|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
![]() Wymiana kosmetykówChętnie przygarnę maski algowe Bielendy!
Produkty z BU, Mazideł, ZSK itp. Do wymiany: 1. La Roche Posay, Effaclar, Puryfing Foaming Gel New Formula (Oczyszczający żel do twarzy) (mniej niż połowa opakowania) 2. Lirene Dermoprogram, Mineralna emulsja do opalania spf 20 (2 razy użyty, więc prawie cały) 3. Iwostin Purritin Krem przywracający nawilżenie (1/3 opakowania) 4. Avon Naturals, Żel pod prysznic truskawka i guawa (nie używany) 5. Avon Naturals, Spray do ciała truskawka i guawa (nie używany) 6. Lady Speed sztyft 24/7 Fruity Splash żel 65 g (użyty kilka razy, opakowanie prawie pełne) 7. Revlon Colorstay, SPF 6, do cery tłustej i mieszanej (1/3 opakowania) 8. Classic Manicure, Nail Polish. Quick dry, contains vitamins a, e, f. nr 138 (1 raz użyty) 9. Acnefan Asa, Krem do pielęgnacji cery trądzikowej (1/3 opakowania) 10. Ziaja Med, Kuracja Antybakteryjna, Reduktor Trądziku Punktowy. (ponad połowa opakowania) 11. L`Oreal, Elseve Color-Vive, Odżywka w sprayu do włosów farbowanych lub z pasemkami (użyte kilka razy, prawie całe) 12. próbka Black mud shampoo Jericho 13. próbka Body Lotion Jericho 14. próbka Moisturizing day cream Jericho 15. próbka krem z kwasem migdałowym i polihydroksy-kwasami BANDI 16. Mineralny Róż, FM (dużo ponad połowa opakowania)
Justyna ![]() Edytowane przez jp91 Czas edycji: 2011-05-09 o 20:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
Dot.: Wymiana kosmetyków
4. Avon Naturals, Żel pod prysznic truskawka i guawa (nie używany)
5. Avon Naturals, Spray do ciała truskawka i guawa (nie używany) 6. Lady Speed sztyft 24/7 Fruity Splash żel 65 g (użyty kilka razy, opakowanie prawie pełne) 8. Classic Manicure, Nail Polish. Quick dry, contains vitamins a, e, f. nr 138 (1 raz użyty) 16. Mineralny Róż, FM (dużo ponad połowa opakowania) cos u mnie?
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Hej znajdziesz coś u mnie za
2. Lirene Dermoprogram, Mineralna emulsja do opalania spf 20 (2 razy użyty, więc prawie cały) Avon Naturals, Spray do ciała truskawka i guawa (nie używany)
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za :
9. Acnefan Asa, Krem do pielęgnacji cery trądzikowej (1/3 opakowania) 15. próbka krem z kwasem migdałowym i polihydroksy-kwasami BANDI 16. Mineralny Róż, FM (dużo ponad połowa opakowania)
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
znajdziesz cos u mnie?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
Przekupka: 73 pkt / 100% pozyt.
|
Witaj, może znajdziesz coś u mnie w zamian za:
3. Iwostin Purritin Krem przywracający nawilżenie (1/3 opakowania) 4. Avon Naturals, Żel pod prysznic truskawka i guawa (nie używany) 5. Avon Naturals, Spray do ciała truskawka i guawa (nie używany) ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Mucia - napisałam na PW ![]()
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
coś za 3. Iwostin Purritin Krem przywracający nawilżenie (1/3 opakowania)?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za
. Lirene Dermoprogram, Mineralna emulsja do opalania spf 20 (2 razy użyty, więc prawie cały) 3. Iwostin Purritin Krem przywracający nawilżenie (1/3 opakowania) Revlon Colorstay, SPF 6, do cery tłustej i mieszanej (1/3 opakowania) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za:
1. La Roche Posay, Effaclar, Puryfing Foaming Gel New Formula (Oczyszczający żel do twarzy) (mniej niż połowa opakowania) 3. Iwostin Purritin Krem przywracający nawilżenie (1/3 opakowania) 4. Avon Naturals, Żel pod prysznic truskawka i guawa (nie używany) 7. Revlon Colorstay, SPF 6, do cery tłustej i mieszanej (1/3 opakowania) 16. Mineralny Róż, FM (dużo ponad połowa opakowania) ?
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Może znajdziesz coś w moich 3 wątkach za Revlon?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
hej, mi pasuje
![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:45 ---------- Poprzedni post napisano o 11:58 ---------- Fajnie, to wezmę i tamten, zawsze coś mogło zostać ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
ok moge oddac kolczyki nr 11 i blyszczyk pomaranczowy i jakis najbardziej przezrocvzysty za 4. Avon Naturals, Żel pod prysznic truskawka i guawa (nie używany)
5. Avon Naturals, Spray do ciała truskawka i guawa (nie używany) 6. Lady Speed sztyft 24/7 Fruity Splash żel 65 g (użyty kilka razy, opakowanie prawie pełne) 8. Classic Manicure, Nail Polish. Quick dry, contains vitamins a, e, f. nr 138 (1 raz użyty) 16. Mineralny Róż, FM (dużo ponad połowa opakowania) jesli pasuje zapraszam pw
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Niestety Vichy już wymieniłam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Przyczajenie
|
![]()
Cześć
![]() Wymienię następujące lakiery: ![]() 1. Lakier Sensique Sensual Colours nr239 (już niedostepny w sprzedaży; 1 raz pomalowałam nim paznokcie, data wazności: 04.2012) 2. Lakier Lovely Crystal Strenght (1 raz, data ważności: 08 2012) 3. Lakier Wibo Extreme Nails (1 raz, data wazności: 02.07.2012) 4. Lakier Lovely Crystal Strenght (1 raz, data wazności: 07.2012) 5. Lakier Avon Night Violet (nie malowałam, data wazności: 24 miesiące od otwarcia - czyli od kwietnia 2011) 6. Lakier Wibo Extreme Nails (1 raz, data ważności: 07.2012) 7. Lakier Golden Rose Chameleon Effect (już niedostępny w sprzedaży, data ważności: 12.2012 - parę razy malowałam pojedyńcze paznokcie, więc może się złoży na 1 raz) 8. Lakier Miss Sporty (1 raz, data wazności: 30m od otwarcia - kwiecień 2011) 9. Lakier Wibo Express growth (1 raz, data wazności: 12.05.2012) 10. Lakier Golden Rose Sweet colour (nie malowałam, data wazności: 12. 2012) Na następujące: ![]() 1. Lakier Joko Holographic (dowolny kolor) 2. Dowolny niebieski (błekitny, granatowy itp.) lakier metaliczny, który opalizuje na różowo/czerwono (nie na fiolet) 3. Dowolny żółty lakier, wyraźnie opalizujący na inny kolor 4. Dowolny fioletowy lakier, opalizujący na złoty 5. Złoty lakier (doowolny, ale o "szczerozłotym odcieniu" - jak np. ta gwiazdka http://www.google.com/imgres?imgurl=...0&tx=117 &ty=77 Dzięki ![]() ![]() Pozdrawiam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
moze znajdziesz cos za revlon colorstay?
---------- Dopisano o 21:38 ---------- Poprzedni post napisano o 20:36 ---------- no wlasnie niestety nic wiecej nie wyszukalam A powiedz prosze ile dokladnie zostalo tego podkladu (ile cm na dnie?) Jedyne co mi jeszcze na mysle przychodzi to woda mala La Roche Possay (nie mam jej w watku i parę razy ją psiknęłam)
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
oj to szkoda Moglabym zaczeta wode vichy wymienic ale totalnie nie mam jak ocenic zawartosci wiec chyba lepiej tak nie robic.. No nic trudno
![]()
![]() |
#20 |
Obcy 8 pasażer Nostromo
Przekupka: 207 pkt / 100% pozyt.
|
Przykro mi,puder już
![]() ![]() Natomiast próbeczki BB są obie przetestowane przeze mni i tylko dla sprawdzenia koloru dorzucę do wymianki,mało ich w tych naparstkach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
eeeh tylko tampony mi sie przydadza a n8jie wymienie odsypki maski za 5 tampojów
![]() ---------- Dopisano o 13:30 ---------- Poprzedni post napisano o 13:03 ---------- pierwsza wymianka zostala juz zaklepana a maske traktuje jak oddzielna wymianke i cos bym za nia chciala fajnego nie przecze bo maska jest rewelacyjna i uzywam jej do zabiegów ![]() ---------- Dopisano o 13:38 ---------- Poprzedni post napisano o 13:30 ---------- ew tampony i z watku mniej niz polowa effaclar i 1/3 revlona
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Mam trochę maski algowej z aloesem, seria gabinetowa Bielenda, masz może coś poza wątkiem jeszcze na wymianę?
![]()
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
jednak zrezygnuję, nie mam zbyt wiele tej maski, drobna by to była wymiana,, nie opłaca się, pozdrawiam.
![]()
![]() |
#26 |
Przyczajenie
|
Cześć dziewczyny.
Ja mam na wymianę: 1. Piankę do włosów NIVEA ,,Flexible Curls" ,tylko raz używana. 2. Odżywkę do włosów JOANNA ,, Jedwab, Odżywka w sprayu" pół opakowania. 3.Korektor pod oczy Skin Food,, Salmon Darkcircle Concealer Cream" odcien nr 1, raz używany 4. Balsam podkreślający loki ,, Flexible Curls" NIVEA, raz używany Chętnie się wymienię na lakiery do paznokci, tusze do rzęs lub balsamy do ciała. Zainteresowane pisać do mnie ![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zadomowienie
|
hej cos u mnie za 9. Acnefan Asa, Krem do pielęgnacji cery trądzikowej (1/3 opakowania)
10. Ziaja Med, Kuracja Antybakteryjna, Reduktor Trądziku Punktowy. (ponad połowa opakowania)?? https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=505895
Prawo kształtu: "Kot przyjmuje kształt naczynia, w jakim się znajduje" ![]() ![]() Antoine de Saint-Exupéry: "Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej ci jej zostanie" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Raczkowanie
Przekupka: 0 pkt / 0% pozyt.
|
Hej dziewczyny
![]()
![]() |
#29 |
Przyczajenie
|
Podkład affinitone 24 h w szklanym opakowaniu 005 Light Beige - dla mnie okazał się za jasny, w sklepie już nie mogę wymienić bo za długo zwlekałam, owtorzony 2 tygodnie temu u użyty tylko raz.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:19.