![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: w grudniu H&M, Pull&Bear, nowe metkami :)
1. Nowy z metką szal H&M, z żakardowej tkaniny z frędzlami wzdłuż wszystkich brzegów, wymiary 85x180 cm.
2. Nowy strój kąpielowy piankowy, bardzo porządnie wykonany, dół S, góra duże A/B, możliwość włożenia wkładek push up 3. Nowy z metką naszyjnk H&M Nowa z metką męska kurtka Pull&Bear, rozmiar L Edytowane przez Petrycja Czas edycji: 2016-01-14 o 21:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
4. Nowa z metką maxi H&M, 34/36
5. Nowa z metka koszulka Pull&Bear, S 6. Sukienka w pepitkę, rozmiar S, stan bdb+ Edytowane przez Petrycja Czas edycji: 2015-12-14 o 21:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
7. Cienka bluza Pull&Bear, S, stan idealny
8. Sweter w koty, rozmiar S, stan bdb 9. Sukienka House, stan idealny, XS 10. Nowe z metkami staniki H&M 75A 11. Nowa z metką czapka H&M z domieszką wełny Edytowane przez Petrycja Czas edycji: 2016-01-14 o 21:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
12. Nowa malinowa bluzka, rozmiar S, chyba Primark'
13. Miętowa Oodji, stan idealny, XS 14. Nowa bokserka/tunika Atmo , rozmiar M Edytowane przez Petrycja Czas edycji: 2015-12-03 o 15:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
15. Torebka Manzana, stan idealny oprócz dwóch widocznych przetarć na samym dole
16. Sukienka w grochy Atmosphere, rozmiar S, stan idealny 17. Atmosphere, xl, nowa, oddam za drobiazg ![]() 18. Sukienka H&M, XS, stan idealny 19. Sukienka Reserved, stan idealny, XS Edytowane przez Petrycja Czas edycji: 2016-01-06 o 11:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
20. Szorty Bershka, S, nowe
21. Szal XXL Pull&Bear, stan bdb+ rezerwacja 22. Depilator, jednak nie dla mnie ![]() 23. Naszyjnik Medicine, nowy Edytowane przez Petrycja Czas edycji: 2015-12-14 o 21:06 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
24. Lakier hybrydowy bling, kolor wypada jak semilac 032 więc oddaje bo mi dwa takie same nie potrzebne
25. Do przedłużania, 99 sztuk 26. Koszula Mango, L, stan idealny 27. Bluzka H&M, stan bdb+, S 28. Bluzka Bershka z baskinką, rozmiar XS, stan bdb+ Edytowane przez Petrycja Czas edycji: 2016-01-14 o 21:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
etui :
samsung ace 4 -dwa nowe, jedno używane czarne samsung S5- nowe herbatki: 1 - nowa 2- raz próbowałam 3- zostało jak widać ![]() kolejne etui na samsunga s5- nowe Nowe z metkami dżinsy H&M, rozmiar z metki 170 (dziecięce) ale wypadają jak S/M Sweter kardigan Next - stan idealny, z metki chyba 164 (dziecięcy) ale to rozmiar uniwersalny bo jest duży ![]() Duży szal H&M, nowy, długi, bardzo ciepły, na zimę idealny sprzedany na innym portalu Edytowane przez Petrycja Czas edycji: 2015-12-08 o 20:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Nowy strój kąpielowy push up, miseczka A/B, dół XS
Nowe tregginsy H&M, z metki 170 dziecięce ale będzie dobre na XS, obcisłe rurki Nowa spódnica vero moda , 38 Koszula Lacoste, raz założona, M, oryginal Koszulka stradivarius, rozmiar S/M, stan db, tył do ogolenia Edytowane przez Petrycja Czas edycji: 2016-01-14 o 21:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Nowe z metkami dżinsy H&M, rozmiar z metki 170 (dziecięce) ale wypadają jak S, małe M
(długość 102 cm, w pasie 38cmx2) Nowe tregginsy H&M, z metki 170 dziecięce, w pasie gumka 36 cmx2, długość 103 cm Nowa z metką ciepła kamizelka Pull&Bear, rozmiar S Bluzka z baskinką New Yorker, XS, stan idealny Sweter kardigan Atmosphere, stan idealny, z metki S Nowa koszula H&M, rozmiar XS Pilnik Scholl, dostałam na święta ale jednak nie będę używać Edytowane przez Petrycja Czas edycji: 2016-01-08 o 15:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Legginsy Bershka, stan bdb-, w niektórych miejscach trzeba je ogolić (niestety mam popsutą golarkę), rozmiar XS/S
Bluzka H&M, XS, raz założona Nowa sukienka H&M, rozmiar 34 Golf George, z metki 18 UK, ale ja noszę XS/S i fajne wyglądał jako over, stan idealny Spódniczka C&A, stan idealny, XS Nowy z metkami stanik New Yorker 75A Top George, M, stan idealny Edytowane przez Petrycja Czas edycji: 2016-01-06 o 12:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
Cos u mnie za strój ?
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Welcome to Jamrock
|
Hey podoba mi się stój kąpielowy, staniczki H&M, wzroniki do paznokci i pewnie jeszcze coś by mi wpadło w oko. widzisz coś u mnie?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Witaj.
Znajdziesz coś za szalik pull&bear i herbaty? Edytowane przez zioła Czas edycji: 2015-12-03 o 20:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Rozeznanie
|
coś za herbatkę naszyjniki i torbe?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
Oczywiście, dziś przekopie szafe i jutro po pracy odezwe się ze zdjęciami
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
Hej
moze znajdziesz cos u mnie w watkach za 21. Szal XXL Pull&Bear, stan bdb+ 15. Torebka Manzana, stan idealny oprócz dwóch widocznych przetarć na samym dole
![]() |
#19 |
Zadomowienie
|
herbatki:
1 - nowa 2- raz próbowałam 3- zostało jak widać ![]() coś u mnie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za:
Cienka bluza Pull&Bear, S Sukienka House, stan idealny, XS ![]()
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
coś za szal pull&bear, naszyjnik h&m i naszyjnik medicine?
![]() |
#23 |
Zadomowienie
|
Zdjecia zaczynam dodawac, bedzie kilka postów
![]() 1. Czarna klasyczna marynarka reserved S 2. Bezowy sweterek HM XS 3. Sweterek ala crop top ( Bez metek , pasuje na XS/S) 4. Chinosy XS Alcott76 chetnie podam wymiary 5. Bluzeczka w paski rozm XS/S |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zadomowienie
|
1. Sweterek HM S
2. Bluzeczka forever pink S 3. Bezowa Vero moda XSmall 4. 2 x leginsy S |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zadomowienie
|
1. Czarna tunika, lejacy kołnierz S
2. Golfik czarny S terranova 3. Tunika Terranova S z golfem i kieszonkami Tyle znalazłam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Znajdziesz coś u mnie za lakier do paznokci i naszyjniki, albo któryś z nich ![]() Chętnie przygarnęłabym także: 18. Atmosphere, xl, nowa, oddam za drobiazg
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Raczkowanie
|
cos u mne za:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1449153447 lub https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1449154730
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za szal h&m?
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1449522884 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:39.