![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Sierpień. Same znane marki: H&M*Tally Weijl*Sinsay*Cubus*Bershk a*Stradivarius*NIEAKTUALNE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Witam ![]() UWAGA !! Poza wątkiem mam sporo ciuszków dla chłopca w rozm. 56-74 oraz książki, lektury Greg wraz z opracowaniami m.in. Potop, Dziady, opracowania lektur oraz repetytorium z Wosu. Zainteresowane dziewczyny proszę pisać to podeślę zdjęcia. Nie szukam niczego konkretnego na wymianę, wymieniam się za wszystko co wpadnie mi w oko ![]() Noszę rozmiar S/M obuwia 37-38 i tylko rzeczy w takim rozmiarze poszukuję. Chętnie przyjmę również rzeczy do domu (świeczniki, różnego rodzaju dekoracje, "przybory" do kuchni") oraz kosmetyki (tylko balsamy do ciała i żele pod prysznic) ![]() Jeśli nie masz w swoim wątku rzeczy w moim rozmiarze nie proponuj wymiany gdyż szkoda czasu ![]() Przy niektórych rzeczach mogę być wybredna gdyż są to rzeczy za które sporo dałam lub całkiem nowe z metką przy których waham się czy wymieniać - oczywiście możecie kusić, rozpatrzę każdą propozycję ![]() Raczej nie wysyłam pierwsza (mam konto na portalu vinted.pl o tym samym nicku gdzie mam ponad 190 pozytywnych komentarzy) ![]() Osoby, które mają mniej niż 10 przekupek wysyłają do mnie jako pierwsze - zgadzam się na wysłanie gdy dostanę numer nadania przesyłki lub skan potwierdzenia ![]() Zawsze wysyłam listem poleconym, nie toleruję zwykłych listów ![]() Nie zawsze kupuję nową kopertę, przeważnie pakuję rzeczy w koperty z "odzysku" lub w szary papier ![]() Chętnie robię większe wymiany ![]() Rzeczy wymienione oznaczam TAK ![]() Zapraszam i liczę na owocne wymiany ![]() Edytowane przez Blezikowa Czas edycji: 2014-09-04 o 16:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Sierpień. Same znane marki: H&M*Tally Weijl*Sinsay*Cubus*Bershk a*Stradivarius*
1.2.3. Sukienka nowa z papierową metką. Góra beżowa mgiełka, dół pikowany z zipami. Rozmiar z metki S/M.
Będę wybrzydzać, gdyż nie jestem do końca przekonana czy chcę oddać. Jeśli już to za jakiś konkret typu kurtka lub buty ![]() 4.5.6. Sukienka w pepitkę rozmiar M. Stan idealny - założona tylko raz na chrzciny syna (nawet nie zdążyłam jej jeszcze wyprać). 7.8. Miętowa koronkowa ramoneska. Rozmiar z metki M jednak wychodzi mniejsza. Stan bardzo dobry. Nie jestem do końca przekonana czy chcę ją oddać. Jeśli już to za coś super !! Będę wybrzydzać ![]() 9.10. Kurtka wiatrówka H&M. Rozmiar 38. Stan bardzo dobry - normalne ślady użytkowania. Edytowane przez Blezikowa Czas edycji: 2014-08-31 o 22:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Sierpień. Same znane marki: H&M*Tally Weijl*Sinsay*Cubus*Bershk a*Stradivarius*
1.2. Torebka H&M na łańcuszku. Stan bardzo dobry - założona dwa razy na imprezy.
3.4. Czarna rozkloszowana spódniczka Sinsay. Rozmiar z metki XS jednak spódniczka w pasie jest na gumce także będzie dobra również na rozmiar S a nawet małe M. Stan idealny - raz założona. 5.6. Beżowa mini Stradivarius z zipami. Rozmiar S. Stan bardzo dobry. Założona dwa razy. 7.8.9.10. Dresowe spodnie z neonowymi żółtymi wstawkami. Spodnie zostały zakupione na dziale dziecięcym (rozmiar z metki 164) jednak osoba na zdjęciu nosi rozmiar S/M i ma 168cm wzrostu i leżą idealnie. Stan ogólny bardzo dobry jedynie przy jednej kieszonce spodnie były kiedyś ubrudzone mazakiem, ale teraz po kilku praniach nie widać tego (trzeba by się było bardzo mocno przyjrzeć żeby to dostrzec). Edytowane przez Blezikowa Czas edycji: 2014-08-24 o 22:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
1.2.3.4.5. Platformy w motyw kwiatowy. Rozmiar 37. Stan idealny - platformy są nowe (co widać po podeszwach), przymierzone kilka razy w domu.
6.7.8. Czarne zamszowe platformy. Rozmiar 7 czyli nasze polskie 37. Stan idealny - założone tylko raz na imprezę. 9.10. Gorset z baskinką Bershka. Rozmiar S. Stan bardzo dobry. Z tyłu zapinany na srebrny zip. Neonowe wstawki. Za te rzeczy mogę wybrzydzać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
1.2. Nowa biała bluzka Stradivarius. Rozmiar S. Bluzka jest nowa z metką lecz metka do połowy jest ucięta ( w miejscu gdzie była cena) gdyż był to nietrafiony prezent.
3.4.5. Szara bluzeczka Bershka. Rozmiar S. Z tyłu ma trzy złote dżety. Stan bardzo dobry. 6.7.8.9.10. Szare treginsy Pieces. Rozmiar S/M. Stan bardzo dobry. Edytowane przez Blezikowa Czas edycji: 2014-08-28 o 13:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
1.2.3.4.5. Czarne rurki Vero Moda. Rozmiar z metki 30/32. Stan ogólny bardzo dobry jedynie w kilku miejscach są delikatnie sprane. Nie widać tego podczas noszenia jednak można użyć płynu do czarnych rzeczy. Rurki są bardzo dopasowane, elastyczne, mają wąską nogawkę na dole.
6.7. Spodenki Tally Weijl. Rozmiar z metki 34 jednak będą dobre również na rozmiar 36. Stan bardzo dobry. 8.9.10. Granatowa baskinka Zalando. Rozmiar M. Stan bardzo dobry. Baskinka była dość droga więc wymienię tylko za coś mega ![]() Edytowane przez Blezikowa Czas edycji: 2014-08-17 o 10:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
1.2.3. Srebrny komplet z dodatkiem fuksji. Komplet składa się z zawieszki + łańcuszka "żyłki", kolczyków wkrętek oraz pierścionka ( w rozm. 12 lub 13). Założony tylko jeden raz.
Każdą "rzecz" kupowałam osobno. Łącznie komplet wyszedł mnie ok. 140-150zł. 4.5.Tunika w paski H&M. Stan bardzo dobry. Rozmiar 34. 6.7.8. Granatowa bluzeczka Stradivarius. Z przodu "normalny materiał" z tyłu mgiełka. Rozmiar z metki L.Bluzeczkę miałam na sobie tylko raz ponieważ w sklepie pomyliłam rozmiary i zamiast S wzięłam L. Zorientowałam się dopiero na imprezie gdy bluzka strasznie spadała mi z ramienia. Stan bardzo dobry z małym minusem za małe "zahaczenie" z tyłu bluzki. 9.10. Koszula mgiełka z czarnymi wstawkami. Rozmiar uniwersalny. Stan bardzo dobry. Edytowane przez Blezikowa Czas edycji: 2014-08-29 o 22:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
1. Nowy nieotwierany komplet pościeli F&F.
2. Kalosze w panterkę. Rozmiar 38. Stan bardzo dobry. Wymienię za coś fajnego, bo ciągle się waham czy je oddać ![]() 3.4. Tunika oversize na jedno ramię H&M. Rozmiar z metki 34 jednak jest dość szeroka i bardzo rozciągliwa także będzie pasować również na większe rozmiary. Stan ogólny bardzo dobry jedynie z tyłu ma zszycie i małą dziurkę. 5. Neonowy top Tally Weijl. Rozmiar z metki M jednak idealnie pasuje również na rozmiar S. Stan bardzo dobry z minusem - bluzeczka posiada w kilku miejscach zmechacenia, które należy usunąć maszynką do ubrań. 6. Miętowa bokserka SinSay z ozdobnymi dżetami. Rozmiar S. Stan bardzo dobry. 7.8. Zegarek na łańcuszku z kolorze starego złota. Zegarek jest nowy o czym świadczy blokada do ustawienia godziny. 9. Szlafrok H&M. Rozmiar z metki M. Stan bardzo dobry. 10. Dwie pary nowych majteczek: czarne koronkowe stringi oraz koralowe majtki biodrówki. Na obu parach zagraniczna rozmiarówka (odpowiada polskiej S-ce). Edytowane przez Blezikowa Czas edycji: 2014-08-30 o 15:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
1. Leginsy floral. Rozmiar uniwersalny. Stan bardzo dobry.
2. Żółta koszula. Rozmiar S. Stan bardzo dobry. 3.4.5. Okulary przeciwsłoneczne Centro. Stan bardzo dobry. 6.7.8.9. Bluzeczka/tunika Reserved ze ściągaczem na dole. Rozmiar z metki XS. Stan ogólny bardzo dobry - bez plam, dziur, przetarć jedynie należy ją ogolić maszynką do ubrań. 10. Biała bokserka z napisami. Rozmiar uniwersalny. Stan bardzo dobry - raz założona. Edytowane przez Blezikowa Czas edycji: 2014-09-02 o 10:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
1.2. Bluzeczka Stradivarius z sercem. Rozmiar S. Z tyłu plecy delikatnie wycięte. Stan bardzo dobry - założona raz. Serce w kilku miejscach wygląda jakby delikatnie sprane, ale tak jest od nowości.
3.4. Mgiełka w paski oversize. Rozmiar uniwersalny. Stan bardzo dobry. 5. Bluzka Sinsay. Rozmiar S. Stan bardzo dobry. 6. Wisiorek z sową. Stan Bardzo dobry. 7. Nowy łańcuszek w kolorze złota. 8.9.10. Chabrowe balerinki New Look. Rozmiar 38, ale to bardziej 37 - wkładka ma ok. 23,7cm. Stan bardzo dobry. Edytowane przez Blezikowa Czas edycji: 2014-08-29 o 22:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
1. Fajna duża chusta w odcieniach beżu. Stan bardzo dobry z minusem - ma w kilku miejscach zaciągnięcie od zamka, ale chusta jest duża także jak się ją zawinie to nic nie widać.
2.3. Lateksowe leginsy Reserved. Rozmiar z metki M jednak pasuje również na S. Stan bardzo dobry. 4.5. Biały dłuższy asymetryczny sweterek. Rozmiar z metki S. Stan bardzo dobry - może mieć kilka zmechaceń, ale tego niestety nie da się uniknąć przy sweterkach. 6.7. Śliczna sukienka w motyw kwiatowy. Stan bardzo dobry. Rozmiar ok. S (urwana metka z rozmiarem). W pasie szlufki. 8.9.10. Koralowy żakiet. Rozmiar z metki M, ale według mnie jest mniejszy. Stan oceniam na bardzo dobry. Edytowane przez Blezikowa Czas edycji: 2014-09-02 o 10:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
1. Fajny gorsecik, haleczka. Rozmiar z metki 36/38. Stan bardzo dobry. Miseczki usztywniane z wyciąganymi wkładkami.
2.3. Czerwony biustonosz Trumph. Rozmiar 80A. Stan bardzo dobry. Kupiłam go w trakcie ciąży i rzadko nosiłam, teraz jest mi za szeroki w obwodzie. Dałam za niego ponad 80zł. 4. Czarny biustonosz Femilet. Rozmiar 75B. Stan bardzo dobry. 5. Bokserka w kwiaty kupiona w New Yorkerze. Rozmiar z metki XS jednak na S i małe M również powinna być dobra. Stan bardzo dobry. 6. Krótka jeansowa kamizelka New Yorker. Rozmiar XS. Stan bardzo dobry. 7. Czarne tenisówki H&M. Rozmiar 37. Stan dobry - tenisówki nigdzie nie są rozklejone, ale wiadomo były używane. Sznurówki mogłyby zostać wymienione już na nowe. 8. Biała koszula ze wstawkami w małą krateczkę. Rozmiar S. Stan bardzo dobry. Pomiędzy dwoma guzikami wszy,łam mały zatrzask, bo koszula rozchodziła mi się w biuście, ale spokojnie można go usunąć a i tak go nie widać podczas noszenia, bo jest zakryty. 9. Czarne proste leginsy Cropp. Rozmiar XS. Stan bardzo dobry. 10. Szal w motyw zeberki. Stan bardzo dobry. Edytowane przez Blezikowa Czas edycji: 2014-08-26 o 18:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
1.2.3. Rozkloszowana sukienka w chabrowym kolorze marki H&M. Rozmiar z metki M. Z przodu srebrny zip. Stan oceniam na bardzo dobry - normalne ślady użytkowania. Daję minusa za małą żółtą plamkę na biuście. Kolor trochę jaśniejszy niż na zdjęciach.
4.5. Koralowy komplet z piórkami. Stan bardzo dobry. 6. Strój kąpielowy. Na majteczkach i biustonoszu ozdobny pleciony paseczek. Rozmiar albo S albo M (wycięłam metki i zapomniałam jaki to był dokładnie rozmiar). Stan bardzo dobry -normalne ślady użytkowania 7. Dwie pary rajstop Knittex 40den: * latte rozm. 3 * cognac rozm. 2 Obie pary założone jeden raz. 8. Beżowa bluzeczka ze ściągaczem na dole. Rękaw typu 3/4. Stan bardzo dobry - założona tylko jeden raz. Rozmiar z metki 36 jednak bluzeczka ma krój oversize także będzie dobra również na większe rozmiary. 9. Biała tunika Cubus. Rozmiar z metki XS jednak tunika jest dość szeroka i będzie dobra również na większe rozmiary. Stan ogólny bardzo dobry jedynie wypadałoby ją trochę ogolić. 10. Okulary przeciwsłoneczne. Stan bardzo dobry. Edytowane przez Blezikowa Czas edycji: 2014-09-02 o 10:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
1.2.3.4.5. Chabrowe rurki Tally Weijl. Rozmiar z metki 36. Stan bardzo dobry - normalne ślady użytkowania.
6. Koszula w kolorze koralowym. Stan bardzo dobry. Rozmiar ok. S/M. Koszulę można podwijać jeśli ktoś chce krótszy fason. 7. Bardzo duża chusta w kratę. Stan bardzo dobry z minusem za dwie małe wypalone dziurki, ale chusta jest tak duża, że obojętnie jakby się ją nie zawiązało nie będzie tego widać. 8.9. Sweterek oversize. Stan bardzo dobry - rzadko noszony. Rozmiar uniwersalny. 10. Bransoletka stan bardzo dobry. Edytowane przez Blezikowa Czas edycji: 2014-08-27 o 20:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
1.2.3.4.5. Sportowe buty Cropp. Rozmiar 38. Kupiłam je na wyjazd w góry i założyłam je tam dwa razy. Od tej pory leżą w szafie. Stan bardzo dobry z minusem za małą wadę przy podeszwie w jednym bucie. Więcej dla zainteresowanych.
6. Sweterek typu oversize. Stan oceniam na bardzo dobry z minusem za lekkie zmechacenia, które łatwo usunąć maszynką. Rozmiar z metki 8. Sweterek jest asymetryczny - z przodu krótszy z tyłu dłuższy. 7. Dwie pary nowych skarpetek w paski. Rozmiar 35-38. 8. Fioletowy biustonosz. Rozmiar 70B. Stan bardzo dobry z minusem - jedna z miseczek jest ciut wygięta, ale biust wygląda w nim "normalnie". 9. Biała bokserka Tally Weijl. Rozmiar S. Stan bardzo dobry. 10. Kolczyki. Brązowe założone raz. Edytowane przez Blezikowa Czas edycji: 2014-08-27 o 20:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
1. Bardotka H&M. Rozmiar 75B. Stan bardzo dobry - założona dwa razy. Gdzieś zapodziałam ramiączka, ale można doczepić zwykłe białe lub silikonowe. Poza tym bardotkę można nosić bez ramiączek gdyż od spodu ma silikon.
2. Czarny nowy biustonosz. W komplecie dwie pary ramiączek. Rozmiar 34/75 (75B). 3.4.5. Pikowane treginsy ze złotymi zipami. Rozmiar S. Stan dobry. Leginsy posiadają kilka wad jednak spokojnie można je jeszcze nosić gdyż wady da się zasłonić dłuższą bluzką. O szczegóły proszę pytać ![]() 6. Bluzka Miss Sixty. Stan bardzo dobry z minusem - mała dziurka na rękawie oraz należy oczyścić ją rolką do ubrań. Krój luźniejszy opadający na jedno ramię. Rozmiar ok. S/M (wycięłam metkę i nie pamiętam). 7. Szara koszulka w prążki TopShop. Rozmiar z metki 40 jednak dla mnie to typowe S. Stan bardzo dobry. 8. Śliczna jeansowa sukienka z falbankami. Rozmiarówka dziecięca, ale sukienka idealnie będzie pasować na osobę noszącą rozmiar XS/S małe M. Stan bardzo dobry. Z boku zapinana na suwak. Przy dekolcie odpinane guziczki. 9.10. Czarny zegarek z tarczą. Stan bardzo dobry - trzeba tylko wymienić baterię. Edytowane przez Blezikowa Czas edycji: 2014-08-24 o 22:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
1.2.3.4. Sukienka Bershka. Rozmiar z metki M jednak dla mnie to bardziej S-ka. Stan bardzo dobry.
5.6. Czarne spodenki H&M. Rozmiar 36. Stan bardzo dobry z minusem. 7. Bluzeczka typu nietoperz na jedno ramię. Stan bardzo dobry. Rozmiar uniwersalny. 8. Bluzka na ramiączkach z kotwicą. Rozmiar ok. S/M. Kupiona w H&M. Wszystkie metki ma ucięte, bo mnie denerwowały. Stan bardzo dobry z minusem. 9. Beżowy biustonosz mega push-up. Rozmiar 36/80 (80B). Stan bardzo dobry. 10. Szara bransoletka. Stan bardzo dobry. Edytowane przez Blezikowa Czas edycji: 2014-08-19 o 21:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
1. Biała bokserka w prążki Cropp. Rozmiar z metki M jednak pasuje na XS/S. Stan bardzo dobry.
2. Prosta biała tunika Vila. Rozmiar S/M. Stan ogólny bardzo dobry jedynie ma deliatne zżółknięcia pod pachami (wystarczy użyć wybielacza), których nie da się dostrzec podczas użytkowania. 3.4.5.6.7. Fajna mniejsza chabrowa torebeczka z kwiatkiem. Miałam ją dwa razy także stan bardzo dobry prócz małej wady przy zapięciu. Dałam za nią 59zł. 8. Nowa nieużywana oczyszczająca maseczka Oriflame Pure. 9. Masło do ciała antycellulitowe Delia. Użyte raz w celu wypróbowania. 10. Plastikowe bransoletki - czarna i biała. Stan bardzo dobry. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
1.2. Polówki Cropp. Rozmiar XXL. Stan bardzo dobry. Założone maksymalnie 3 razy.
3.4.5.6.7. Czarne mega kozaki na platformie za kolano. Rozmiar 38. Buciki kupiłam w zeszłym sezonie i założyłam je ze trzy razy. stan ogólny bardzo dobry jedynie minusem są zadarcia na obcasach. Buciki na zdjęciu są zakurzone gdyż leżały rok w pudle. Przed wysyłką zostaną wyczyszczone. Kupione za 139zł. 8. Satynowa koszulka. Rozmiar M. Stan idealny. Założona raz, ale okazała się za duża 9.10. Koszulka nocna. Stan dobry. Rozmiar 36/38. |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
1. Biały biustonosz. Rozmiar 36/80 (80B). Stan bardzo dobry.
2.3.4. Czarne lakierowane czółenka Naomi. Rozmiar 40. Buty są mojej mamy, założone tylko jeden raz na godzinę, ale okazały się za małe. Kupione za 59,90zł - widać jeszcze cenę na podeszwie. 5. Czarne balerinki. Rozmiar 38. Stan bardzo dobry. 6.7. Metalowe bransoletki. Ogólnie 9szt. (8 srebrnych, 1 złota). Stan bardzo dobry. Podana cena dotyczy wszystkich sztuk. 8. Sukienka w delikatne paski marki Atmosphere. Rozmiar z metki M jednak na S-kę również pasuje. Stan bardzo dobry. Ramiączka regulowane. 9.10. Peelingi: aroniowy i z nasion bzu czarnego. Aroniowy ważny do 11.2014r. a z nasion bzu czarnego do 2014r. (nie wiem do którego miesiąca bo etykieta jest ciut naderwana, a mam go z wymiany). |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
1.2.Bransoletka/naszyjnik w motylki. Można nosić jako naszyjnik i bransoletkę gdyż motylki znajdują się na bardzo rozciągliwej gumie. Stan bardzo dobry,
3. Naszyjnik w kolorze srebra z zawieszką. Stan bardzo dobry.
4.5. Turkusowa bransoletka. Stan bardzo dobry. 6. Szara apaszka w motyw kwiatowy. Stan oceniam na dobry ze względu na kilka zaciągnięć od zamka z kurtki niewidoczne podczas noszenia. 7.Nowe czarne rękawiczki bezpalcowe. 8. Rękawiczki Diverse - stan dobry trzeba je "ogolić". 9.10. Koralowe balerinki. Rozmiar 38. Stan bardzo dobry - założone dwa razy. Przepraszam za zabrudzenia na zdjęciu, ale wyjęłam je z szafki z butami i nie chciało mi się ich czyścić do zdjęcia. Edytowane przez Blezikowa Czas edycji: 2014-08-14 o 19:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Dokładka 13-14.08.2014r.
1.2. Spódniczka Bershka w azteckie wzory. Rozmiar S. Stan idealny - raz założona. 3.4. Ramoneska jeansowa z fabrycznymi przetarciami/dziurami New Yorker. Rozmiar XS jednak dobra jest również na S-kę. Stan bardzo dobry. UWAGA !! WYMIENIĘ JĄ TYLKO NA INNĄ KURTKĘ: * JEANSOWĄ RAMONESKĘ W ROZM. S * RAMONESKĘ Z EKO SKÓRY W ROZM. S NIE MASZ NIE PROPONUJ WYMIANY. 5.6. Beżowe mega platformy Deezee. Kupiłam je na innym portalu jednak zostałam oszukana co do rzeczywistych wymiarów buta oraz stanu faktycznego. Nie udało mi się odzyskać pieniędzy dlatego jestem zmuszona je wystawić na wymianę. Rozmiar 37. Stan oceniam na dobry - buty są w kilku miejscach przybrudzone i delikatnie przetarte oraz w jednym bucie po boku jest małe rozklejenie. Wszystkie wady nie rzucają się w oczy podczas użytkowania. Dla zainteresowanych dodam zdjęcia z tym, że nie bardzo da się te wady uchwycić. 7.8. Biała bluzeczka z baskinką House. Rozmiar S. Stan bardzo dobry. Bluzeczka ma materiał taki "mgiełkowaty". Wymienię za coś fajnego, bo nie jestem do końca przekonana czy chcę oddać ![]() 9.10. Białe szorty z podwijanymi nogawkami. Rozmiar S. Stan bardzo dobry. Edytowane przez Blezikowa Czas edycji: 2014-08-19 o 13:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
1.2.3. Oversizowy sweterek Gina Tricot. Rozmiar z metki XS jednak sweterek ma krój oversize więc będzie dobry również na większe rozmiary. Stan bardzo dobry.
4.5. Trampki w odcieniu niebieskiego. Rozmiar 38. Stan bardzo dobry. Mam je z wymiany, ale okazały się ciut za duże. Przez poprzednią właścicielkę założone raz. 6.7.8. Beżowa gładka bluzeczka/tunika z łatami na łokciach. Rozmiar uniwersalny (wg mnie XS-M). Stan bardzo dobry. 9.10. Mgiełka wiązana na dole z elementami jeansu i koronki. Rozmiar uniwersalny. Stan bardzo dobry. Wymienię za coś ładnego, bo nie wiem czy chcę oddać ![]() Edytowane przez Blezikowa Czas edycji: 2014-08-24 o 22:35 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
1. Rozkloszowana skórzana spódnica. Rozmiar 36. Stan bardzo dobry.
Wymienię tylko za coś ładnego, bo nie wiem jeszcze czy oddam ![]() 2.3.4.5. Torba shopper. Stan bardzo dobry - miałam ją tylko raz. Wymienię tylko za jakiś konkret, bo nie jestem do końca przekonana czy chcę ją wymienić, ale można kusić ![]() 6.7.8.9. Czarne kryjące leginsy z długim srebrnym zipem na nogawkach. Stan bardzo dobry. Rozmiar S. 10. Bluzka over Bershka. Rozmiar z metki S, jednak jest dość luźna więc będzie dobra również na większe rozmiary. Stan ogólny bardzo dobry jedynie bluzka z tyłu ma niebieskie plamy (nie wiem od czego, nie próbowałam sprać). Plamy są blade, widoczne dopiero w świetle dziennym. Ja na początku myślałam, że przebija ten napis z przodu, bo bluzka z tyłu jest gładka. Myślę, że dobry odplamiacz spokojnie da radę. Edytowane przez Blezikowa Czas edycji: 2014-08-29 o 12:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
1.2.3. Treginsy w kolorze pudrowego różu. Rozmiar z metki S. Stan ogólny bardzo dobry jedynie daję małego minusa za brak kawałka nitki z tyłu przy kieszeniach. Treginsy są mocno rozciągliwe.
4.5.6.7.8. Granatowe treginsy w bardzo dobrym stanie. Rozmiar z metki M jednak dla mnie to bardziej S. Treginsy są wykonane z porządnego materiału, nie są to zwykłe, cienkie leginsy. Z przodu matowa eko skórka, z tyłu materiał gładki. 9.10. Kombinezon w kolorze pudrowego różu ze złotym zipem z tyłu. Rozmiar uniwersalny (według mnie S/M). Stan - nowy bez papierowej metki. Mam go z wymiany jednak okazał się na mnie trochę za duży ![]() Wymienię go tylko za jakiś konkret ponieważ oddałam za niego wartościową dla mnie rzecz. Mogę wybrzydzać ![]() Zdjęcia zapożyczone od poprzedniej właścicielki - Sanndras ![]() Edytowane przez Blezikowa Czas edycji: 2014-08-28 o 22:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
1.2.3. Treginsy marmurki z zipami na dole nogawek. Rozmiar z metki 36 jednak będą dobre również na M-kę. Stan oceniam na bardzo dobry - bez przetarć, dziur itp. Mam je z wymiany, ale okazały się za duże nad czym bardzo ubolewam
![]() Oddałam za nie bardzo wartościowe dla mnie rzeczy stąd wymienię je tylko za coś naprawdę ekstra !! Będę wybrzydzać 4.5.Spodenki jeansowe. Rozmiar z metki 29 (ok. M-L). Stan bardzo dobry. Spodenki są z dość elastycznego jeansu. 6.7.8.9. Śliczna beżowa sukienka z pikowanego materiału. Z tyłu ozdobny zip. Rozmiar uniwersalny (na moje oko XS/S). Sukienka jest nowa z papierową metką. Wymiana tylko na: * inną sukienkę nadającą się na wesele * ramoneska (jeans lub eko skóra) * platformy w rozm. 37 * wysokie koturny w rozm. 37 * czarne lity w rozm. 37-38 * koronkowe, ażurowe kozaki w rozm. 38 * czarna torebka shopper Interesują mnie tylko te rzeczy także jeśli nie posiadasz ich w swoim profilu proszę nie proponuj wymiany !! Edytowane przez Blezikowa Czas edycji: 2014-08-28 o 14:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za
Fajna mniejsza chabrowa torebeczka z kwiatkiem. Miałam ją dwa razy także stan bardzo dobry prócz małej wady przy zapięciu. Dałam za nią 59zł. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1407525497 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1407524662 ? ![]()
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1407527520 ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Wtajemniczenie
|
coś za
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1407523968 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1407527520
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:18.