|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
wielka LISTA ZACHCIANEK (marzec)Witam Dziewczyny! ![]() Poniżej lista rzeczy, których szukam. Jeśli posiadasz coś,co mogłoby mnie zainteresować, zerknij najpierw, proszę, do mojego wątku i sprawdź, czy coś Cie zainteresuje w zamian. Na zielono najpilniejsze ![]() ![]() POSZUKIWANE KOSMETYKI -kosmetyki azjatyckie, szczególnie kremy BB, kazda ilosc -kremy,serum, krem BB ze sluzem Slimaka, oddam wiele -baza pod cienie Art Deco lub Inglot -korektor na wypryski seria C&C Avon nowy na zapas -mydła naturalne, Aleppo, savon noir -toniki do cery tłustej, apteczne lub naturalne hydrolaty -KOSMETYKI PROFESJONALNE DO WŁOSÓW- SZAMPONY, MASKI, ODZYWKI, SERA, obecnie do włosów brązowych -mydełka Bambino, Kajtek, Zele do mycia ciała dla dzieci, bez parabenów -kosmetyki do prostowania włosów termoochronne np Matrix, tylko fryzjerskie -wosk, nabłyszczacz do włosów Matrix -brązery, rozświetlacze, róże mineralne Rhea -nowe tusze do rzęs ORIFLAME -zapachy: YR neonatura seve Oriflame elvie, divine givenchy Ange ou demon niektóre DEMETER ![]() POSZUKIWANE CIUCHY -buty rozmiar 38, wkładka 24,5 cm, baleriny kolorowe, sandały, workery z ćwiekami, paskami, adidasy czarne na co dzień -bluzeczki z krótki rękawem, długim, bez rękawów-bokserki M, jednolite -bluzki z kotami, jakimis kreskówkowymi nadrukami -spodnie rurki kolorowe, rurki MORO-oddam wszystko, rajstopy, legginsy w szkocką krate, pas ok 40 cm na płasko -marynarka dresowa kolorowe-zielona, szara, niebieska, z łatami -CIUCHY DLA CHŁOPCA NA wiosnę marynarka ,SPODNIE, BLUZY, BLUZECZKI Z DŁUGIM RĘKAWEM, DRESY NA 128cm+ -duza, czarna torebka ćwiekami, chetnie shopper bag ![]() POZOSTAŁE -nowe lub mało używane obrusy, serwetki większe ( także z motywami świątecznymi) -ozdobne poszewki na poduszki 40/40 cm i nieco wieksze, nowe lub mało uzywane, w stanie idealnym -duze pucharki na desery/lody w stanie idealnym, szklane -ogromna torebka xxxxxl -broszki, duze filcowe, srebrne, kamea, -kolorowe sznurówki - włóczki, sznurki, kokardy, agrafki etc -kolorowe drewniane korale, guziki duze, dziurki musza byc dosc duze zeby przedszkolak nawlekł je na sznurówkę -dziurkacze ozdobne, zestaw do nitowania -ogólnie artykuły papiernicze -serwetki, takze pojedyncze sztuki, do decoupage -wszystko co moze sie przydac do decoupage -KSIĄŻKI DLA DZIECI NP. O PANU KULECZCE -puste płyty DVD i CD -seria MUSIEROWICZ Z góry dziękuję za jakikolwiek odzew ![]() ![]() Pozdrawiam
Edytowane przez Violette_24 Czas edycji: 2015-02-13 o 13:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: wielka LISTA ZACHCIANEK (marzec)
Witaj
![]() Poza wątkiem mam dwa nowe kremy YR Cure Solutions , każdy z nich po 15 ml i mgiełkę Avonu arbuzową (ubytek ok. 20 ml ze 125 ml) https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=597433 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
dziekuje ale klapki mnie nie interesuja, pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
Przekupka: 43 pkt / 100% pozyt.
|
mam poza wątkiem rzeczy typu włóczki, guziki, koraliki, kartki pocztowe, gdybyś była zainteresowana wymianą za kosmetyki
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
hop hop
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
Przekupka: 43 pkt / 100% pozyt.
|
zapomniałam, ze pocztówki wywaliłam
![]()
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Z pewnością mam kilka obrusów których nie używam i raczej prędko nie będę bo mam maluszka w domu, który uwielbia ściągać wiszące tkaniny
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:03.