![]() |
#1 |
Zakorzenienie
Przekupka: 220 pkt / 100% pozyt.
|
Armani Acqua di Gio,Hermes EDM,Ricci,Molecules,Yvres se,Osis+,TBS,Levisy/marzec
Witam !
DOKLADKA -Skin79, All-Day Sun Powder SPF30 PA++, puder diamentowy koreański, 13g, ubytek ok.20 %,otwarty ok.miesiac temu - tylko na inny puder DOKLADKA- Puder brazujacy Clinique 02 -ubytek ok.10%???- tylko na inny puder brazujacy DOKŁADKA- Benefit Posie Tint 4 ml-uzyty ze 3 razy DOKŁADKA - Szminka ULTA 239 -ubytek max 10%http://truebeautylieswithinyou.blogs...-swatches.html - Eau des Merveilles Hermes - ok.20/50 ml- WYMIENIONY - Acqua di Gio Armani -100 ml-ubytek taki ,jak na zdjeciu WYMIENIONE - Organza Givenchy ok.20/50 ml bez korka-WYMIENIONA - Nina Ricci - ok. 4-5/30 ml - Escentric Molecules 02- odlewka 10 ml z malym ubytkiem-WYMIENIONE - Yvresse La Collection YSL- moge zrobic odlewke lub faszka za cos super- ok.60/80 ml - Costume National 21 -odlewka ok. 8/10 ml - Three Calls to make FCUK - zestaw 3 męskich wód w pudelku.( Urban,Copper,1972)-nówka,dobra na prezent (z ceną 21euro)- kazda o poj, 30 ml - Sira des indes-edp Jean Patou-probka ,chyba 1,5 oryginalna - Korek do AA Guerlaina,ale nie wiem od jakiej pojemnosci ![]() - Róż The body shop-04 cheek colour ,4g-ubytek ok.10% - Maybelline, Fit Me Foundation SPF18- podklad nr120 z ubytkiem ok.7-10% ze Stanów - Pędzelek do cieni Inglot 80HP,kilka razy uzyty-stan bdb-naturalne włosie - Puder do włosów Osis+ Dust It 10 g.ubytek 0k.10%-super unosi włosy,ale niestety matuje ![]() - Clinique, High Impact Curling Mascara -czarna,swiezutka otwarta 3 tyg.temu WYMIENIONY - Jeansy Levis 29/32-chetnie na mniejsze - Getry 2 pary-nieuzywane,jedna sztuka z tych w paski ma kilka fabrycznych zaciagniec Szukam: serum Flavo C,perfum (MDC,Chance itp) ,pędzla do różu,resztek jakiegos rozswietlacza na próbę,troche korektora pod oczy tez na próbe ,odzywki do suchych włosów,pasty Loreal Remix do włosów,peeling do twarzy,szampony,lakiey do włosów,zele od prysznic i co mi tam w oko wpadnie ![]() Edytowane przez Gosia197 Czas edycji: 2014-04-03 o 16:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Armani Acqua di Gio,Hermes EDM,Ricci,Molecules,Yvres se,Osis+,TBS,Levisy/marzec
coś u mnie za pędzelek INGLOT?
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Armani Acqua di Gio,Hermes EDM,Ricci,Molecules,Yvres se,Osis+,TBS,Levisy/marzec
Hej
![]() ![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
coś za eau des merveilles
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Gosiu, coś za Hermesa?
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Cześć Gosiu
![]()
Ubrania 44-46,dla chłopca 110-116, decoupage https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1265168 Kosmetyczny https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1262590 Chudnę sobie... 83kg-78kg -75......................6 2 kg ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Witaj,
czy znajdziesz coś za EdM Hermesa? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
coś za gio i ninę ?
![]() |
![]() |
#14 | |
Zakorzenienie
|
Przepraszam,ze wczoraj nie odpisalam,ale juz jestem i za za chwilke to zrobie
![]() ---------- Dopisano o 14:59 ---------- Poprzedni post napisano o 14:54 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Masz rację, Allure nie oddam
![]() ![]()
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
coś za
Nina Ricci - ok. 5/30 ml i pędzelek?
![]() |
#22 |
Rozeznanie
|
- Eau des Merveilles Hermes - ok.20/50 ml- za cos MEGA
oddałabyś za Versace ? - Acqua di Gio Armani -ok.75-80/100 ml albo to za Versace (choć domyślam się , że w ml to nam nie zagra) ... zawsze mogę jeszcze dorzucić odlewkę angel la rose i może to : - Nina Ricci - ok. 5/30 ml - gdyby udało wymienić się czymś z powyższych wzięłabym ninkę za odlewkę 10 ml angel la rose lub inną odlewkę i mam jeszcze eden ... ---------- Dopisano o 17:23 ---------- Poprzedni post napisano o 16:22 ---------- Miałam juz odlewkę edt, teraz mam flakon edp. Wiele się chyba te dwie wersje nie różnią. Może jednaj edp jest mocniejsza, taka bardziej "gęsta". A eden cóż, niesłodki jest, jak kto lubi.... Ja z nadgarstka uwielbiam, globalnie nie mogę się przekonać. Pozdrawiam. ![]()
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
hey z perfum skusi mnie tylko guerlain la petite edp i miss dior edt nic wiecej niestety ;(
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Rozeznanie
|
Przemyślałam i jednak Gio nie, raczej świeżych zapachów nie używam ...
![]()
![]() |
#26 |
perfumove love
|
Gosiu, znajdziesz coś u mnie za:
Escentric Molecules 02- odlewka 10 ml z malym ubytkiem? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Rozeznanie
|
Za organzę podziękuję, kiedyś już próbowałam i jakoś nie jest nam po drodze.
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:47.