|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Wymienię (luty)Almay,Clear Complexion, Oil - Free;SkinFood,Peach Sake Pore BB Cream
Mam na wymianę :
podkład Almay, Clear Complexion, Oil - Free Make - Up (Beztłuszczowy podkład hipoalergiczny) zawiera kwas salicylowy https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...e-make-up.html Kolor to BUFF 140. Kupiłam na ebay,jest za jasny,szukam odcienia sand 260. Podobno kolory takie jak ma revlon bo to ten sam producent SkinFood, Peach Sake Pore BB Cream SPF20 PA+ (Krem - fluid regulujący wydzielanie sebum i łągodzący podrażnienia) ,całe opakowanie kolor- 1 light beige,użyłam raz,niestety nie mój kolor. Szukam czegoś zdecydowanie żółtego/oliwkowego bez żadnych różowych czy brzoskwiniowych podtonów. ![]() ![]() Edytowane przez Plastulla Czas edycji: 2014-02-24 o 10:40 Powód: dodanie zdjęć |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymienię (luty)Almay,Clear Complexion, Oil - Free;SkinFood,Peach Sake Pore BB C
Coś za:
SkinFood, Peach Sake Pore BB Cream SPF20 PA+ (Krem - fluid regulujący wydzielanie sebum i łągodzący podrażnienia) ,całe opakowanie kolor- 1 light beige,użyłam raz,niestety nie mój kolor. Szukam czegoś zdecydowanie żółtego/oliwkowego bez żadnych różowych czy brzoskwiniowych podtonów. ??? ![]()
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymienię (luty)Almay,Clear Complexion, Oil - Free;SkinFood,Peach Sake Pore BB C
cos za Almay?
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
coś za oba lub jeden?
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
SkinFood, Peach Sake Pore BB Cream SPF20 PA+ (Krem - fluid regulujący wydzielanie sebum i łągodzący podrażnienia) ,całe opakowanie kolor- 1 light beige,użyłam raz,niestety nie mój kolor. Szukam czegoś zdecydowanie żółtego/oliwkowego bez żadnych różowych czy brzoskwiniowych podtonów.
cos u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Almay i Skinfood już nieaktualne.
Mam na wymianę Balsam stopniowo brazujący z Dax Cosmetics (ok.1/2) Szampon Yves rocher Lissage smoothing - wygładzający ale bez silikonów (1/2 ) Kolastyna, Samoopalacz w sprayu do twarzy i ciała -nowy ,cały (aparat mi się rozładował) Edytowane przez Plastulla Czas edycji: 2014-06-06 o 12:19 Powód: literówka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Przyczajenie
|
Witam,
a moze bedzie pasowął Cie kolor neutral? http://allegro.pl/kryjacy-beztluszcz...330515889.html |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:23.