|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Wszystkowątek marcowy :)
Zapraszam
![]() Witam w moim wątku! Zrobiłam dalsze porządki i znów znalazło się trochę rzeczy do oddania. Moje zasady są w większości jak u wszystkich: szanujmy się; odpisujemy na zmianę: ja w Twoim wątku, Ty w moim itd.; wysyłamy poleconym lub paczką Staram się ponownie wykorzystywać wiele rzeczy, dlatego chętnie wysyłam rzeczy zapakowane w folię i włożone w kopertę, nie przeszkadza mi też jeśli sama dostanę taką paczkę, proszę tylko o uważne pakowanie (szczególnie kosmetyków), żeby nic się nie uszkodziło. ---------- Dopisano o 18:18 ---------- Poprzedni post napisano o 18:17 ---------- Do wymiany mam: *torba a4 -jej stan oceniam na bardzo dobry minus, w środku ma fajną kieszonkę na portfel na cienkim pasku *bransoletka i zawieszka *poszewka na jaśka (chyba mniejsza niż standardowo, dla zainteresowanych mogę zmierzyć), ręcznie haftowana w egipskim stylu. *kolorowe sznurówki *pasek - stan dobry *mała ramka na zdjęcie, mogę zmierzyć, ale takie standardowe zdjęcie się zmieści, tylko pionowo. papeteria (skrzypce-9 kartek i 8 kopert, ta po lewej- 8 kartek i 6 kopert, ta po środku- 7 kartek i 6 kopert prostownica, używana, ale w dobrym stanie, sprawna, ma regulację temperatury i ceramiczne płyki ---------- Dopisano o 18:20 ---------- Poprzedni post napisano o 18:18 ---------- *silikonowe, cienkie ramiączka Pierdółki: jakieś koraliki, guziczki itp. Ogólnie można to sobie gdzieś ponaszywać, może się komuś przydadzą Oddam te rzeczy za drobiazg (zmywacz do paznokci, waciki, jakieś próbki itp.) KSIĄŻKI: Jak widać, w razie wątpliwości – pytać śmiało ![]() brak Małej Syrenki i Pocahontas ! *koszula czarna, rozmiar 40, nienoszona, na mnie jest za duża *kurteczka biała M, na mnie za duża więc przewisiała w szafie:/ *ochraniacz na komórkę (taki żółty piesek) * bluzka czerwona (plamka to wina aparatu) bluzka H&M koszulowa, Xs, kochałam ją, bo jest urocza, ale trzeba się pogodzić z faktem, że nigdy już w nią nie wejdę ![]() chusta, duża w takim niebieskim ombre. Nie moje kolory, ale może komuś przyda się na wiosnę ---------- Dopisano o 18:21 ---------- Poprzedni post napisano o 18:20 ---------- * śliczna, fioletowa bluzka odcinana pod biustem (gumka) - S * spodnie czarne, S, z haftem na pupie ![]() * jabłko szklane * słoń też ze szkła *film po francusku (może ktoś zna język i jest miłośnikiem takiego kina) tytuł: The shock *prostownico-karbownica, prawie nowa, użyta może ze 2/3 razy ---------- Dopisano o 18:21 ---------- Poprzedni post napisano o 18:21 ---------- *kozaki z haftowanym (?) motywem na cholewce, rozmiar 37. trochę zdarte fleki, usztywnione obcasy i lekko ubrudzone (wyczyszczę ![]() *śliczne, eleganckie buty, rozmiar 37. założone raz na wesele, nie mam ich gdzie nosić. są brokatowe ![]() *zamsz do zdobienia paznokci, użyty ze dwa razy *szpilki Jennifer, nienoszone, przymierzone tylko, rozmiar 37, brak wad -TYLKO Za COŚ SUPER ---------- Dopisano o 18:26 ---------- Poprzedni post napisano o 18:21 ---------- mam lekki problem z internetem i nie mogę wgrać zdjęć, zrobię to jak najszybciej Edytowane przez kejtlyn Czas edycji: 2014-04-01 o 17:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Wszystkowątek marcowy :)
i dalej zdjęcia
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
i buty
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
dokładam nowy, nienoszony pierścionek z zegarkiem, rozmiar uniwersalny
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:31.