|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
letnia wish - warszawa szukam na szybko!
oto moja szybka, letnia wish
![]()
piszcie TYLKO jak coś znajdziecie u mnie w wątku, będę wdzięczna ![]() A SZUKAM: eleganckiej koszuli z lejącego materiału, rozmiar XS, kołnierzyk bebe lub klasyczny (chętnie szyfonowa, lub jakaś inna) kolory pastelowe, kobalt ołówkowej spódnicy XXS, malutkie XS kolor: czarna eleganckiej, koktajlowej sukienki w rozmiarze XXS/malutkie XS: chętnie rozkloszowane na grubszych ramiączkach, koronkowe, kolory: pastele, czerń, kobalt koturny zamszowe, skórzane 36 (23 cm), NIE SŁOMKOWE, wygodne, dla kogoś, kto nie umie za bardzo chodzić w koturnach ![]() elegancki kombinezon i taki casualowy - ten elegancki chętnie z jakiegoś miłego materiału, imitującego szyfon, jedwab, z lejącym się dekoltem, krótkimi nogawkami. ten codzienny - jakikolwiek, lubię różne. rozmiary XXS, malutkie XS. kopertówka - elegancka, bez zbędnych aplikacji, kolorystycznie podobnie jak wyżej. ogólnie szukam ubrań nadających sie do pracy biurowej, oraz klasykow' - malej czarnej, bialej koszuli, dobrej jakosciowo koszuli, balerinek 36. za cos co bardzo szukam jestem w stanie wiele oddac ![]() Edytowane przez VSVP Czas edycji: 2014-07-25 o 17:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: letnia wish - warszawa szukam na szybko!
AKTUALIZACJA!
- wąskich dresów XXS/XS najchętniej szare, czarne - biżuterii w stylu lilou, pandory - niekoniecznie oryginalne, ale bardzo chętnie srebrne - pasiaka granatowo-bialego XS/S w stanie idealnym - czarnych rurek XXS/małe XS - ramoneskę XS czarną, beżową, oddam sporo - granatowa marynarka XS z dobrego jakościowo materiału z kosmetyków: - podkładu jasnego, chętnie revlon na przetestowanie, loreal true match, odcienie do cery jasnej, wpadającej w żółty/brzoskwinię - puder sypki, matujący - lakiery, przeróżne - tusze do rzęs - perfumy: lanvin rumeur, calvin klein truth/in2u, t.mugler alien, przyjmę każdą kropelkę stelli mccartney stella ![]() do domu: wszystko do urządzenia mieszkania w stylu skandynawskim. dodam przykładowe zdjęcia na zapas: żele pod prysznic, balsamy do ciała, kawa, herbaty smakowe, słodycze - to rzeczy, za które oddam te mniej wartościowe rzeczy z wątku, będą one oznaczone. SZUKAM TEŻ NOWEJ/W IDEALNYM STANIE MĘSKIEJ BIAŁEJ KOSZULI PULL&BEAR W ROZMIARZE S LUB M! Edytowane przez VSVP Czas edycji: 2014-08-11 o 10:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
SZUKAM TEŻ JUŻ NA JESIEŃ!
sztyblety czarne, chętnie skórzane - rozmiar 36/małe 37 płaszczyk jak na zjdęciu - kolor właściwie każdy, ![]() spodnie typu boyfriend w rozmiarze XS, jasne rurki z wysokim stanem XXS chętnie jasne, lub granatowe chusty, kominy, szale - chętnie kremowe, beżowe, czarne |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
SZUKAM JESZCZE (głownie są to rzeczy, których szukam, żeby wyrównać wymianę)
- wszelkich lakierów do paznokci (tylko nie perłowe odcienie) - filmy dvd/seriale (wszelkie, ale najchętniej klasyki i nowsze filmy) - jasny sypki puder matujący - chętnie przygarnę też do wyrównania, dla większej wymianki kawę i/lub smakowe herbaty! <3 - kosmetyki codziennego użytku: żele pod prysznic, balsamy do ciała, oliwki dla dzieci, szampony do zniszczonych włosów, maski do włosów (bez parabenów, sls, alkoholu) - oraz słodycze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
wyczytałam gdzieś ,że szukasz ekspresu do kawy
mam u siebie w watku ciuszkowym ekspres na kapsułki+kapsułki może masz cos z mojej wish
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:12.