![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Sukcesy w konkursach, wygrane małe i duże :)
Czy zdażyło się Wam wygrać coś w konkursie prasowym albo np. audiotele?
![]() Ja do tej pory wygrałam zestaw kosmetyków Ziaja za prawidłowo rozwiązaną krzyżówkę w magazynie kobiecym i kuferek Samsonite na kosmetyki w konkursie producenta błyszczyków ![]() Natomiast moja mama jest prawdziwa mistrzynią konkursową ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A jakie są wasze sukcesy na tym polu? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Sukcesy w konkursach, wygrane małe i duże :)
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
oooooooooooooooooo jaaaaaaaaaaa!
a ja pamietam jak na te skody z moja mama polowalam ![]() to byl jakis wakacyjny konkurs, prawda? najwieksza wygrana mojego zycia jest BIG MILK ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
ja raczej nie biore w takich rzeczach udziału, choć powoli zaczynam ;-)
ale właśnie w sobote jade na tydzień do piwnicznej z bratem, który wygrał tą wycieczkę w radiu eska ;-)
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
Ja wygrałam w Twoim Stylu krem Nivea, kilka książek w innych konkursach, nie wysyłam regularnie, tylko gdy bardzo podobają mi się nagrody-a najbardziej podobają mi się kosmetyki no i może gotówka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
调解人
|
A ja wygrałam w każdym konkursie canal+ w jakim brałam udział! (czyli w 3!) Płyte dvd, buty i teraz koszulkę
![]() Zdecydowanie wole konkursy, w których mam wpływ na to, czy wygram, typu wymyśl hasło itd. Losowań nie cierpię, do losowań szczęscia nie mam.
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
![]() a ja wygralam II miejsce w konursie literackim:p ale to daaawno bylo a ostatnio nic... ale zeby cos wygrac to najpierw trzeba grac,, moze zaczne grac niedlugo ![]()
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
wlasciwie nie mi, ale mojemu tatcie jakies 10- 11 lat temu udalo sie trafic 5 w totka
![]() ![]()
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Ja tylko raz wygralam chociaz nie wiem czy mozna nazwac to wygrana bo poprostu pierwsza dodzwonilam sie do radia
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Pocztówka do św.Mikołaja z Coca-Coli-bom box LG
Książka Agaty Christie za odpowiedź w konkursie odnośnie jej książeczek ![]() Kiedyś moi rodzice wygrali radiomagnetofon Sony za to,że kupili telewizor i potem było jakieś losowanie ![]()
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Ja kiedus zupelnie przez przypadek wygralam zestaw kosmetykow ale nie byle jaki bo caly bozonarodzeniowy zestaw naomi campbell....
![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
Ja wygralam w 4 klasie podstawowki konkurs recytatorski
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
kilkanaście lat temu zbieralo się jakieś tam kuponiki chipsów Star Food's (chyba tak to się pisze...?) -wygraliśmy błękitne, milusie...kapcie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raróg
|
Kiedyś namietnie rozwiązywałam krzyżówki w lokalnej gazecie i często udało mi się wygrać trochę grosza, a raz zestaw farb akrylowych i coś tam jeszcze.
W liście przebojów na TVP1 wygrałam singiel U2 i parę innych płytek do tego. Moja siostra też ma manię brania udziału we wszelkich konkursach, raz wygrała mikrofalę ![]() Teściu z kolei zgarnął telewizor, który nam teraz służy ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
ja niedawno wygrałam "twój styl" w esentii za recenzje kremu do twarzy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Ja mogę się pochwalić bo zgarnęłam już dużo rzeczy w konursach sms-owych i prasowych. Teraz już nie wysyłam kartek pocztowych tylko czasem smski, ale dawniej z mamą namiętnie rozwiązywałyśmy krzyżóweczki bo jakąś dobrą passę załapałyśmy. I tak wygrałyśmy (z pewnością pare rzeczy pominę):
-dwa razy zestaw Manhattan kosmetyków kolorowych -zestaw Bio Balance Ziaji -zestaw Avon -dwa kremy do opalania jakiejś francuskiej firmy (nie pamiętam) -3 książki -plecak Campus -klawiatura i mysz optyczna Logitech -farby do malowania na wosku, świecach itp. -zestaw jakiś ujędrniający do pośladków i całego ciała -zestaw kosmetyków kolorowych Inglot (o w nim nie skąpili, dużo było rzeczy) -jakiś krem na zimę do twarzy i szminkę Bebe (skromnie ![]() -bilety do kina na film "Matrix" -perfumy i dezodorant z Avonu -zestaw składający się z 4 kosmetyków kolorowych Bell Pewnie było jeszcze pare jakiś głupotek, ale nie pamiętam.
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
O przypomniało mi się jeszcze wygrałam dawno dwie płytki, ale badziewne trochę
![]() ![]()
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
płyty bryana adamsa, kufle i mate na plaże Tyskie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Ja wygralam zestaw kolorowki Avonu gdy sie wysylalo smsy za 3.60 haha jak podliczyc ile tego wyslalam to moze bym i sama sobie kupila
![]()
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Ja też troszkę wygrałam:
- 2 razy po 70 zł w multilotka (raz w dzień obrony pracy licencjackiej) - złoty pierścionek - 2 podwójne wejściówki do dyskoteki - kosmetyki Guinot (dostałam od nich uczulenia ![]() - linijkę i gazetę do nauki angielskiego - książkę - kasetę video Moi rodzice wygrali TV, który obecnie stoi w pokoju mojej córki. Moja córka ma szczęście. Wygrała kilka drobnych nagród: - 2 plecaki, 2 smycze i świecący długopis z Kubusia - 2 poduszki i zabezpieczenia do kontaktu z Nestle - bidon z Pysio - 2 świstaki z Milki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
No pięknie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Ja nie mam zbyt wielu wygranych, pewnie dlatego, ze generalnie nie biore udzialu w konkursach. Raz wygralam zestaw do multimedialny kurs angielskiego w konkursie organizowanym przez Longmana(chyba) - trzeba było opisać wymarzoną podróż, a ja jak się za to zabrałam to tak się rozpisałam, że wyszedł mi około 10-stronicowy rymowany wiersz
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
![]()
Się nie ma szczescia...
![]() ![]() PO całym dniu myślenia <mam zaawansowaną sklerozę> skąd mi się wzieły kosmetyki Eris w pokoju ![]() ![]() I tak jestem do przodu z 50 zł. ![]() Moja mama zgarnęła jakieś cuda AGD, ale niestety nagroda jej przepadła...ech Mój kuzy zaś wygrał 5 w TotoLotka. Syn pokazywał mu paluszkiem nr jak ma zaznaczyć/skreślić. OT co się dziecku podobało to to pokazywało...A tata dzielnie zakreślał. I ostatnią cyfre/liczę Maluch wskazał jakąś tam... Na co mój kuzy go okrzyczał "EE dej dziecko spokój z takimi cyframi ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Wygrałam kilka szkolnych konkursów w podstawówce, w prezencie otrzymywałam książki, kredki, kolorowanki, rakietki do badmingtona, etc. Na kolonii wygrałam taki fajny notes- kalendarz w konkursie na Omnibusa
![]() Z poważniejszych rzeczy, wygrałam przez internet unikatowego singla Placebo w radiowej Trójce (audycja 'Trójkowy Ekspres) i za napisanie listu do czasopisma 'Uroda' dostałam prefumy 'Celine Dion' 50 ml.
![]() |
#26 |
Wtajemniczenie
|
Rany, dziewczyny, jak Wy to robicie?! Deszcz nagród istny!
![]() Mnie się zdarzyło coś wygrać tylko trzy razy i nigdy nie było to nic szczególnego: - zestaw kosmetyków Astor (wtedy: Margaret Astor), w konkursie na makijaż wieczorowy miesięcznika "Jestem" (ktoś go pamięta?..). Miałam lat bodajże 17, stawiałam swoje pierwsze kroki jako pudernica, makijaż był dość nieporadny, ale chodziło mi generalnie o pretekst do zadzieżgnięcia bliższej znajomości z pewnym kolegą o ambicjach artystyczno-fotograficznych ![]() ![]() ![]() - kupon na przejazdy taksówką, o wartości 50zł, u lokalnej korporacji taksówkarskiej, dwa razy ![]() - dwa bilety do kina na "Popatrz na mnie" ("Twój Styl", konkurs internetowy), z których nie mogłam skorzystać i oddałam rodzicom (też loteria). Za to znajoma wygrała ostatnio 8000 PLNów u radia Eska ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
A ja zajęlam trzecie miejsce w ogólnopolskim konkursie plastycznym dla dzieci. Miałam 6 lat i dostałam w nagrodę maskotkę-małpkę [mam ją do dziś], bardzo ładną, wtedy w sklepach nie bylo fajnych zabawek, więc naprawdę się cieszyłam
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Raróg
|
A właśnie, też wygrałam konkurs ortograficzny w szkole, dostałam się do etapu wojewódzkiego, a potem nie wiem, co, bo nie poszłam na wyniki (nie pamiętam już czemu)
![]() W każdym razie nagrody nie było, chyba że liczyć dumę polonistki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
ja mialam odrobinke szczescia w swoim zyciu jesli chodzi o nagrody, nigdy nie bylo to nic wielkiego, ale radocha byla
![]() kiedys napmietnie sluchalam radia zet - kto sluchal ten wie, ze zanim to radio stalo sie definicja komerchy ![]() ![]() ![]() namietnie wydzwanialam tez do komputerowej listy przebojow - pamietam, ze nie bylo to drogo nic a nic, wiec wciagnelam sie. przy oddawaniu glosu tez mowilo sie swoje dane i kazdego wieczora ktos otrzymywal plyte, a pod koniec tygonia jeden szczesliwiec otrzymywal odtwarzacz plyt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ostatnia przygoda nagrodowa nie byla juz tak mila. jadlam sobie laysy, jakies dwa lata temu jak bylam w polsce - i zobaczylam w srodku jakas zdrapke. do zdrapania byly dwa pola - jedno pole z nagrodami niewiele wartymi ale za to z wiekszym prawdopodobienstwem wygrania. drugie pole z nagrodami sporo wartymi, ale z malutkim prawdopodobienstwem wygrania. i jak sie cos wygralo to mozna to bylo dostac tylko wowczas, gdy drugie pole jest nietkniete ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
ja jakoś nie mam szczęscia do gier i innych losowań zdarzyło sie nawet że z 4 znajomych poszłam na festyn i każdy z nas kupił po losie,wszyscy coś wygrali tylko nie ja
![]() Jeden jedyny raz udało mi sie wygrać nagrodę w Dzienniku Zachodnim,konkurs dotyczył Nicole Kidman ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:22.