|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
Ubranka dla chłopca ok. 3-14 miesięcy
Oddam ubranka dla chłopca od ok. 3 do 14 miesięcy.
W stanie idealnym, bardzo dobrym i dobrym. Na pewno jeszcze komuś posłużą ![]() Oddam jako 2 komplety: - komplet 1 - zdjęcie nr 1 - od ok. 3 do 7 miesięcy + niebieski rampers oraz body trochę większe do ok. 9 miesięcy - bluza na suwak - bluzka w paski Wójcik - bluza w samochodziki - 3 pajacyki do spania F&F - niebieski rampers - body z dinozaurem - komplet 2 - zdjęcie nr 2 - od ok. 10 do 14 miesięcy - 4 pary spodni w stanie idealnym, dresy bardzo dobry - bluzka z kołnierzykiem - koszulka safari Lub obydwa komplety dla jednej osoby, jeśli ktoś będzie miał życzenie wziąć wszystko ![]() Za koszt wysyłki (jeden komplet - paczka eko + opakowanie - 14 zł; dwa komplety 17 zł) Zapraszam! Edytowane przez elizziak Czas edycji: 2014-02-20 o 13:31 |
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ubranka dla chłopca ok. 3-14 miesięcy
pomyliłam wątki
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post78284251 Edytowane przez niezwykla22 Czas edycji: 2014-02-20 o 15:10 |
|
|
|
#3 |
|
Zadomowienie
|
Jestem zainteresowana 2 kompletem
|
|
#4 |
|
Zadomowienie
|
sorki zapomniałam
podaj mi tylko długość spodni od kroku dziękuje z góry
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:04.