|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
NIE ZNAM REGULAMINU Lakier do paznokci- świeże, raz użyte MARZEC
Pozbywam się mini kolekcji, bo i tak nie maluję paznokci, a ostatnio nakupowałam lakierów jak głupi mydła
![]() Chętnie wszystko do jednej osoby, ale mogę rozdzielić. Szukam: Revlon Colorstay Buff tłusta/mieszana- podkład Płyn micelarny do demakijażu Bourjois Biochemia Urody Próbki perfum i odlewki 1. Essence Colour & Go 48 meet me now-fiolecik 2. Manhattan Lotus Effect 59L- lekko ceglasty 3. Miss Sporty Lasting Colour 525-nudziak 4.Bell Airflow- intensywna czerwień 5. Bell air Flow- ten dolny fiolet w linku 6. Essence Colour & Go english rose- piękny zgaszony róż 7. Miss Sporty Lasting Colour 415- stalowy 8. Oriflame Deep Plum- bardzo ciemna śliwka 9. Miss Sporty Long Lasting Colour 390 śliczny wiosenny róż 10. Maybelline Forever Strong Pro 90 Deep Red- wspaniała głęboka czerwień 11. Miss Sporty- Clubbing 302- intensywny róż. DOSTĘPNE 2, 3, 5, 7, 9
Wymianka- prostownica, mp3, atomizery Edytowane przez confusion Czas edycji: 2014-04-02 o 14:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Dot.: Lakier do paznokci- świeże, raz użyte
Niestety nic.
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
odpowiedziałam u Ciebie
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Podobają mi się poniższe lakiery, w kolejności od tego który podoba mi się najbardziej, na szaro 2 które mogłabym chcieć, w zależności co unegocjujemy
![]() 10. Maybelline Forever Strong Pro 90 Deep Red- wspaniała głęboka czerwień 6. Essence Colour & Go english rose- piękny zgaszony róż 9. Miss Sporty Long Lasting Colour 390 śliczny wiosenny róż 11. Miss Sporty- Clubbing 302- intensywny róż. 1. Essence Colour & Go 48 meet me now-fiolecik 4.Bell Airflow- intensywna czerwień 8. Oriflame Deep Plum- bardzo ciemna śliwka Micel jest już prawie przyklepany z inną wizażanką, poza nim wszystko inne jest dostępne. Edytowane przez zapaałka Czas edycji: 2014-03-26 o 19:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
Dot.: NIE ZNAM REGULAMINU Lakier do paznokci- świeże, raz użyte MARZEC
up
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
A więc:
ode mnie: - nowy żel pod prysznic YR - nowy płyn do soczewek Alcon 120 ml - aspiryna odsypka (w strunie, ewentualnie znajdę jakieś opakowanie zastępcze) za Twoje lakiery: 10. Maybelline Forever Strong Pro 90 Deep Red 6. Essence Colour & Go english rose 9. Miss Sporty Long Lasting Colour 390 11. Miss Sporty- Clubbing 302 1. Essence Colour & Go 48 meet me now 4. Bell Airflow intensywna czerwień 8. Oriflame Deep Plum ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
Zgadzam się, adresy na prv
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
Zostały kolory 2, 3, 5,7, 9
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
up
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
no niestety nic więcej nie widzę
![]() na pudełku mi nie zależy ![]() Pozdrawiam
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:16.