jedzie na zakupy, a ja jutro jak Ania będzie w żlobku. Normalnie jaram się, bo nigdy jeszcze nie byłam na takich wypasionych wakacjach ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
![]() Ja od rana zalatana. Byliśmy dziś oglądać mieszkanie. Na razie nie będę nic więcej pisać żeby nie zapeszyć. Ciągle wynajmujemy kawalerke. Mam tego już dosyć i postanowiliśmy się postarać porządnie o mieszkanie. Tak mi się marzy , żeby Daria już swój pokoik miała ![]() Poza tym zaraz idę do lekarza z Darią (kontrolnie po szpitalu) i po L4 do końca tyg. Potem muszę jechać do pracy. ![]() Ale nawet nie wiecie jak się cieszę że już w domu jesteśmy. Daria spała dziś jak zabita , szczęśliwa że w swoim łóżeczku jest. Zdziwiłam się że tak mało nadrabiania a to już nowa część jest ![]() ![]()
#20 |
Zakorzenienie
|
A to juz nowy watek ja w stary zagladam i mysle ale cicho
#21 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny mam dola jak stad do meneq (meneq w japonii nie w pniu
![]() Sent from my Lumia 625 using Tapatalk
#23 |
Rozeznanie
|
Dzień dobry!
Znalazłam nowy wątek ![]() Silver - kciuki za mieszkanko! Ewulkaa - ale fajnie z tym wyjazdem ![]() Lady - przytulam ![]() Znikam, bo sporo roboty mam. Buziaki |
![]() ![]() |
![]() |
#24 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Heja.... ciemna masa ze mnie. Próbowałam na starym wątku coś napisać
![]() Dopadło mnie- w nocy wymiotowalam i nie spałam nic. Jestem dziś wrakiem-ledwo patrze na oczy.:banghead: Nie ma chętnej na meliski?
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." ![]() Edytowane przez neti1 Czas edycji: 2014-10-01 o 13:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Hej!
Ja już u mamy, wczorajszy dzień to był jakiś koszmar, doła mam jak stąd na księżyc. |
![]() ![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Dwbrah. Tule mocno wiem jak sie czujesz
![]() ---------- Dopisano o 17:11 ---------- Poprzedni post napisano o 17:10 ---------- Aha ya gwqrancja jakies 25o zl kosztowała ale jak veedsie sie koncsyc to cos sie w niej popsuje..... hehe sorry za bledy na kompie ppprawie
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wiem, nie znam sie. O takich rzeczach powinien decydowac lekarz. To raczej nie o antybiotyk chodzi a o ogolne oslabienie organizmu, ewentualne niedoleczenie czy komplikacje. U nas przed szczepieniem zawsze pojawia sie pytanie o choroby przebyte i przyjmowane lekarstwa w ostatnim miesiacu, wiec pewnie 4 tygodnie sa wystarczajace ---------- Dopisano o 17:24 ---------- Poprzedni post napisano o 17:23 ---------- Cytat:
Az tak zle? Z mezem? ---------- Dopisano o 17:25 ---------- Poprzedni post napisano o 17:24 ---------- Cytat:
Co sie dzieje? ---------- Dopisano o 17:27 ---------- Poprzedni post napisano o 17:25 ---------- Cytat:
A u mnie akurat same pozytywne reakcje na dlugie karmienie. W ogole jest smiesznie, bo nikt z sasiadow ani z ludzi z okolicy oraz dalszych znajomych nie wiedzial o Yae a teraz jest zdziwienie ;-) |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
U mnie same negatywy jyz
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:07.